МЕНЮ
Your Cart

Протеинови топчета

В риболовен магазин "При Джото" ще намерите разнообразие от ефективни протеинови топчета за шаран. Част от марките с които работим са - T-Baits, Toromanovi Carp, Dynamite Baits, StarBaits, Cralusso, Shimano, CPK Carp & More и други. Малки протеинови топчета, големи протеинови топчета и други.

Brand: MG Special Carp Код: Протеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Scopex 2kg
Протеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Scopex 2kg - цена и поръчкаПротеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Scopex 2kg. Много успешни румънски протеинови топчета за захранка MG Special Carp с аромат на скопекс. Топчетата от серията Betaine Plus+ на MG Special Carp са разработени да бъдат достъпни, супер атрактивни, с много силен аромат, висока хранителна стойност, каращи рибата да се връща отново и отново на вашето петно. Храна която ще привлече интереса и на най-капризните шарани, серия която е създадена да отговори на нуждите и стандартите на всеки риболовец. При хвърляне с кобра, препоръчваме да намокрите кобрата или непосредствено преди хвърлянето да намокрите количеството топчета в ръката си. Те са направени от микс с различни висококачествени елементи, имат интензивен аромат, който лесно се забелязва от шарана, с много висока хранителна стойност и балансиран протеин. Течната част, от която са направени бойлите, е с висококачествени компоненти, богата на неза..
23.90лв.
без ДДС:23.90лв.
Brand: MG Special Carp Код: MG Special Carp Betaine Plus+ Plum 2kg Слива
Протеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Plum 2kg Слива - цена и поръчкаПротеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Plum 2kg Слива. Много успешни румънски протеинови топчета за захранка MG Special Carp с аромат на слива. Топчетата от серията Betaine Plus+ на MG Special Carp са разработени да бъдат достъпни, супер атрактивни, с много силен аромат, висока хранителна стойност, каращи рибата да се връща отново и отново на вашето петно. Храна която ще привлече интереса и на най-капризните шарани, серия която е създадена да отговори на нуждите и стандартите на всеки риболовец. При хвърляне с кобра, препоръчваме да намокрите кобрата или непосредствено преди хвърлянето да намокрите количеството топчета в ръката си. Те са направени от микс с различни висококачествени елементи, имат интензивен аромат, който лесно се забелязва от шарана, с много висока хранителна стойност и балансиран протеин. Течната част, от която са направени бойлите, е с висококачествени компоненти, богата н..
23.90лв.
без ДДС:23.90лв.
Brand: MG Special Carp Код: MG Special Carp Betaine Plus+ Krill & Strawberry 20mm
Протеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Krill & Strawberry 20mm Крил и Ягода - цена и поръчкаПротеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Krill & Strawberry 20mm Крил и Ягода. Много успешни протеинови топчета на румънската марка MG Special Carp с аромат на крил и ягода. Протеновите топчета от серията Betaine Plus+ на MG Special Carp са предватирително дипнати поръсени със атрактант на прах, като са разработени да бъдат достъпни, със силен аромат, висока хранителна стойност, каращи рибата да се връща отново и отново на вашето петно, стръв която ще привлече интереса и на най-капризните шарани, серия която е създадена да отговори на нуждите и стандартите на всеки риболовец.  Те са направени от микс с различни висококачествени елементи, имат интензивен аромат, който лесно се забелязва от шарана, с много висока хранителна стойност и балансиран протеин. Течната част, от която са направени топчетата, е с висококачествени компоненти, богата на незаменими аминокис..
9.80лв.
без ДДС:9.80лв.
Brand: MG Special Carp Код: MG Special Carp Betaine Plus+ Garlic 2kg Чесън
Протеинови топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Garlic 2kg 20mm Чесън - цена и поръчкаПротеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Garlic 2kg Чесън 20mm. Много успешни румънски протеинови топчета за захранка MG Special Carp с аромат на чесън. Топчетата от серията Betaine Plus+ на MG Special Carp са разработени да бъдат достъпни, супер атрактивни, с много силен аромат, висока хранителна стойност, каращи рибата да се връща отново и отново на вашето петно. Храна която ще привлече интереса и на най-капризните шарани, серия която е създадена да отговори на нуждите и стандартите на всеки риболовец. При хвърляне с кобра, препоръчваме да намокрите кобрата или непосредствено преди хвърлянето да намокрите количеството топчета в ръката си.  Те са направени от микс с различни висококачествени елементи, имат интензивен аромат, който лесно се забелязва от шарана, с много висока хранителна стойност и балансиран протеин. Течната част, от която са направени бойлите, е с висококачествени ..
23.90лв.
без ДДС:23.90лв.
Протеинови Топчета StarBaits IF1 Performance Concept
-15 %
Brand: Starbaits Код: Протеинови Топчета StarBaits IF1 Performance Concept
Протеинови Топчета StarBaits IF1 Performance Concept - цена и поръчкаПротеинови Топчета StarBaits IF1 Performance Concept. Много успешни протеинови топчета Старбайтс! Тези топчета на Starbaits са с аромат на дроб и риба. Те съдържат специални подправки и натурални подсладители. Черния дроб на прах използван в тези топчета е лесно разтворим във вода, което усилва ефекта на продукта. Съдържанието на Бетаин също увеличава влечението на рибите към топчетата. Направени са от 100% натурални продукти.Характеристики:-Аромат: Дроп и риба-Разфасовка: 1кг..
25.50лв. 29.90лв.
без ДДС:25.50лв.
Протеинови Топчета StarBaits Pro Peach and Mango Boilies Протеинови Топчета StarBaits Pro Peach and Mango Boilies
-13 %
Brand: Starbaits Код: Протеинови Топчета StarBaits Pro Peach and Mango Boilies
Протеинови Топчета StarBaits Pro Peach and Mango Boilies - цена и поръчкаПротеинови Топчета StarBaits Pro Peach and Mango Boilies. Един много успешен сладък аромат протеинови топчета Starbaits манго и праскова. Съставките използвани за направата на този продукт са 100% натурални. Тези топчета са от натурални съставки - дрожди, черен дроп, натрошени органични материали, семена, масла, бетаини.Характеристики:-Аромат: Праскова и Манго-Разфасовка: 1 кг-Протеинови топчета Старбайтс..
27.90лв. 31.90лв.
без ДДС:27.90лв.
Протеинови Топчета StarBaits Signal Performance Concept Протеинови Топчета StarBaits Signal Performance Concept
-9 %
Brand: Starbaits Код: Протеинови Топчета StarBaits Signal Performance Concept
Протеинови Топчета StarBaits Signal Performance Concept - цена и поръчкаПротеинови Топчета StarBaits Signal Performance Concept. Топ аромат протеинови топчета от фирмата StarBaits, предлагат се в два размера. Тези топчета са изработени от 100% от естествени съставки и аромати. Комбинацията е допълнена от водоразтворими протеини и различни форми на сол и подправки. Тази комбинация предоставя на рибата храна максимално близка до естествената.  Може да се използва през всички сезони на годината.Характеристики:-Смлени черупки от стриди и яйца-Меса от раци и ракообразни-Екстракт от светло червено червейче (gammarus)..
29.90лв. 32.90лв.
без ДДС:29.90лв.
Протеинови Топчета T-Baits Spicy Fish PRO 1kg Протеинови Топчета T-Baits Spicy Fish PRO 1kg
-12 %
Brand: Toromanovi Carp Tackle Код: Протеинови Топчета T-Baits Spicy Fish PRO 1kg
Протеинови Топчета T-Baits Spicy Fish PRO 1kg - цена и поръчкаПротеинови Топчета T-Baits Spicy Fish PRO 1kg. Един топ аромат с люта риба протеинови топчета от T-Baits, от серията Pro. Предлагат се в 2 варианта - бързо и бавноразтворими. Новата Про серия на Т-Байтс се отличава с двойно повече активни съставки и аромати, спрямо другата серия топчета. Бързоразтворимите са подходящи за първоначално захранване и привличане на рибата, а бавноразтворимите я задържат по-дълго време на петното.Топчетата могат да бъдат използвани както за захранване, така и за стръв, нанизани на косъм. За по-голям успех, може да подобрите действието им с другите продукти от същата серия - паста, дип и атрактор T-Baits. Топчетата T-Baits притежават богато разнообразие от рибни, млечни и месни протеини, както и подбрани натурални зърнени култури. Протеиновите топчета T-Baits предлагат отлично съчетание качество-цена и са доказали качествата си на много водоеми в България. Характеристики:-Протеинови ..
28.00лв. 31.98лв.
без ДДС:28.00лв.
Brand: MG Special Carp Код: MG Special Carp Betaine Plus+ Scopex - Скопекс
Протеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Scopex 20mm - Скопекс - цена и поръчкаПротеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Scopex 20mm - Скопекс. Много успешни протеинови топчета на румънската марка MG Special Carp с аромат на скопекс. Протеновите топчета от серията Betaine Plus+ на MG Special Carp са предватирително дипнати поръсени със атрактант на прах, като са разработени да бъдат достъпни, със силен аромат, висока хранителна стойност, каращи рибата да се връща отново и отново на вашето петно, стръв която ще привлече интереса и на най-капризните шарани, серия която е създадена да отговори на нуждите и стандартите на всеки риболовец. Те са направени от микс с различни висококачествени елементи, имат интензивен аромат, който лесно се забелязва от шарана, с много висока хранителна стойност и балансиран протеин.  Течната част, от която са направени топчетата, е с висококачествени компоненти, богата на незаменими аминокиселини, екстракт от люта чушка и различ..
9.80лв.
без ДДС:9.80лв.
Brand: MG Special Carp Код: Протеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Garlic
Протеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Garlic 20mm - Чесън - цена и поръчкаПротеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Garlic 20mm - Чесън. Много успешни протеинови топчета на румънската марка MG Special Carp с аромат на чесън. Протеновите топчета от серията Betaine Plus+ на MG Special Carp са предватирително дипнати поръсени със атрактант на прах, като са разработени да бъдат достъпни, със силен аромат, висока хранителна стойност, каращи рибата да се връща отново и отново на вашето петно, стръв която ще привлече интереса и на най-капризните шарани, серия която е създадена да отговори на нуждите и стандартите на всеки риболовец.Те са направени от микс с различни висококачествени елементи, имат интензивен аромат, който лесно се забелязва от шарана, с много висока хранителна стойност и балансиран протеин.Течната част, от която са направени топчетата, е с висококачествени компоненти, богата на незаменими аминокиселини, екстракт от люта чушка и различни хранителни стиму..
9.80лв.
без ДДС:9.80лв.
Brand: MG Special Carp Код: Протеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Plum
Протеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Plum 20mm - Слива - цена и поръчкаПротеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Plum 20mm - Слива. Много успешни протеинови топчета на румънската марка MG Special Carp с аромат на слива. Протеновите топчета от серията Betaine Plus+ на MG Special Carp са предватирително дипнати поръсени със атрактант на прах, като са разработени да бъдат достъпни, със силен аромат, висока хранителна стойност, каращи рибата да се връща отново и отново на вашето петно, стръв която ще привлече интереса и на най-капризните шарани, серия която е създадена да отговори на нуждите и стандартите на всеки риболовец.  Те са направени от микс с различни висококачествени елементи, имат интензивен аромат, който лесно се забелязва от шарана, с много висока хранителна стойност и балансиран протеин.  Течната част, от която са направени топчетата, е с висококачествени компоненти, богата на незаменими аминокиселини, екстракт от люта чушка и различни хранит..
9.80лв.
без ДДС:9.80лв.
Brand: MG Special Carp Код: Критично Балансирани Топчета MG Special Carp Belachan 15mm
Критично Балансирани Топчета MG Special Carp Belachan 15mm - цена и поръчкаКритично Балансирани Топчета MG Special Carp Belachan 15mm. Много успешни румънски критично балансирани топчета с аромат на белашан. Те комбинират характеристиките на нормалните протеинови топчета и тези с намалена плаваемост, като водят до доста по-добра презентация на стръвта и до много по-добро убождане на рибата при кълване. Успешни и за най-капризните шарани, критично балансираните топчета ще увеличат шанса за успех във риболовните ви сесии.Характеристики:-Аромат: Белашан-Разфасовка: 70 грама-Размер: 15 мм..
10.80лв.
без ДДС:10.80лв.
Показва 1 до 12 от 142 (12 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.