МЕНЮ
Your Cart

Протеинови топчета

В риболовен магазин "При Джото" ще намерите разнообразие от ефективни протеинови топчета за шаран. Част от марките с които работим са - T-Baits, Toromanovi Carp, Dynamite Baits, StarBaits, Cralusso, Shimano, CPK Carp & More и други. Малки протеинови топчета, големи протеинови топчета и други.

Протеинови Топчета StarBaits IF1 Performance Concept
Ново -15 %
Brand: Starbaits Код: Протеинови Топчета StarBaits IF1 Performance Concept
Протеинови Топчета StarBaits IF1 Performance Concept - цена и поръчкаПротеинови Топчета StarBaits IF1 Performance Concept. Много успешни протеинови топчета Старбайтс! Тези топчета на Starbaits са с аромат на дроб и риба. Те съдържат специални подправки и натурални подсладители. Черния дроб на прах използван в тези топчета е лесно разтворим във вода, което усилва ефекта на продукта. Съдържанието на Бетаин също увеличава влечението на рибите към топчетата. Направени са от 100% натурални продукти.Характеристики:-Аромат: Дроп и риба-Разфасовка: 1кг..
25.50лв. 29.90лв.
без ДДС:25.50лв.
Протеинови Топчета StarBaits Pro Peach and Mango Boilies Протеинови Топчета StarBaits Pro Peach and Mango Boilies
Ново -13 %
Brand: Starbaits Код: Протеинови Топчета StarBaits Pro Peach and Mango Boilies
Протеинови Топчета StarBaits Pro Peach and Mango Boilies - цена и поръчкаПротеинови Топчета StarBaits Pro Peach and Mango Boilies. Един много успешен сладък аромат протеинови топчета Starbaits манго и праскова. Съставките използвани за направата на този продукт са 100% натурални. Тези топчета са от натурални съставки - дрожди, черен дроп, натрошени органични материали, семена, масла, бетаини.Характеристики:-Аромат: Праскова и Манго-Разфасовка: 1 кг-Протеинови топчета Старбайтс..
27.90лв. 31.90лв.
без ДДС:27.90лв.
Протеинови Топчета StarBaits Signal Performance Concept Протеинови Топчета StarBaits Signal Performance Concept
Ново -9 %
Brand: Starbaits Код: Протеинови Топчета StarBaits Signal Performance Concept
Протеинови Топчета StarBaits Signal Performance Concept - цена и поръчкаПротеинови Топчета StarBaits Signal Performance Concept. Топ аромат протеинови топчета от фирмата StarBaits, предлагат се в два размера. Тези топчета са изработени от 100% от естествени съставки и аромати. Комбинацията е допълнена от водоразтворими протеини и различни форми на сол и подправки. Тази комбинация предоставя на рибата храна максимално близка до естествената.  Може да се използва през всички сезони на годината.Характеристики:-Смлени черупки от стриди и яйца-Меса от раци и ракообразни-Екстракт от светло червено червейче (gammarus)..
29.90лв. 32.90лв.
без ДДС:29.90лв.
Протеинови Топчета T-Baits Spicy Fish PRO 1kg Протеинови Топчета T-Baits Spicy Fish PRO 1kg
Ново -12 %
Brand: Toromanovi Carp Tackle Код: Протеинови Топчета T-Baits Spicy Fish PRO 1kg
Протеинови Топчета T-Baits Spicy Fish PRO 1kg - цена и поръчкаПротеинови Топчета T-Baits Spicy Fish PRO 1kg. Един топ аромат с люта риба протеинови топчета от T-Baits, от серията Pro. Предлагат се в 2 варианта - бързо и бавноразтворими. Новата Про серия на Т-Байтс се отличава с двойно повече активни съставки и аромати, спрямо другата серия топчета. Бързоразтворимите са подходящи за първоначално захранване и привличане на рибата, а бавноразтворимите я задържат по-дълго време на петното.Топчетата могат да бъдат използвани както за захранване, така и за стръв, нанизани на косъм. За по-голям успех, може да подобрите действието им с другите продукти от същата серия - паста, дип и атрактор T-Baits. Топчетата T-Baits притежават богато разнообразие от рибни, млечни и месни протеини, както и подбрани натурални зърнени култури. Протеиновите топчета T-Baits предлагат отлично съчетание качество-цена и са доказали качествата си на много водоеми в България. Характеристики:-Протеинови ..
28.00лв. 31.98лв.
без ДДС:28.00лв.
Протеинови Топчета T-Baits Red Storm 1kg Протеинови Топчета T-Baits Red Storm 1kg
Ново -10 %
Brand: Toromanovi Carp Tackle Код: Протеинови Топчета T-Baits Red Storm 1kg
Протеинови Топчета T-Baits Red Storm 1kg - цена и поръчкаПротеинови Топчета T-Baits Red Storm 1kg. Протеинови топчета от най-високо качество, направени специално за България, предлагат се в различни размери. Многокомпонентно топче от висок клас, което съчетава в състава си знанията и опита на много от големите имена в българския шаранджийски риболов. Пробвано на десетки водоеми в продължение на повече от година, доказало успеха от дивия яз. Огоста, до първото място на редица състезания. Топче, изцяло разработено на рибна основа, съчетаващо пилешки протеин, белачан, неустоимия за рибите крил и леко пикантен вкус.Бързоразтворимите са подходящи за първоначално захранване и привличане на рибата, а бавноразтворимите я задържат по-дълго време на петното. За максимална ефективност, препоръчваме ви да ги комбинирате с другите продукти от T-Baits.Характеристики:-Многокомпонентна рибна основа -Пакет от 1 кг -Различни размери -Бързо или бавно разтворими..
35.00лв. 38.98лв.
без ДДС:35.00лв.
Протеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Scopex - Скопекс Протеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Scopex - Скопекс
Ново
Brand: MG Special Carp Код: MG Special Carp Betaine Plus+ Scopex - Скопекс
Протеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Scopex - Скопекс - цена и поръчкаПротеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Scopex - Скопекс. Много успешни протеинови топчета на румънската марка MG Special Carp с аромат на скопекс. Протеновите топчета от серията Betaine Plus+ на MG Special Carp са предватирително дипнати поръсени със атрактант на прах, като са разработени да бъдат достъпни, със силен аромат, висока хранителна стойност, каращи рибата да се връща отново и отново на вашето петно, стръв която ще привлече интереса и на най-капризните шарани, серия която е създадена да отговори на нуждите и стандартите на всеки риболовец. Те са направени от микс с различни висококачествени елементи, имат интензивен аромат, който лесно се забелязва от шарана, с много висока хранителна стойност и балансиран протеин.  Течната част, от която са направени топчетата, е с висококачествени компоненти, богата на незаменими аминокиселини, екстракт от люта чушка и различни храните..
9.80лв.
без ДДС:9.80лв.
Brand: MG Special Carp Код: Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Hot Fish 10kg Люта Риба
Протеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Hot Fish 10kg Люта Риба - цена и поръчкаПротеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Hot Fish 10kg Люта Риба. Много успешен аромат протеинови топчета за захранка MG Special Carp в разфасовка от 10 кг. Протеновите топчета от серията Betaine Plus+ на MG Special Carp са направени да бъдат достъпни, супер атрактивни, с много силен аромат, висока хранителна стойност, подканващи рибата да се връща отново и отново на вашето петно. Храна която ще привлече интереса и на най-капризните шарани, серия която е създадена да отговори на нуждите и стандартите на всеки риболовец.При замятане с кобра, препоръчваме да намокрите кобрата или непосредствено преди хвърлянето да намокрите количеството топчета в ръката си.  Те са направени от микс с различни висококачествени елементи, имат интензивен аромат, който лесно се забелязва от шарана, с много висока хранителна стойност и балансиран протеин. Течната част, от която са направени бойлите, е с висок..
98.00лв.
без ДДС:98.00лв.
Brand: MG Special Carp Код: Протеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Garlic
Протеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Garlic - Чесън - цена и поръчкаПротеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Garlic - Чесън. Много успешни протеинови топчета на румънската марка MG Special Carp с аромат на чесън. Протеновите топчета от серията Betaine Plus+ на MG Special Carp са предватирително дипнати поръсени със атрактант на прах, като са разработени да бъдат достъпни, със силен аромат, висока хранителна стойност, каращи рибата да се връща отново и отново на вашето петно, стръв която ще привлече интереса и на най-капризните шарани, серия която е създадена да отговори на нуждите и стандартите на всеки риболовец.Те са направени от микс с различни висококачествени елементи, имат интензивен аромат, който лесно се забелязва от шарана, с много висока хранителна стойност и балансиран протеин.Течната част, от която са направени топчетата, е с висококачествени компоненти, богата на незаменими аминокиселини, екстракт от люта чушка и различни хранителни стимуланти.Хара..
9.80лв.
без ДДС:9.80лв.
Brand: MG Special Carp Код: Протеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Plum
Протеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Plum - Слива - цена и поръчкаПротеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Plum - Слива. Много успешни протеинови топчета на румънската марка MG Special Carp с аромат на слива. Протеновите топчета от серията Betaine Plus+ на MG Special Carp са предватирително дипнати поръсени със атрактант на прах, като са разработени да бъдат достъпни, със силен аромат, висока хранителна стойност, каращи рибата да се връща отново и отново на вашето петно, стръв която ще привлече интереса и на най-капризните шарани, серия която е създадена да отговори на нуждите и стандартите на всеки риболовец.  Те са направени от микс с различни висококачествени елементи, имат интензивен аромат, който лесно се забелязва от шарана, с много висока хранителна стойност и балансиран протеин.  Течната част, от която са направени топчетата, е с висококачествени компоненти, богата на незаменими аминокиселини, екстракт от люта чушка и различни хранителни стиму..
9.80лв.
без ДДС:9.80лв.
Brand: MG Special Carp Код: Критично Балансирани Топчета MG Special Carp Belachan 15mm
Критично Балансирани Топчета MG Special Carp Belachan 15mm - цена и поръчкаКритично Балансирани Топчета MG Special Carp Belachan 15mm. Много успешни румънски критично балансирани топчета с аромат на белашан. Те комбинират характеристиките на нормалните протеинови топчета и тези с намалена плаваемост, като водят до доста по-добра презентация на стръвта и до много по-добро убождане на рибата при кълване. Успешни и за най-капризните шарани, критично балансираните топчета ще увеличат шанса за успех във риболовните ви сесии.Характеристики:-Аромат: Белашан-Разфасовка: 70 грама-Размер: 15 мм..
10.80лв.
без ДДС:10.80лв.
Brand: Dynamite Baits Код: Dynamite Baits Hot Fish and GLM Hard Hookbaits 20mm
Dynamite Baits Hot Fish and GLM Hard Hookbaits 20mm Протеинови Топчета - цена и поръчкаDynamite Baits Hot Fish and GLM Hard Hookbaits 20mm Протеинови Топчета. Един от топ ароматите протеинови топчета Dynamite Baits в размер 20 мм. Тези топчета държат 48 чaca във вoдaтa без да губят свойствата си! Te мoгaт дa бъдaт oбpaбoтeни cъc cтaндapтнa иглa зa cтpъв бeз дa e нeoбxoдимo изпoлзвaнeтo нa бypгийĸa! Kaчecтвeнo и изĸлючитeлнo aтpaĸтивeнa cтpъв c бoгaтo cъдъpжaниe нa ecтecтвeни пpoдyĸти, cъздaдeни нa бaзaтa нa pибнo бpaшнo, чecън, вepдeвac, лют чepвeн пипep и зeлeнaтa мидa (GLМ). Зeлeнaтa мидa e иcтинcĸa бoмбa oт cвoбoдни aминoĸиceлини, cлoжни пpoтeини, въглexидpaти и витaмини. Блaгoдapeниe нa идеално бaлaнcиpaнитe cъcтaвĸи тези пpoдyĸти мoгaт дa ce изпoлзвaт бeз пpoблeми пpeз цялaтa гoдинa.Характеристики:-Размер: 20 мм-Аромат: Люта риба и зелена мида (GLM)..
16.70лв.
без ДДС:16.70лв.
Brand: MG Special Carp Код: MG Special Carp Betaine Plus+ Mussel - Мида
Протеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Mussel - Мида - цена и поръчкаПротеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Mussel - Мида. Много успешни протеинови топчета на румънската марка MG Special Carp с аромат на мида. Протеновите топчета от серията Betaine Plus+ на MG Special Carp са предватирително дипнати поръсени със атрактант на прах, като са разработени да бъдат достъпни, със силен аромат, висока хранителна стойност, каращи рибата да се връща отново и отново на вашето петно, стръв която ще привлече интереса и на най-капризните шарани, серия която е създадена да отговори на нуждите и стандартите на всеки риболовец. Те са направени от микс с различни висококачествени елементи, имат интензивен аромат, който лесно се забелязва от шарана, с много висока хранителна стойност и балансиран протеин. Течната част, от която са направени топчетата, е с висококачествени компоненти, богата на незаменими аминокиселини, екстракт от люта чушка и различни хранителни стимуланти.Харак..
9.80лв.
без ДДС:9.80лв.
Показва 1 до 12 от 135 (12 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.