МЕНЮ
Your Cart

Захранки и добавки

Ние от риболовен магазин "При Джото" Ви предлагаме разнообразие от захранки, протеинови топчета, pop-up топчета, дипове за шаран, атрактанти, пелети за риболов и други. Нашето желание е да задоволим Вашите нужди, затова предлагаме захранки от различни марки и класове. Част от марките с които работим са: Madix, StarBaits, Dynamite Baits, BG Fishing, Toromanovi Carp, SBS Tactical Baits, Sensas, Tandem Baits, CPK Carp & More, захранки Champion Feed, захранки Serie Walter и други.

Протеинови Топчета T-Baits Spicy Fish PRO 1kg Протеинови Топчета T-Baits Spicy Fish PRO 1kg
Ново -12 %
Brand: Toromanovi Carp Tackle Код: Протеинови Топчета T-Baits Spicy Fish PRO 1kg
Протеинови Топчета T-Baits Spicy Fish PRO 1kg - цена и поръчкаПротеинови Топчета T-Baits Spicy Fish PRO 1kg. Един топ аромат с люта риба протеинови топчета от T-Baits, от серията Pro. Предлагат се в 2 варианта - бързо и бавноразтворими. Новата Про серия на Т-Байтс се отличава с двойно повече активни съставки и аромати, спрямо другата серия топчета. Бързоразтворимите са подходящи за първоначално захранване и привличане на рибата, а бавноразтворимите я задържат по-дълго време на петното.Топчетата могат да бъдат използвани както за захранване, така и за стръв, нанизани на косъм. За по-голям успех, може да подобрите действието им с другите продукти от същата серия - паста, дип и атрактор T-Baits. Топчетата T-Baits притежават богато разнообразие от рибни, млечни и месни протеини, както и подбрани натурални зърнени култури. Протеиновите топчета T-Baits предлагат отлично съчетание качество-цена и са доказали качествата си на много водоеми в България. Характеристики:-Протеинови ..
28.00лв. 31.98лв.
без ДДС:28.00лв.
Протеинови Топчета T-Baits Red Storm 1kg Протеинови Топчета T-Baits Red Storm 1kg
Ново -10 %
Brand: Toromanovi Carp Tackle Код: Протеинови Топчета T-Baits Red Storm 1kg
Протеинови Топчета T-Baits Red Storm 1kg - цена и поръчкаПротеинови Топчета T-Baits Red Storm 1kg. Протеинови топчета от най-високо качество, направени специално за България, предлагат се в различни размери. Многокомпонентно топче от висок клас, което съчетава в състава си знанията и опита на много от големите имена в българския шаранджийски риболов. Пробвано на десетки водоеми в продължение на повече от година, доказало успеха от дивия яз. Огоста, до първото място на редица състезания. Топче, изцяло разработено на рибна основа, съчетаващо пилешки протеин, белачан, неустоимия за рибите крил и леко пикантен вкус.Бързоразтворимите са подходящи за първоначално захранване и привличане на рибата, а бавноразтворимите я задържат по-дълго време на петното. За максимална ефективност, препоръчваме ви да ги комбинирате с другите продукти от T-Baits.Характеристики:-Многокомпонентна рибна основа -Пакет от 1 кг -Различни размери -Бързо или бавно разтворими..
35.00лв. 38.98лв.
без ДДС:35.00лв.
Пелети за Фидер MG Special Carp M-Betain 2mm Пелети за Фидер MG Special Carp M-Betain 2mm
Ново
Brand: MG Special Carp Код: Пелети за Фидер MG Special Carp M-Betain 2mm
Пелети за Фидер MG Special Carp M-Betain 2mm - цена и поръчкаПелети за Фидер MG Special Carp M-Betain 2mm. Много успешни пелети за метод фидер на румънската марка MG Special Carp. Пелетите за фидер с аромат на M-Betain, са пелети на базата на най-качествено рибно брашно, те са специално направени да работят и се разлагат правилно през всеки сезон, имат умерено съдържание на масло и са перфектни за целогодишна употреба. Могат да се използват както при метод на фидер риболов, така и като допълнителни частици, добавяни към примамките за фидер риболов. Така естествените аромати, излъчвани както от протеиновите, така и от зърнените съставки, ще бъдат разпръснати в областта на стръвта и ще могат да предават сигнали за хранене на рибите.За допълнителна привлекателност препоръчваме да следвате метода на приготвяне по-долу и да използвате специално разработени течни добавки за фидер или добавката Secret Liquid. Как се приготвя с добавка: Овлажнява се със 100 ml течна добавка Secret Li..
7.90лв.
без ДДС:7.90лв.
Пелети за Фидер MG Special Carp G-Amino 2mm Пелети за Фидер MG Special Carp G-Amino 2mm
Ново
Brand: MG Special Carp Код: Пелети за Фидер MG Special Carp G-Amino 2mm
Пелети за Фидер MG Special Carp G-Amino 2mm - цена и поръчкаПелети за Фидер MG Special Carp G-Amino 2mm. Много успешни пелети за метод фидер на румънската марка MG Special Carp. Пелетите за фидер с аромат на G-Amino, са пелети на базата на най-качествено рибно брашно, те са специално направени да работят и се разлагат правилно през всеки сезон, имат умерено съдържание на масло и са перфектни за целогодишна употреба. Могат да се използват както при метод на фидер риболов, така и като допълнителни частици, добавяни към примамките за фидер риболов. Така естествените аромати, излъчвани както от протеиновите, така и от зърнените съставки, ще бъдат разпръснати в областта на стръвта и ще могат да предават сигнали за хранене на рибите.За допълнителна привлекателност препоръчваме да следвате метода на приготвяне по-долу и да използвате специално разработени течни добавки за фидер или добавката Secret Liquid.Как се приготвя с добавка: Овлажнява се със 100 ml течна добавка Secret Liquid / 50..
7.90лв.
без ДДС:7.90лв.
Пелети за Фидер MG Special Carp Krill 2mm Крил Пелети за Фидер MG Special Carp Krill 2mm Крил
Ново
Brand: MG Special Carp Код: Пелети за Фидер MG Special Carp Krill 2mm Крил
Пелети за Фидер MG Special Carp Krill 2mm Крил - цена и поръчкаПелети за Фидер MG Special Carp Krill 2mm Крил. Много успешни пелети за метод фидер на румънската марка MG Special Carp. Пелетите за фидер с аромат на крил, са пелети на базата на най-качествено рибно брашно, те са специално направени да работят и се разлагат правилно през всеки сезон, имат умерено съдържание на масло и са перфектни за целогодишна употреба. Могат да се използват както при метод на фидер риболов, така и като допълнителни частици, добавяни към примамките за фидер риболов. Така естествените аромати, излъчвани както от протеиновите, така и от зърнените съставки, ще бъдат разпръснати в областта на стръвта и ще могат да предават сигнали за хранене на рибите.За допълнителна привлекателност препоръчваме да следвате метода на приготвяне по-долу и да използвате специално разработени течни добавки за фидер или добавката Secret Liquid.Как се приготвя с добавка: Овлажнява се със 100 ml течна добавка Secret Liquid /..
7.90лв.
без ДДС:7.90лв.
Протеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Scopex - Скопекс Протеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Scopex - Скопекс
Ново
Brand: MG Special Carp Код: MG Special Carp Betaine Plus+ Scopex - Скопекс
Протеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Scopex - Скопекс - цена и поръчкаПротеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Scopex - Скопекс. Много успешни протеинови топчета на румънската марка MG Special Carp с аромат на скопекс. Протеновите топчета от серията Betaine Plus+ на MG Special Carp са предватирително дипнати поръсени със атрактант на прах, като са разработени да бъдат достъпни, със силен аромат, висока хранителна стойност, каращи рибата да се връща отново и отново на вашето петно, стръв която ще привлече интереса и на най-капризните шарани, серия която е създадена да отговори на нуждите и стандартите на всеки риболовец. Те са направени от микс с различни висококачествени елементи, имат интензивен аромат, който лесно се забелязва от шарана, с много висока хранителна стойност и балансиран протеин.  Течната част, от която са направени топчетата, е с висококачествени компоненти, богата на незаменими аминокиселини, екстракт от люта чушка и различни храните..
9.80лв.
без ДДС:9.80лв.
Brand: MG Special Carp Код: Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Hot Fish 10kg Люта Риба
Протеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Hot Fish 10kg Люта Риба - цена и поръчкаПротеинови Топчета MG Special Carp Betaine Plus+ Hot Fish 10kg Люта Риба. Много успешен аромат протеинови топчета за захранка MG Special Carp в разфасовка от 10 кг. Протеновите топчета от серията Betaine Plus+ на MG Special Carp са направени да бъдат достъпни, супер атрактивни, с много силен аромат, висока хранителна стойност, подканващи рибата да се връща отново и отново на вашето петно. Храна която ще привлече интереса и на най-капризните шарани, серия която е създадена да отговори на нуждите и стандартите на всеки риболовец.При замятане с кобра, препоръчваме да намокрите кобрата или непосредствено преди хвърлянето да намокрите количеството топчета в ръката си.  Те са направени от микс с различни висококачествени елементи, имат интензивен аромат, който лесно се забелязва от шарана, с много висока хранителна стойност и балансиран протеин. Течната част, от която са направени бойлите, е с висок..
98.00лв.
без ДДС:98.00лв.
Brand: MG Special Carp Код: Дъмбели Double Fishmeal Wafters MG Special Carp Mix 8mm
Дъмбели Double Fishmeal Wafters MG Special Carp Mix 8mm - цена и поръчкаДъмбели Double Fishmeal Wafters MG Special Carp Mix 8mm. Нова серия фидер дъмбели 8мм с микс аромат от успешната румънска марка MG Special Carp. Те са направени от 50% микс от рибно брашно и 50% Pop Up микс. Тук се съчетават, както хранителните свойства на протеиновите топчета, така и бързата атрактивност, придадена от силния цвят и аромат на Pop Up топчетата, което ги прави лесно забележими, привличащи вниманието и любопитството и най-капризните риби. Double Wafters серията на MG Special Carp са направени, както за риболов на метод фидер, така и за шаранджийски риболов. От механична гледна точка могат да бъдат перфектно балансирани в зависимост от теглото на използваните куки и игла, като е възможно перфектно балансиране дори и при куки с по-малки размери.Характеристики:-Размер: Дебелина 8мм, Дължина 10мм-Аромат: Микс-Разфасовка: 40 грама..
13.50лв.
без ДДС:13.50лв.
Brand: MG Special Carp Код: Дъмбели Double Fishmeal Wafters MG Special Carp Attract 8mm
Дъмбели Double Fishmeal Wafters MG Special Carp Attract 8mm - цена и поръчкаДъмбели Double Fishmeal Wafters MG Special Carp Attract 8mm. Нова серия фидер дъмбели 8мм с топ аромата на Атракт плюс от успешната румънска марка MG Special Carp. Те са направени от 50% микс от рибно брашно и 50% Pop Up микс. Тук се съчетават, както хранителните свойства на протеиновите топчета, така и бързата атрактивност, придадена от силния цвят и аромат на Pop Up топчетата, което ги прави лесно забележими, привличащи вниманието и любопитството и най-капризните риби.Double Wafters серията на MG Special Carp са направени, както за риболов на метод фидер, така и за шаранджийски риболов. От механична гледна точка могат да бъдат перфектно балансирани в зависимост от теглото на използваните куки и игла, като е възможно перфектно балансиране дори и при куки с по-малки размери.  Характеристики:-Размер: Дебелина 8мм, Дължина 10мм-Аромат: Атракт Плюс-Разфасовка: 40 грама..
13.50лв.
без ДДС:13.50лв.
Brand: MG Special Carp Код: Дъмбели Double Fishmeal Wafters MG Squid & Capsuna 8mm
Дъмбели Double Fishmeal Wafters MG Special Carp Squid & Capsuna 8mm Калмар и Ягода - цена и поръчкаДъмбели Double Fishmeal Wafters MG Special Carp Squid & Capsuna 8mm Калмар и Ягода. Нова серия фидер дъмбели 8мм с аромат на калмар и ягода от успешната румънска марка MG Special Carp. Те са направени от 50% микс от рибно брашно и 50% Pop Up микс. Тук се съчетават, както хранителните свойства на протеиновите топчета, така и бързата атрактивност, придадена от силния цвят и аромат на Pop Up топчетата, което ги прави лесно забележими, привличащи вниманието и любопитството и най-капризните риби. Double Wafters серията на MG Special Carp са направени, както за риболов на метод фидер, така и за шаранджийски риболов. От механична гледна точка могат да бъдат перфектно балансирани в зависимост от теглото на използваните куки и игла, като е възможно перфектно балансиране дори и при куки с по-малки размери. Характеристики:-Размер: Дебелина 8мм, Дължина 10мм -Аромат: Калмар и Я..
13.50лв.
без ДДС:13.50лв.
Brand: MG Special Carp Код: Дъмбели Double Fishmeal Wafters MG Frankfurter 8mm
Дъмбели Double Fishmeal Wafters MG Special Carp Frankfurter 8mm - цена и поръчкаДъмбели Double Fishmeal Wafters MG Special Carp Frankfurter 8mm. Нова серия фидер дъмбели 8мм с аромат на франкфюртер от успешната румънска марка MG Special Carp. Те са направени от 50% микс от рибно брашно и 50% Pop Up микс. Тук се съчетават, както хранителните свойства на протеиновите топчета, така и бързата атрактивност, придадена от силния цвят и аромат на Pop Up топчетата, което ги прави лесно забележими, привличащи вниманието и любопитството и най-капризните риби. Double Wafters серията на MG Special Carp са направени, както за риболов на метод фидер, така и за шаранджийски риболов. От механична гледна точка могат да бъдат перфектно балансирани в зависимост от теглото на използваните куки и игла, като е възможно перфектно балансиране дори и при куки с по-малки размери.Характеристики:-Размер: Дебелина 8мм, Дължина 10мм-Аромат: Франкфюртер-Разфасовка: 40 грама..
13.50лв.
без ДДС:13.50лв.
Brand: MG Special Carp Код: Пелети MG Special Carp Strawberry & Honey 4мм 500gr
Пелети MG Special Carp Strawberry & Honey 4мм 500gr Ягода и Мед - цена и поръчкаПелети MG Special Carp Strawberry & Honey 4мм 500gr Ягода и Мед. Много успешни пелети 4мм с аромат на ягода и мед на румънската марка MG Special Carp. Пелетите могат да се използват през всеки сезон, за захранване с PVA, директно във вашата захранка комбинирана с топчета и семена, при метод фидер, а за още допълнително привличане, може да комбинирате с CSL, Mixamino, Lichid Nutriv.Характеристики:-Аромат: Ягода и мед -Размер: 4 мм -Разфасовка: 500 грама..
6.40лв.
без ДДС:6.40лв.
Показва 1 до 12 от 486 (41 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.