МЕНЮ
Your Cart

Плетени влакна за поводи

В тази категория ще намерите страхотни плетени влакна за поводи на отлични цени! Предлагаме плетени влакна на различни марки в различен ценови клас. Част от марките които предлагаме са: Fiiish, Unitika, Savage Gear, Prologic, Fox, Korda, FL и други.
Brand: Prologic Код: ProLogic Phyton Hollow Core
ProLogic Phyton Hollow Core Влакно за поводи - цена и поръчкаProLogic Phyton Hollow Core Влакно за поводи. Страхотно влакно за шаранджийски поводи на марката Prologic. Phyton Hollow Core е ултра меко, кухо влакно за лидери, което може да бъде сплетено като лийдкор. Не съдържа олово, но същевременно потъва много бързо. Това е най-добрият лидер материал, предлаган на пазара, който се използва за много съмнителни шарани. Благодарение на кухото си ядро, лежейки на дъното, той следва профила на всяка гънка на дънния релеф. Това, че е толкова мек, прави този лидер материал идеален за риболов със среден обхват.Характеристики:-Дължина: 7 метра-Лидер материал с кухо ядро -Лесен за сплитане -Кафяв камуфлаж -Адаптира се към профила на дънния релеф..
16.00лв.
без ДДС:16.00лв.
Brand: Prologic Код: ProLogic Reptilian Coated 15m
ProLogic Reptilian Coated 15m Плетено влакно за поводи - цена и поръчкаProLogic Reptilian Coated 15m Плетено влакно за поводи. Страхотно плетено влакно за шаранджийски поводи на марката ProLogic. Reptilian Coated е PE влакно с висока плътност и полутвърдо покритие. То е много добро решение за направата на изключително добър Combi rig монтаж. След като покритието бъде премахнато, оплетката вътре е изключително гладка и гъвкава, което позволява безкрайни решения за презентация. Покритието също е голямо предимство, Когато трябва да хвърлите монтажа на екстремни разстояния, покритието ви дава голямо предимство, като помага да се намали драстично всеки риск от заплитания.Характеристики:-Дължина: 15 метра-Супер мека -PE вътрешна оплетка -Прозрачно покритие -Бавно потъващо -Два нюанса на кафяво..
24.00лв.
без ДДС:24.00лв.
Brand: Prologic Код: Prologic LM Akua Braid Stretch Leader 30lb
Prologic LM Akua Braid Stretch Leader 30lb Влакно за поводи - цена и поръчкаPrologic LM Akua Braid Stretch Leader 30lb Влакно за поводи. Страхотно влакно за поводи за шаранджийски риболов на марката ProLogic. Akua е перфектен за насочване на големи риби от близко разстояние, особено на скалисти речни места с големи бойни риби. Високото натоварване от 30 либри може да бъде постигнато с 5 оборотен възел Grinner, докато добавянето на флуорокарбонови нишки осигурява бърза скорост и повишена издръжливост.Характеристики:-Размер: 30 либри-Дължина: 10 метра..
27.20лв.
без ДДС:27.20лв.
Brand: Prologic Код: ProLogic LM Abyss K Link 15m
ProLogic LM Abyss K Link 15m Влакно за поводи - цена и поръчкаProLogic LM Abyss K Link 15m Влакно за поводи. Страхотно влакно за поводи за шаранджийски риболов на марката ProLogic. Abyss K използва специална смес от PTFE и Kevlar влакна, за да създаде влакно, което проявява невероятна мекота, но е със здравина равняваща се на устойчивост на куршуми. Тази оплетка ще се справи с всяка ситуация при риболов на шаран! При използване на възел Grinner, Abyss K ще осигури надеждна и трудна за късане линия, а тревисто зеления камуфлаж ще се съчетае идеално във всяка водна среда.Характеристики: -Уникална конструкция от тефлонови и кевлаени влакна (PTFE / Kevlar fibres) -Изключително меко и гъвкаво -Ненадмината устойчивост на абразия -Матово покритие за отличен камуфлаж -Супер бързо потъване -Предлага се в опаковка от 15м.-Размер: 20 либри..
28.50лв.
без ДДС:28.50лв.
Brand: Prologic Код: ProLogic LM Razor K Link 15М
ProLogic LM Razor K Link Влакно за поводи - цена и поръчкаProLogic LM Razor K Link Влакно за поводи. Страхотно влакно за поводи за шаранджийски риболов на марката ProLogic. Един от малкото 100% кевларени поводи, предлагана на пазара. Razor K е проектиран за риболовци, които се нуждаят от мек и финн повод за куки за заблуждаване на най мнителните и предпазливи риби. Razor K е проектиран да съчетава и предлага естественото представяне на стръвта, като същевременно осигурява превъзходна здравина и издръжливост.Характеристики:-Изработен от 100% кевлар за максимална здравина-Бързо потъване-Дължина: 15 метра-Размер: 20 либри..
19.80лв.
без ДДС:19.80лв.
ProLogic LM Abyss K Link 15m 30lb Влакно за поводи ProLogic LM Abyss K Link 15m 30lb Влакно за поводи
Изчерпан
Brand: Prologic Код: ProLogic LM Abyss K Link 15m 30lb
ProLogic LM Abyss K Link 15m 30lb Влакно за поводи - цена и поръчкаProLogic LM Abyss K Link 15m 30lb Влакно за поводи. Страхотно влакно за поводи за шаранджийски риболов на марката ProLogic. Abyss K използва специална смес от PTFE и Kevlar влакна, за да създаде влакно, което проявява невероятна мекота, но е със здравина равняваща се на устойчивост на куршуми. Тази оплетка ще се справи с всяка ситуация при риболов на шаран! При използване на възел Grinner, Abyss K ще осигури надеждна и трудна за късане линия, а тревисто зеления камуфлаж ще се съчетае идеално във всяка водна среда.Характеристики:-Уникална конструкция от тефлонови и кевлаени влакна (PTFE / Kevlar fibres) -Изключително меко и гъвкаво -Ненадмината устойчивост на абразия -Матово покритие за отличен камуфлаж -Супер бързо потъване -Предлага се в опаковка от 15м. -Размер: 30 либри..
28.50лв.
без ДДС:28.50лв.
Fin Hookline 6k 20m Плетено влакно за поводи Fin Hookline 6k 20m Плетено влакно за поводи
Изчерпан
Код: Fin Hookline 6k 20m
Fin Hookline 6k 20m Плетено влакно за поводи - цена и поръчкаFin Hookline 6k 20m Плетено влакно за поводи. Страхотно плетено влакно за шаранджийски поводи на отлична цена. 6K е гъсто оплетено влакно от 6 микрофибърни нишки, което гарантира неговата висока надеждност. Повърхността на влакното не е модифицирана допълнително. Повишената твърдост е постигната само чрез гъстата оплетка. Имайки предвид, че повърхността на 6К не е обработвана, при употреба, неговите характеристики остават непроменени. То е предназначено за създаването на линии с куки за шаран, за употреба с плаващи, както и с потъващи примамки. Камуфлажният му цвят се слива идеално с дъното, което позволява естественото представяне на примамката.Характеристики:-Дължина: 20 метра-Цвят: Камуфлажен-Размер: 35lb..
11.00лв.
без ДДС:11.00лв.
Sufix Heavy Core Camo 10m Плетено влакно за поводи Sufix Heavy Core Camo 10m Плетено влакно за поводи
Изчерпан
Brand: Sufix Код: Sufix Heavy Core Camo 10m
Sufix Heavy Core Camo 10m Плетено влакно за поводи - цена и поръчкаSufix Heavy Core Camo 10m Плетено влакно за поводи. Страхотно плетено влакно за шаранджийски поводи на марката Sufix. Бързопотъващо плетено влакно Sufix Heavy Core Camo. Незабелижимо за рибите, поради камуфлажната оплетка. За разлика от традиционните Lead Core-влакна, при Heavy Core Camo е използвана нетоксична тежка сплав с висока плътност, която осигурява бързо потъване, без потенциална опасност за риболовеца или околната среда.Характеристики:-Дължина: 10 метра-Цвят: Камуфлажен-Размери и издръжливост:-25lbs - 11.4kg-35lbs - 15.9kg-45lbs - 20.50kg..
19.98лв.
без ДДС:19.98лв.
FL Skin Line Soft 10m Влакно за поводи FL Skin Line Soft 10m Влакно за поводи
Изчерпан
Brand: FL Код: FL Skin Line Soft 10m
FL Skin Line Soft 10m Влакно за поводи - цена и поръчкаFL Skin Line Soft 10m Влакно за поводи. Плетен шарански повод изработен от мека micro DYNEEMA и белещо се силиконово покритие с тъмно зелен цвят. Изключително качествен продукт на изгодна цена!Характеристики:-Дължина: 10 метра-Цвят: Зелен..
10.00лв.
без ДДС:10.00лв.
Korda Super Natural Влакно за поводи Korda Super Natural Влакно за поводи
Изчерпан
Brand: Korda Код: Korda Super Natural
Korda Super Natural Влакно за поводи - цена и поръчкаKorda Super Natural Влакно за поводи. Страхотно влакно за шаранджийси поводи от най-висок клас на марката Korda. Отлично уплетено влакно, изключително гъвкаво и много здраво. Благодарение на своята гъвкавост, Supernatural е особено подходящо за риболов над мек дънен грунт, като тиня, водорасли или наноси. В допълнение, Supernatural поляга внимателно върху контурите на дънния релеф, извън обсега на шарана. Продуктът се препоръчва горещо от Адам Пенинг. Ако шараните във вашия водоем са свикнали с популярните плетени материали за поводи, опитайте със Supernatural, защото той ще им предложи нещо напълно различно.Характеристики:-Дължина: 20 метра-Размер и издръжливост:-25lb - 11.3kg-18lb - 8.21kg..
28.80лв.
без ДДС:28.80лв.
ProLogic Super Snake FS 15m Плетено влакно за поводи ProLogic Super Snake FS 15m Плетено влакно за поводи
Изчерпан
Brand: Prologic Код: ProLogic Super Snake FS 15m
ProLogic Super Snake FS 15m Плетено влакно за поводи - цена и поръчкаProLogic Super Snake FS 15m Плетено влакно за поводи. Страхотно плетено влакно за шаранджийски поводи на марката ProLogic. Изключително плетено влакно за екстремни ситуации. Super Snake FS e направено от Аramid и PTFE нишки, които сплетени заедно осигуряват ултра абразивоустойчивост. Благодарение на високата плътност на нишките, влакното потъва с 15% по-бързо от обикновенна монофилна линия. Цветът с матово покритие е възможно най-добрия камуфлаж с нулево пречупване на светлината.Характеристики:-Дължина: 15 метра-Бързо потъващо -Полу-меко -Гладка повърхност -Матово покритие/не отразява светлина -Плътно зелен камуфлажен цвят..
11.00лв.
без ДДС:11.00лв.
ProLogic Viper 3S Плетено влакно за поводи ProLogic Viper 3S Плетено влакно за поводи
Изчерпан
Brand: Prologic Код: ProLogic Viper 3S
ProLogic Viper 3S Плетено влакно за поводи - цена и поръчкаProLogic Viper 3S Плетено влакно за поводи. Страхотно плетено влакно за шаранджийски поводи на марката ProLogic. Viper 3S е произведено от нишки с висока плътност, които са сплетени заедно с PE влакно, преминало специална обработка срещу протриване. Този процес прави Viper 3S по-бързо потъващо и с много добра устойчивост на абразия. Тъй като не е прекалено мек, Viper 3S е идеалното решение за риболов с дълги монтажи или във всяка ситуация, в която се нуждаете от дискретна презентация, която може да се справи с плевели и отломки по дъното.Характеристики:-Дължина: 15 метра-Размер: 20lbs-Бързо потъващо -Висока абразивоустойчивост -Камуфлаж в три зелени цвята -Меко и гладко..
10.90лв.
без ДДС:10.90лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.