МЕНЮ
Your Cart

Протеинови топчета

В риболовен магазин "При Джото" ще намерите разнообразие от ефективни протеинови топчета за шаран. Част от марките с които работим са - T-Baits, Toromanovi Carp, Dynamite Baits, StarBaits, Cralusso, Shimano, CPK Carp & More и други. Малки протеинови топчета, големи протеинови топчета и други.

StarBaits Performance Concept Hard Boilies Hot Demon 20mm Протеинови Топчета StarBaits Performance Concept Hard Boilies Hot Demon 20mm Протеинови Топчета
Ново
Brand: Starbaits Код: StarBaits Hard Boilies Hot Demon 20mm
StarBaits Performance Concept Hard Boilies Hot Demon 20mm Протеинови Топчета - цена и поръчкаStarBaits Performance Concept Hard Boilies Hot Demon 20mm Протеинови Топчета. Страхотни протеинови топчета StarBaits Hot Demon от най-висок клас. Тези топчета са една от неостаряващите класики в риболова на шаран. StarBaits Hot Demon Hard Boilies – познатият характерен пиперлив мирис и вкус, вариант с усилено и продължително освобождаване на аромати и атрактанти. Тази разфасовка от 200 грама е специално направена с подсилена структура за поставяне като стръв, когато е необходим дълготраен престой във водата или дъното е каменисто и наранява самото топче!Характеристики:-Разфасовка: 200 грама-Размер: 20мм..
15.90лв.
без ДДС:15.90лв.
StarBaits Omega Fish Hard Boilies Протеинови Топчета StarBaits Omega Fish Hard Boilies Протеинови Топчета
Ново
Brand: Starbaits Код: StarBaits Omega Fish Hard Boilies
StarBaits Omega Fish Hard Boilies Протеинови Топчета - цена и поръчкаStarBaits Omega Fish Hard Boilies Протеинови Топчета. Страхотни протеинови топчета StarBaits Omega Fish от най-високо качество. Новата серия е със същото богато съдържание на различни естествени рибни брашна, бетаин, аминокиселини и витамини, като същевременно тяхното действие е допълнително подсилено с атрактанти и агресивни естествени хранителни съставки. Шаранът показва ясно изразено предпочитание към тази комбинация. Притежават ясно изразен, специфичен сладко-солен вкус с дълготрайно действие във водата. Тази разфасовка от 200 грама е специално направена с подсилена структура за поставяне за стръв, когато е необходим дълготраен престой във водата или дъното е каменисто и наранява самото топче!Характеристики:-Разфасовка: 200 грама-Размер: 20мм..
15.90лв.
без ДДС:15.90лв.
StarBaits Performance Concept SK30 Протеинови Топчета StarBaits Performance Concept SK30 Протеинови Топчета
Ново
Brand: Starbaits Код: StarBaits Performance Concept SK30
StarBaits Performance Concept SK30 Протеинови Топчета - цена и поръчкаStarBaits Performance Concept SK30 Протеинови Топчета. Страхотни протеинови топчета StarBaits SK30 от най-висок клас. Протеиновите топчета Starbaits SK 30 се произвеждат от висококачествени и чисто естествени суровини с изключително висока привлекателност. Топчетата са със силен аромат на риба и съдържат морски екстракти от сепия и крил, сухи рибни брашна и разтворими рибни протеини. Уникалният състав на аминокиселините и мастните киселини привлича главно големите шарани. Специално формулираните натурални масла стимулират вкусовите рецептори. Рибите намират топчетата от голямо разстояние, задържат се в мястото на хранене и се стимулират да се хранят непрекъснато. Подходящи за риболов през всички сезони, особено през студените месеци!Характеристики:-Разфасовка: 1кг-Размери: 14мм и 20мм-Температуро-устойчиви рибни меса -Разтворими рибни протеини-Морски екстракти от сепия и крил..
27.90лв.
без ДДС:27.90лв.
StarBaits Performance Concept Omega Fish Протеинови Топчета StarBaits Performance Concept Omega Fish Протеинови Топчета
Ново
Brand: Starbaits Код: StarBaits Omega Fish Протеинови Топчета
StarBaits Performance Concept Omega Fish Протеинови Топчета - цена и поръчкаStarBaits Performance Concept Omega Fish Протеинови Топчета. Страхотни протеинови топчета StarBaits от най-висок клас. След дългогодишна пауза, Omega Fish е отново тук. Произведени със същата взискателност, като всички модели от серията Performance Concept. Формулирани да изпълнят изискванията на риболовци, които очакват резултати, дори и във води богати на естествени храни. В добавка към високото си съдържание на рибно брашно, бетаин, аминокиселини и витамини, експертите са прибавили още високохранителни стимуланти. Разполагат със сладко-солен вкус, който рибите прихващат не само на дъното, а и в горните слоеве на водата. Кафеви на цвят.Характеристики:-Разфасовка: 1кг-Размери: 14мм и 20мм..
27.90лв.
без ДДС:27.90лв.
StarBaits Demon Hot Demon Протеинови Топчета StarBaits Demon Hot Demon Протеинови Топчета
Ново
Brand: Starbaits Код: StarBaits Demon Hot Demon Протеинови Топчета
StarBaits Demon Hot Demon Протеинови Топчета - цена и поръчкаStarBaits Demon Hot Demon Протеинови Топчета. Страхотни протеинови топчета StarBaits Hot Demon. Demon e може би най-специалното топче на Starbaits, хваща хиляди шарани всяка година из цяла Европа. Проектирано е като високо атрактивна стръв, която привлича интереса на шарана. Demon Hot Demon са протеинови топчета, приготвени с високо качествени продукти. Доказали са ефикасността си при целогодишен риболов, богати са на рибно брашно, мазнини, витамини и подправки.Характеристики:-Разфасовка: 1кг-Рибни брашна -Разтворими масла (spice oil) -Витамини и екстракти -Red Robin със пиперлив вкус-Размери: 14мм и 20мм..
27.90лв.
без ДДС:27.90лв.
Brand: CPK Carp & More Код: CPK Boilies XXL 14-16-20mm - Белашан и калмар
Протеинови топчета с дип CPK Boilies XXL 14-16-20mm - Белашан и калмар - цена и поръчкаПротеинови топчета с дип CPK Boilies XXL 14-16-20mm - Белашан и калмар. Страхотни протеинови топчета с дип с аромат на белашан и калмар. Протеинови топчета s дип създадени по специална рецепта и технология с отлично качество. Съдържащите се в тях частици повишават апетита на рибите и ги задържат в зоната на хранителното петно. Съдържат аминокиселини, минерали, добавки и стимуланти. Предлагат се в бурканче с широк отвор, удобно за употреба. Опаковката е с уплътнение, което предотвратява проникването на въздуха, като по този начин поддържа бойлите свежи. Съдържа високи дози на основните съставки и атрактанти, които се освобождават постепенно във водата. Включено има и малко бурканче с дип, което можете да изсипете в кутията за да поддържа топчетата ароматни.Характеристики:-Тегло: 250 гр -Диаметър: 14/16/20 мм -Аромат: Belachan & Squid - белашан и калмар..
13.20лв.
без ДДС:13.20лв.
Brand: CPK Carp & More Код: CPK Boilies Stinky Fish 14-16-20mm
Протеинови топчета с дип CPK Boilies Stinky Fish 14-16-20mm - цена и поръчкаПротеинови топчета с дип CPK Boilies Stinky Fish 14-16-20mm. Страхотни протеинови топчета с дип от CPK Carp and More. Протеинови топчета с дип създадени по специална рецепта и технология с отлично качество. Съдържащите се в тях частици повишават апетита на рибите и ги задържат в зоната на хранителното петно. Съдържат аминокиселини, минерали, добавки и стимуланти. Предлагат се в бурканче с широк отвор, удобно за употреба. Опаковката е с уплътнение, което предотвратява проникването на въздуха, като по този начин поддържа бойлите свежи. Съдържа високи дози на основните съставки и атрактанти, които се освобождават постепенно във водата. В кутията има изсипана течност дип, за да поддържа топчетата ароматни.Характеристики:-Тегло: 300 гр -Диаметър: 16/18/20 мм -Аромат: Stinky Fish..
13.20лв.
без ДДС:13.20лв.
Brand: CPK Carp & More Код: CPK Boilies Next 14-16-20mm - Калмар и Боровинка
Протеинови топчета с дип CPK Boilies Next 14-16-20mm - Калмар и Боровинка - цена и поръчкаПротеинови топчета с дип CPK Boilies Next 14-16-20mm - Калмар и Боровинка. Страхотни протеинови топчета с дип с аромат на калмар и боровинка от CPK Carp and More. Протеинови топчета с дип създадени по специална рецепта и технология с отлично качество. Съдържащите се в тях частици повишават апетита на рибите и ги задържат в зоната на хранителното петно. Съдържат аминокиселини, минерали, добавки и стимуланти. Предлагат се в бурканче с широк отвор, удобно за употреба. Опаковката е с уплътнение, което предотвратява проникването на въздуха, като по този начин поддържа бойлите свежи. Съдържа високи дози на основните съставки и атрактанти, които се освобождават постепенно във водата. В кутията има изсипана течност дип, за да поддържа топчетата ароматни.Характеристики:Тегло: 300 гр -Диаметър: 16/18/20 мм -Аромат: NEXT Squid & Cranberry - калмар и боровинка..
13.20лв.
без ДДС:13.20лв.
Brand: CPK Carp & More Код: CPK Fluoro Attract 16-20mm - Канела
Протеинови топчета в дип CPK Fluoro Attract 16-20mm - Канела - цена и поръчкаПротеинови топчета в дип CPK Fluoro Attract 16-20mm - Канела. Страхотни протеинови топчета в дип с аромат на канела от CPK Carp and More. Изключително ефективни Румънски потъващи протеинови топчета с дип. В бурканчето са комбинирани размери 16мм и 20мм топчета. Сред съставките, които се намират в тези бойли са: рибено брашно, млечни протеини, зърнено брашно. Ние също така говорим за вкусни съставки в бойлери с ролята на подобряване на вкуса и бетаин с чистота от 99%.Характеристики:-Съдържа аромати, атрактанти, аминокиселини -Флава риба, протеин -Бетаин с концентрация 99% --Аромат: Канела (Scortisoara) -Предлагат се в бурканче с широк отвор за по-лесна употреба-Количество 160гр..
7.70лв.
без ДДС:7.70лв.
Brand: CPK Carp & More Код: CPK Boilies Next 16-20mm - Калмар и Боровинка
Разтворими топчета с дип CPK Boilies Next 16-20mm - Калмар и Боровинка- Калмар и Боровинка - цена и поръчкаРазтворими топчета с дип CPK Boilies Next 16-20mm - Калмар и Боровинка. Страхотни разтворими топчета с дип 20мм от CPK Carp and More. Протеинови топчета в дип създадени по специална рецепта и технология с отлично качество. Съдържащите се в тях частици повишават апетита на рибите и ги задържат в зоната на хранителното петно. Съдържат аминокиселини, минерали, добавки и стимуланти. Предлагат се в бурканче с широк отвор, удобно за употреба. Опаковката е с уплътнение, което предотвратява проникването на въздуха, като по този начин поддържа бойлите свежи. Съдържа високи дози на основните съставки и атрактанти, които се освобождават постепенно във водата. В кутията има изсипана течност дип, за да поддържа топчетата ароматни.Характеристики:-Тегло: 250 гр-Диаметър: 16/20 мм -Аромат: NEXT Squid & Cranberry - калмар и червена боровинка..
13.20лв.
без ДДС:13.20лв.
Brand: CPK Carp & More Код: CPK Boilies XXL Belachan & Squid 20mm
Разтворими топчета в дип CPK Boilies XXL Belachan & Squid 20mm - цена и поръчкаРазтворими топчета в дип CPK Boilies XXL Belachan & Squid 20mm. Страхотни разтворими топчета в дип с аромат на белашан и калмар от CPK Carp and More. Протеинови топчета s дип създадени по специална рецепта и технология с отлично качество. Съдържащите се в тях частици повишават апетита на рибите и ги задържат в зоната на хранителното петно Съдържат аминокиселини, минерали, добавки и стимуланти. Предлагат се в бурканче с широк отвор, удобно за употреба. Опаковката е с уплътнение, което предотвратява проникването на въздуха, като по този начин поддържа бойлите свежи. Съдържа високи дози на основните съставки и атрактанти, които се освобождават постепенно във водата. Включено има и малко бурканче с дип, което можете да изсипете в кутията за да поддържа топчетата ароматни.Характеристики:-Тегло: 250 гр -Диаметър: 20 мм -Аромат: Belachan & Squid - белашан и калмар..
13.20лв.
без ДДС:13.20лв.
Brand: CPK Carp & More Код: CPK Fluoro Attract 16-20mm - Калмар
Протеинови топчета в дип CPK Fluoro Attract 16-20mm - Калмар - цена и поръчкаПротеинови топчета в дип CPK Fluoro Attract 16-20mm - Калмар. Страхотни протеинови топчета в дип с аромат на калмар от CPK Carp and More. Изключително ефективни Румънски потъващи протеинови топчета с дип. В бурканчето са комбинирани размери 16мм и 20мм топчета. Сред съставките, които се намират в тези бойли са: рибено брашно, млечни протеини, зърнено брашно. Ние също така говорим за вкусни съставки в бойлери с ролята на подобряване на вкуса и бетаин с чистота от 99%.Характеристики:-Съдържа аромати, атрактанти, аминокиселини -Флава риба, протеин -Бетаин с концентрация 99% -Цвят: Синьо зелен -Аромат: Сепия (Squid) -Предлагат се в бурканче с широк отвор за по-лесна употреба-Количество 160гр..
7.70лв.
без ДДС:7.70лв.
Показва 1 до 12 от 70 (6 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.