МЕНЮ
Your Cart

Дипове за риболов

В риболовен магазин "При Джото" ще намерите разнообразие от ефективни дипове за риболов. Част от марките с които работим са - T-Baits, Toromanovi Carp, Dynamite Baits, StarBaits, Cralusso, Shimano, CPK Carp & More, SBS Tactical Baits и други.

Brand: Dynamite Baits Код: Dynamite Baits Complex-T Concentrate Dip 100ml Дип
Dynamite Baits Complex-T Concentrate Dip 100ml Дип - цена и поръчкаDynamite Baits Complex-T Concentrate Dip 100ml Дип. Страхотен дип за риболов Dynamite Baits от много висок клас. Това е продукт от серията Complex-T. Koнцeнтpиpaнa гъcтa тeчнocт, ĸoятo лecнo пoпивa и пpилeпвa ĸъм вcяĸaĸъв вид cтpъв. Πpocтo нaĸиcнeтe зa минимyм пeт минyти пpeди зaмятaнe - зa пo-дългo вpeмe щe дaдe пo-дългoтpaeн eфeĸт. Heзaбaвнo ocвoбoждaвa oблaĸ oт apoмaт oĸoлo Baшaтa cтpъв.Характеристики:-Разфасовка: 100 мл-Подходящ за използване с PVA продукти-Доставя се в бутилка от 100 ml с голям отвор, позволяващ лесно и безпроблемно да потопите стръвта...
17.50лв.
без ДДС:17.50лв.
Код: Добавка за захранка PONT - Меласа
Добавка за захранка PONT - Меласа - цена и поръчкаДобавка за захранка PONT - Меласа. Страхотна меласа за захранка. За да постигнете максимални резултати в областта на риболова, често е необходимо да експериментирате с различни аромати и добавки за захранки и стръв. Много подходяща за тази цел е ароматизираната меласа Pont. Силно подсладена, със супер качество и дълготраен аромат, меласата е изключително ефективна добавка към всяка захранка, като овкусява и ароматизира по начин, неустоим за много видове риби като шаран, амур, платика, каракуда, бабушка, лин, морунаж, мряна и др. Всички предлагани аромати са тествани от топ риболовци - състезатели и са доказали своята ефективност през всички сезони по нашите водоеми. Меласата се добавя директно към захранката или се разтваря във водата с която се обърква захранката. Предлага се в опаковка от 700 гр, като препоръчителната доза е около 100 грама за 1 кг захранка. Характеристики:-Разфасовка: 700мл..
5.60лв.
без ДДС:5.60лв.
Течен атрактант CPK CSL Natural 500ml
Изчерпан
Brand: CPK Carp & More Код: CPK CSL Natural 500ml
Течен атрактант CPK CSL Natural 500ml - цена и поръчкаТечен атрактант CPK CSL Natural 500ml. Страхотен течен атрактант от CPK Carp and More. CSL Natural е висококачествен течен атрактант, който подобрява шансовете за улавяне на шаран. Перфектна добавка не само за риболов с протеинови топчета, но и за фидер/метод. Може да се използва през цялата година за подсилване на бойлита, пелети, захранки и стръв или при правене на смес. Може да се използва с PVA материали.Характеристики:-Разфасовка: 500ml -250ml са достатъчни за 3-5кг захранка..
6.50лв.
без ДДС:6.50лв.
CPK Sirop De Porumb 500ml - Царевичен сироп CPK Sirop De Porumb 500ml - Царевичен сироп
Изчерпан
Brand: CPK Carp & More Код: CPK Sirop De Porumb 500ml
CPK Sirop De Porumb 500ml - Царевичен сироп - цена и поръчкаCPK Sirop De Porumb 500ml - Царевичен сироп. Страхотен царевичен сироп за риболов от CPK Carp and More. Екстракт от царевица с най-високо качество! Sirop De Porumb от CPK е съставката, която помага да се привличат рибите, ако се използва като свързващо вещество, за да се направят ароматни миксове. Това е основната съставка за производство на разтворими топчета и е 100% естествен консервант за тях. Това е идеална добавка за подготовка на семена. Разпръсква специфична миризма на царевица и има ролята на подсладител.Характеристики:-Аромат: Царевица-Разфасовка: 500мл..
6.50лв.
без ДДС:6.50лв.
Brand: CPK Carp & More Код: CPK Dip Next 150ml - Дип Калмар и Боровинка
CPK Dip Next 150ml - Дип Калмар и Боровинка - цена и поръчкаCPK Dip Next 150ml - Дип Калмар и Боровинка. Страхотен дип от CPK Carp and More. Това е гъста ароматна течност изработена за подсилване на аромата на вашата стръв. Аромат NEXT Squid & Cranberry. (Калмар и Боровинка).Характеристики:-Разфасовка: 150 мл-Аромат: Калмар и Боровинка..
8.00лв.
без ДДС:8.00лв.
Brand: CPK Carp & More Код: CPK XXL Dip 150ml
CPK XXL Dip 150ml - Дип - цена и поръчкаCPK XXL Dip 150ml - Дип. Страхотен дип за риболов от CPK Carp and More. Това е дип със силен аромат, произведен по специална технология, която значително увеличава шансовете за успех при улов на мирни риби. Може да се използва за топчета, царевица, пелети, червеи, пасти и други. Стръвта трябва да се накисне малко в дипа преди употреба, а за да бъде още по-ефективна оставете я да постои няколко часа в него. Нашият CPK Dip е съставен от смесица от хранителни течности, както и Amino CPK, CPk Natural Attract, Amino PPC и течен бетаин. Ние сме проектирали нашите потапяния за бързо привличане, особено през зимното време, за по-кратки сесии или винаги, когато рибата просто не я има. Изсипете върху кукичките си, за да увеличите привличането им. Всъщност, колкото повече накисвате боили в нашия дип, толкова по-добри стават, тъй като получават карамелизирано покритие, което шаранът изключително обича. Нашият дип е много универсален и можете да използва..
8.00лв.
без ДДС:8.00лв.
Brand: CPK Carp & More Код: CPK Stinky Fish Dip 150ml
CPK Stinky Fish Dip 150ml - цена и поръчкаCPK Stinky Fish Dip 150ml. Страхотен дип за риболов от CPK Carp and More. Това е дип със силен аромат, произведен по специална технология, която значително увеличава шансовете за успех при улов на мирни риби. Може да се използва за топчета, царевица, пелети, червеи, пасти и други. Стръвта трябва да се накисне малко в дипа преди употреба, а за да бъде още по-ефективна оставете я да постои няколко часа в него. Нашият CPK Dip е съставен от смесица от хранителни течности, както и Amino CPK, CPk Natural Attract, Amino PPC и течен бетаин. Ние сме проектирали нашите потапяния за бързо привличане, особено през зимното време, за по-кратки сесии или винаги, когато рибата просто не я има. Изсипете върху кукичките си, за да увеличите привличането им. Всъщност, колкото повече накисвате боили в нашия дип, толкова по-добри стават, тъй като получават карамелизирано покритие, което шаранът изключително обича. Нашият дип е много универсален и можете да..
8.00лв.
без ДДС:8.00лв.
Brand: CPK Carp & More Код: Дип CPK Betain Aditiv 250ml
Дип CPK Betain Aditiv 250ml - цена и поръчкаДип CPK Betain Aditiv 250ml. Страхотен дип за риболов от CPK Carp and More. Този дип е със силен аромат, произведен по специална технология, която значително увеличава шансовете за успех при улов на мирни риби. Може да се използва за топчета, царевица, пелети, червеи, пасти и други. Стръвта трябва да се накисне малко в дипа преди употреба, а за да бъде още по-ефективна оставете я да постои няколко часа в него.Характеристики:-Съдържа Бетаин 99% чистота, аромати и привличащи вещества.-Предлага се в бутилка от 250ml..
6.30лв.
без ДДС:6.30лв.
Brand: CPK Carp & More Код: CPK Booster Течна Добавка 500мл
CPK Booster Течна Добавка 500мл - цена и поръчкаCPK Booster Течна Добавка 500мл. Страхотна течна добавка бустер от CPK Carp and More. Течна добавка CPK Booster 500мл, който е разработен по отношение на хранителните нужди на шарана и който бързо се приема от тях като естествена храна. CPK Booster 500мл запазва своята привлекателност дори при по-дълги риболовни излети и е много подходящ за водоеми с трудни за ловене шарани. CPK Booster е специално проектиран да привлича риба в зоната на примамката и да предизвиква бързо реагиране при хранене. Дипа е проектиран да бъде по-гъст от водата. CPK Booster достига до основата и разпространява привлекателен облак около стръвта, което осигурява сигурен успех. Съдържа течни подсладители, аминокиселини и естествени захари, които са добри стимули за хранене. CPK Booster е лесен за използване и напълно водоразтворим. Проектиран да увеличава привлекателността на подготвените семена, пелети или топчета и също така е фантастична добавка за прев..
10.10лв.
без ДДС:10.10лв.
Brand: CPK Carp & More Код: Пушещ Дип CPK 3D Range Dip 50ml
Пушещ Дип CPK 3D Range Dip 50ml - Пушек - цена и поръчкаПушещ Дип CPK 3D Range Dip 50ml - Пушек. Страхотни пушещи дипове CPK Carp and More. Дип CPK 3D Range Dip 50 мл, който ще повиши визуалния ефект и ще обогати аромата на вашата стръв. Създава флуоресцентен облак около стръвта и разпръсква аромата си в хранителното петно. Този дип може да го добавите на поп-ъп, протеинови топчета, семена, пелети, царевица, подхранка, силиконова стръв и други.Характеристики:-Особедно препоръчителна е за PVA торбички-Дълготраен аромат-Пушещ дип CPK 3D Range Dip 50мл - Пушек е една неизменна част от риболова на зиг риг...
8.40лв.
без ДДС:8.40лв.
Дип Tandem Baits Carp Food Attract Dip Дип Tandem Baits Carp Food Attract Dip
-16 %
Brand: Tandem Baits Код: Дип Tandem Baits Carp Food Attract Dip
Дип Tandem Baits Carp Food Attract Dip - цена и поръчкаДип Tandem Baits Carp Food Attract Dip. Можете ли да усъвършенствате неща, които са перфектни? Оказва се, че е така. Представяме ви страготният дип за риболов Carp Food Attract Dip - нова версия дип който дава отлични резултати. Оптималната смес, базирана на плътна и хранителна основа на най-добрия ни вкус, течни атрактори, естествени захари, силно стимулиращи храненето на рибите, гарантира успех във водата.Благодарение на перфектно подбрания състав, който е значително модифициран през последната година, потапянето се абсорбира още по-добре от топчето на куката и в същото време лесно се изплаква във вода, създавайки силно привличащ облак от аромат. Carp Food Attract Dip е идеален за кални места и растителност, в реки и места с много раци.Използването на Carp Food Attract Dip е изключително просто. Поставяме стръвта в потапяне няколко часа преди риболов. За по-интензивен ефект може да се остави там няколко дни или дори месеци. Това ..
10.48лв. 12.50лв.
без ДДС:10.48лв.
Код: Дип Fish Mania - Царевица
Дип Fish Mania - Царевица - цена и поръчкаДип Fish Mania - Царевица. Дип за риболов на шаран с аромат на царевица от марката Fish Mania. Дип за протеинови топчета на един от най-популярните български производители на продукти за шарански риболов Фиш Мания 75. Предназначени за подсилване аромата на стръвта, повишавайки значително атрактивността й. При ароматизиране на PVA-торбичка не я разлага.Характеристики:-Аромат: Царевица-Разфасовка: 150 мл..
6.90лв.
без ДДС:6.90лв.
Показва 1 до 12 от 30 (3 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.