МЕНЮ
Your Cart

Атрактори и атрактанти

В риболовен магазин "При Джото" ще намерите разнообразие от атрактори и атрактанти за риболов. Част от марките с които работим са - Dynamite Baits, StarBaits, Sensas, Cralusso, Shimano, CPK Carp & More, SBS Tactical Baits и други.

Brand: CPK Carp & More Код: CPK CSL Natural 500ml
Течен атрактант CPK CSL Natural 500ml - цена и поръчкаТечен атрактант CPK CSL Natural 500ml. Страхотен течен атрактант от CPK Carp and More. CSL Natural е висококачествен течен атрактант, който подобрява шансовете за улавяне на шаран. Перфектна добавка не само за риболов с протеинови топчета, но и за фидер/метод. Може да се използва през цялата година за подсилване на бойлита, пелети, захранки и стръв или при правене на смес. Може да се използва с PVA материали.Характеристики:-Разфасовка: 500ml -250ml са достатъчни за 3-5кг захранка..
5.60лв.
без ДДС:5.60лв.
Brand: CPK Carp & More Код: CPK Sirop De Porumb 500ml
CPK Sirop De Porumb 500ml - Царевичен сироп - цена и поръчкаCPK Sirop De Porumb 500ml - Царевичен сироп. Страхотен царевичен сироп за риболов от CPK Carp and More. Екстракт от царевица с най-високо качество! Sirop De Porumb от CPK е съставката, която помага да се привличат рибите, ако се използва като свързващо вещество, за да се направят ароматни миксове. Това е основната съставка за производство на разтворими топчета и е 100% естествен консервант за тях. Това е идеална добавка за подготовка на семена. Разпръсква специфична миризма на царевица и има ролята на подсладител.Характеристики:-Аромат: Царевица-Разфасовка: 500мл..
6.50лв.
без ДДС:6.50лв.
Brand: CPK Carp & More Код: CPK Booster Течна Добавка 500мл
CPK Booster Течна Добавка 500мл - цена и поръчкаCPK Booster Течна Добавка 500мл. Страхотна течна добавка бустер от CPK Carp and More. Течна добавка CPK Booster 500мл, който е разработен по отношение на хранителните нужди на шарана и който бързо се приема от тях като естествена храна. CPK Booster 500мл запазва своята привлекателност дори при по-дълги риболовни излети и е много подходящ за водоеми с трудни за ловене шарани. CPK Booster е специално проектиран да привлича риба в зоната на примамката и да предизвиква бързо реагиране при хранене. Дипа е проектиран да бъде по-гъст от водата. CPK Booster достига до основата и разпространява привлекателен облак около стръвта, което осигурява сигурен успех. Съдържа течни подсладители, аминокиселини и естествени захари, които са добри стимули за хранене. CPK Booster е лесен за използване и напълно водоразтворим. Проектиран да увеличава привлекателността на подготвените семена, пелети или топчета и също така е фантастична добавка за прев..
10.10лв.
без ДДС:10.10лв.
Brand: Starbaits Код: Дип StarBaits - GLMarine
Дип StarBaits Performance Concept - GLMarine - цена и поръчкаДип StarBaits Performance Concept - GLMarine. Страхотен дип от най-високо качество на марката StarBaits. Висококачествени рибни аромати. Мая. Черен дроб, примесен с екстракт от зелена мида. Индексът на разграждане във вода на тази серия е изключително висок, което допринася за силна концентрация в избрания периметър. Съставките, използвани за направата на този продукт, са 100% натурални. За по-добри резултати, използвайте съответните добавки на съответните серии. Не разтваря PVA продукти при употреба.Характеристики:-Разфасовка: 200 мл-Аромат: Черен дроп, зелена мида..
24.00лв.
без ДДС:24.00лв.
Brand: Starbaits Код: Дип StarBaits - SK 30
Дип StarBaits Performance Concept - SK 30 - цена и поръчкаДип StarBaits Performance Concept - SK 30. Това е един много успешен дип от най-висок клас на марката StarBaits. Дип на рибна основа и съдържа протеинови екстракти от сепия и крил. Той има мек и дълготраен аромат и в състава на продукта е налице голям процент от минерали, аминокиселини и масла. Целият състав се приготвя по специална рецепта, като не позволява да се насити рибата, а напротив, увеличава апетита и стимулира рибите да се хранят непрекъснато. Природните елементи правят SK30 много привлекателен за големите риби през цялата година.Характеристики:-Разфасовка: 200 мл-Цвят: Черен-Аромат: SK30 - сепия и крил..
24.00лв.
без ДДС:24.00лв.
Brand: Starbaits Код: Дип StarBaits - DUO LF
Дип StarBaits Performance Concept - DUO LF - цена и поръчкаДип StarBaits Performance Concept - DUO LF. Страхотен дип за риболов на марката StarBaits. DUO LF е дип съставен изцяло от натурални съставки за риболов. Дипът е с аромат на черен дроб и риба и е изключително подходящ и работещ за големи шарани в по – хладни дни . Дипът се предлага в разфасовка по 200мл.Характеристики:-Разфасовка: 200 мл..
24.00лв.
без ДДС:24.00лв.
Brand: SBS Tactical Baits Код: SBS Attractamino PPC 250 ml
Аминокиселини SBS Attractamino PPC 250 ml - цена и поръчкаАминокиселини SBS Attractamino PPC 250 ml. Страхотни аминокиселини на SBS. Това е предварително смляна храна. Трябва да отбележем, че атракторите на SBS са живота и душата на правенето на топчета. Тези продукти не могат да бъдат имитирани. Основната сила на привличане се формира от PPC (фосфорилколамин)-приет атрактор, който изпраща много хранителни сигнали от стръвта. Той съдържа свеж черен дроб, далак, аминокиселини и различни минерали в течна форма. Атрактор PPC образува облак на дъното, който е неудържим за рибата.Препоръчителната доза: е от 20 мл до 60 мл за 1 кг микс за топчета.Характеристики:-Разфасовка: 250 мл-Използва се през цялата година -Натурални съставки -Цвят: кафяв..
27.80лв.
без ДДС:27.80лв.
Brand: SBS Tactical Baits Код: SBS HCI Betain 250 ml
Бетаин Хидрохлорид SBS HCI Betain 250 ml - цена и поръчкаБетаин Хидрохлорид SBS HCI Betain 250 ml. Бетаин 98% качество 250 гр е чиста, високохранителна добавка, имаща огромно влияние върху рибите. Той е един от най-доказаните стимулатори, които се използват по целия свят. Бетаинът се използва повече от 30 години, тъй като увеличава приема на храна при по-големите риби за определен период. Всяко едно качествено топче трябва да съдържа бетаин. Успехът винаги е гарантиран. Дозировка: 5 - 10 гр / 1 кг основен микс.Характеристики:-Разфасовка: 250 мл-Отличен стимулант на апетита -Има натурален аромат..
27.80лв.
без ДДС:27.80лв.
Brand: SBS Tactical Baits Код: Течен Робин Ред Spicy Robin Red
Атрактор SBS Течен Робин Ред Spicy Robin Red 500 ml - цена и поръчкаSBS Течен Робин Ред Spicy Robin Red 500 ml. SBS Течен робин ред Spicy Robin Red 500мл е течен хранителен стимулант, съдържащ оригинален концентрат Robin Red. Благодарение на пикантния си характер, може да се ползва през цялата година, като доказано спомага за успешен улов. Ако се смеси с метод микс от същият вкус или подобен или с различни пелети, ще получите отлична, пикантна стръв. Теченият атрактор е подходящ за добавяне към Нитро Микс, Premium микс, мека захранка, месо, семена, паста, пелети, червеи.Начин на използване: 30 мл от течността се добавят към 1 кг базов микс или 100 мл към 1 кг метод микс.Характеристики:-Разфасовка: 500 мл-Аромат: Робин Ред..
19.80лв.
без ДДС:19.80лв.
Brand: Dynamite Baits Код: Dynamite Baits Premium Liquid Carp Food Garlic 1л
Атрактант Dynamite Baits Premium Liquid Carp Food Garlic 1л - цена и поръчкаАтрактант Dynamite Baits Premium Liquid Carp Food Garlic 1ltr. Страхотен атрактант за риболов от най-висок клас на марката Dynamite Baits. Garlic Liquid Carp Food е течна храна с аромат на чесън. Предварително активирана, Garlic Liquid Carp Food на Dynamite Baits е премиум качествена течна храна за шарани и други мирни риби. Аромата на чесън бързо се превърна в доказан атрактор и вкус, който шараните просто го обичат. Супер атрактивен и резултатен продукт предлагащ се в опаковка от 1 литър.Характеристики:-Естествен аромат на чесън -Предварително активирана, съдържа максимизирано количество аминокиселини, дрожди и естествени захари, които създават високо смилаема течност лесна за усвояване от рибите, карайки ги да се хранят още и още -Доставя се в бутилка от 1л -100% PVA приятелска течност -Идеална за Спод, добавяне към семена, накисване на топчета или добавяне към смес за направа на протеинови топчета-Разфасовк..
29.90лв.
без ДДС:29.90лв.
Атрактант SBS Premium PVA Liquid Attractants - M1 Пикант Атрактант SBS Premium PVA Liquid Attractants - M1 Пикант
-10 %
Brand: SBS Tactical Baits Код: SBS PVA Liquid - M1
Атрактант SBS Premium PVA Liquid Attractants - M1 Пикант - цена и поръчкаАтрактант SBS Premium PVA Liquid Attractants - M1 Пикант. Риболовът с PVA торбичка е може би най-добрият начин да се постигне възможно най-бързия резултат. За да ви дадем някакъв тласък, ви препоръчваме да му придадете няколко изпитания от Premium PVA течност, която работи много добре с пелети и захранки. Тази ефективна и иновативна гама, Premium PVA течност, се предлага в бутилка от 200 мл. Той не разтваря PVA, ароматизиран и е разработен за използване с PVA мрежи и PVA торби, или можете да поставите директно върху стръвта или захранката в ракетата, спомба или дори лодката. Това е един страхотен пикантен атрактант за риболов!Характеристики: -Разфасовка: 200 мл -Аромат: M1 - Пикантен..
21.98лв. 24.40лв.
без ДДС:21.98лв.
Атрактант SBS Premium PVA Liquid Attractants - C1 Тофи и тигров фъстък Атрактант SBS Premium PVA Liquid Attractants - C1 Тофи и тигров фъстък
-10 %
Brand: SBS Tactical Baits Код: SBS PVA Liquid - C1
Атрактант SBS Premium PVA Liquid Attractants - C1 Тофи и тигров фъстък - цена и поръчкаАтрактант SBS Premium PVA Liquid Attractants - C1 Тофи и тигров фъстък. Риболовът с PVA торбичка е може би най-добрият начин да се постигне възможно най-бързия резултат. За да ви дадем някакъв тласък, ви препоръчваме да му придадете няколко изпитания от Premium PVA течност, която работи много добре с пелети и захранки. Тази ефективна и иновативна гама, Premium PVA течност, се предлага в бутилка от 200 мл. Той не разтваря PVA, ароматизиран и е разработен за използване с PVA мрежи и PVA торби, или можете да поставите директно върху стръвта или захранката в ракетата, спомба или дори лодката.Характеристики:-Разфасовка: 200 мл-Аромат: C1 - Тофи и тигров фъстък..
21.98лв. 24.40лв.
без ДДС:21.98лв.
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.