МЕНЮ
Your Cart

Salmo

Brand: Salmo Код: Salmo Sparky Shad 4 Sinking
Salmo Sparky Shad 4 Sinking - Потъващ Воблер - цена и поръчкаSalmo Sparky Shad 4 Sinking - Потъващ Воблер. Sparky Shad е воблер с делта-образно сечение на тялото. Тази уникална конструкция и специално балансиране на теглото придават на примамката естествена акция, която много трудно може да се открие сред останалите масово произвеждани твърди примамки. При бавно прибиране Sparky Shad се движи с акция, която комбинира резки стрелкания настрани и широки заходи с опашката. Когато скоростта се увеличи, честотата на вибрациите се увеличава до стойности, които не можете да откриете в никоя подобна примамка. Дизайнът на лопатката е направен така, че да има множество ръбове и спомага за това воблерът да работи перфектно във всякакви условия. Sparky Shad се препоръчва на практика за всички сладководни хищници – костур, пъстърва, бяла риба, кефал и мъздруга.Как да ловим със Sparky ShadSparky Shad e една универсална примамка, с която можете да уловите повечето от хищниците, за които се сетит..
14.90лв.
без ДДС:14.90лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Frisky Shallow Runner 7 Floating
Salmo Frisky Shallow Runner 7 Floating - Плуващ Воблер - цена и поръчкаSalmo Frisky Shallow Runner 7 Floating - Плуващ Воблер. Frisky е сравнително нов модел на Salmo, който е спечелил много фенове благодарение на невероятите си движения, които са неустоими за всички хищни риби. Предлага се само плаващ, като може да се използва за риболов по и срещи течението, както и напреки на течението съчетано с кратки паузи при прибиране. Един от успешните методи представлява съчетание от няколко стъки, които се повтарят последователно: два/три оборота на макарата последвани от кратка пауза, след това подскачания с върха на пръчката съчетани с обиране на свободното влакно.Характеристики:-Дължина: 7 см-Тегло: 8 грама-Дълбочина на газене: 1.00 - 1.50м-Куки: две тройки куки №6..
14.90лв.
без ДДС:14.90лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Image Fanatic 7 Floating
Salmo Image Fanatic 7 Floating - Плуващ Воблер - цена и поръчкаSalmo Image Fanatic 7 Floating - Плуващ Воблер. Fanatic е също една от класиките на Salmo - чупещ се воблер с много жива акция. Много подходящ избор е при лайт спининг за поточета и дори езера. Предлага се в един универсален размер- 7 см и само в плуващ вариант. Fanatic работи най-добре в плитки води - от 0.5 до 2.0 метра и най-сигурните резултати се постигат с бавно прибиране в комбинация с периодични подръпвания. Можете да използвате Fanatic за тролинг с или без допълнителна тежест. Ако решите да използвате тежест, се препоръчва плетено влакно с диаметър 0.08 мм за тролинг.Характеристики:-Дължина: 7 см-Тегло: 5 грама-Дълбочина на газене: 0.50 - 1.00м..
14.50лв.
без ДДС:14.50лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Executor Shallow Runner 7 Floating
Salmo Executor Shallow Runner 7 Floating - Плуващ Воблер - цена и поръчкаSalmo Executor Shallow Runner 7 Floating - Плуващ Воблер. Подходящ е за тиха вода! Стандартният метод за риболов е да се води с променлива скорост, която позволява на EXECUTOR-a да се приближава почти до повърхността на на водата. Ако го ползваме за тролинг, най-добри резултати се получават, ако на влакното пред воблера добавим допълнителна тежест на около 0.8 - 1.2 м. При риболов в големи реки с голямо течение доказан метод е да се води примамката перпендикулярно на течението или да се следва посоката на водата, като при този случай скоростта на воблера трябва да бъде малко по-бърза от самото течение! При риболов в по-спокойни реки с бавно движеща се вода съвсем спокойно можете да ползвате този модел и при риболов срещу течението! Отново най-важното нещо е да намерите подходящата скорост, при която воблера вибрира максимално!Характеристики:-Дължина: 7 см-Тегло: 8 грама-Дълбочина на газене: 1.00 - 2.00м-Куки:..
14.50лв.
без ДДС:14.50лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Lil Bug 2 Floating
Salmo Lil Bug 2 Floating - Плуващ Воблер - цена и поръчкаSalmo Lil Bug 2 Floating - Плуващ Воблер. Ново поколение повърхностна примамка – Salmo Полша вдига високо летвата, като представя новото попълнение към своето семейство от изкуствени примамки. Това е отговорът на набиращия все по-голяма популярност ултра лайт риболов. Воблерът се предлага в два размера от 2см и 3 см и 5 разцветки, които отлично наподобяват буболечка. Води се точно под повърхността на водата, като по този начин създава диря, която наподобява следата оставена от ранено насекомо. Ударът на рибата е изключително зрелищен и няма как да остане незабелязан. В допълнение на това за първи път толкова малка примамка е снабдена с иновативната система на Salmo – Infinity Cast System (SICS). Всички модели притежават 3D холографни очи и изключително остри Salmo куки.Характеристики:-Дължина: 2.5 см-Тегло: 2.8 грама-Куки: една тройна кука #10..
11.20лв.
без ДДС:11.20лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Pike 11 Jointed Floating
Salmo Pike 11 Jointed Floating Чупещ Воблер - цена и поръчкаSalmo Pike 11 Jointed Floating Чупещ Воблер. Salmo Pike 11 Jointed Floating Чупещ Воблер. Всички плуващи модели от тази серия могат да се използват много успешно при риболов на места с растителност и плитка вода! Тези воблери се водят сравнително бавно, но е хубаво от време на време да сменяте рязко скоростта и след това пак да се връщате към бавното водене! В големи реки водете воблера срещу течението, като от време на време го оставяте неподвижен върху места с потънали дървета и подводна растителност, където вероятно се крият големите хищници!Характеристики: -Дължина: 11 см -Тегло: 13 грама -Дълбочина на газене: 0.50 - 1.00м -Куки: Две тройки #4..
15.60лв.
без ДДС:15.60лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Pike 13 Jointed Floating
Salmo Pike 13 Jointed Floating Чупещ Воблер - цена и поръчкаSalmo Pike 13 Jointed Floating Чупещ Воблер. Всички плуващи модели от тази серия могат да се използват много успешно при риболов на места с растителност и плитка вода! Тези воблери се водят сравнително бавно, но е хубаво от време на време да сменяте рязко скоростта и след това пак да се връщате към бавното водене! В големи реки водете воблера срещу течението, като от време на време го оставяте неподвижен върху места с потънали дървета и подводна растителност, където вероятно се крият големите хищници!Характеристики:-Дължина: 13 см-Тегло: 21 грама-Дълбочина на газене: 1.20 - 2.00м-Куки: Две тройки #2..
16.30лв.
без ДДС:16.30лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Skinner 10 Floating
Salmo Skinner 10 Floating Воблер - цена и поръчкаSalmo Skinner 10 Floating Воблер. Ако си търсите воблер, който може да Ви свърши отлична работа, както в ролята на повърхностна примамка, така и при jerkbait и особено туичинг - това е Вашият избор. Skinner се представя с много добра акция, когато се прибира с ниска скорост, но разкрива своята класа, когато го подръпвате. Това е много лесно да се направи - просто прибирайте с постоянна скорост с кратки подръпвания от време на време. По-дълги и силни движения с пръчката ще накарат Skinner да подскача наляво и надясно - точно това, което големите хищници желаят да видят и на което отвръщат понякога с неконтролируема агресия. Когато го използвате за тролинг, ефективността на воблера се подобрява, ако подръпвате рязко от време на време.Характеристики:-Дължина: 10 см-Тегло: 13 грама-Дълбочина на газене: 0.50 - 1.50м-Две куки тройки №4..
14.10лв.
без ДДС:14.10лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Rattlin Slider 8 Sinking
Salmo Rattlin Slider 8 Sinking - Потъващ Воблер - цена и поръчкаSalmo Rattlin Slider 8 Sinking - Потъващ Воблер. Легендарната примамка Salmo Slider, сега е още по-атрактивна и има добавен Rattlin ефект, който дава допълнително завуково привличане. Моделът се отличава с живи и доказали ефективността си цветови схеми.Характеристики:-Дължина: 8 см-Тегло: 20 грама-Дълбочина на газене: 0.50-1.00м-Воблери Salmo..
20.90лв.
без ДДС:20.90лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Hornet 5 Deep Runner Floating
Salmo Hornet 5 Deep Runner Floating - Плуващ Воблер - цена и поръчкаSalmo Hornet 5 Deep Runner Floating - Плуващ Воблер. Дългогодишният опит е доказал, че този модел е изключително ефикасен за лов на всякакъв вид риба - пъстърва, костур, щука и много други. Идеален воблер за риболов по течението! Прибирайте воблера малко по-бързо, отколкото е скоростта на самото течение и всичко ще бъде наред! Работи много добре и срещу течението на реката. Просто задръжте воблера над дълбоките вирове, където очаквате да се крият големите риби.Характеристики:-Дължина: 5 см-Тегло: 7 грама-Дълбочина на газене: 2.00-3.00 метра-Воблери Salmo..
12.60лв.
без ДДС:12.60лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Hornet 5 Deep Runner Sinking
Salmo Hornet 5 Deep Runner Sinking - Потъващ Воблер - цена и поръчкаSalmo Hornet 5 Deep Runner Sinking - Потъващ Воблер. Дългогодишният опит е доказал, че този модел е изключително ефикасен за лов на всякакъв вид риба - пъстърва, костур, щука и много други. Идеален воблер за риболов по течението! Прибирайте воблера малко по-бързо, отколкото е скоростта на самото течение и всичко ще бъде наред! Работи много добре и срещу течението на реката. Просто задръжте воблера над дълбоките вирове, където очаквате да се крият големите риби.Характеристики:-Дължина: 5 см-Тегло: 8 грама-Дълбочина на газене: 3.00-4.00 метра-Куки: две тройки №6-Воблери Salmo..
12.60лв.
без ДДС:12.60лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Hornet 4 Deep Runner Sinking
Salmo Hornet 4 Deep Runner Sinking - Потъващ Воблер - цена и поръчкаSalmo Hornet 4 Deep Runner Sinking - Потъващ Воблер. Дългогодишният опит е доказал, че този модел е изключително ефикасен за лов на всякакъв вид риба - пъстърва, костур, щука и много други. Идеален воблер за риболов по течението! Прибирайте воблера малко по-бързо, отколкото е скоростта на самото течение и всичко ще бъде наред! Работи много добре и срещу течението на реката. Просто задръжте воблера над дълбоките вирове, където очаквате да се крият големите риби.Характеристики:-Дължина: 4 см-Тегло: 4 грама-Дълбочина на газене: 2.00-2.50м-Воблери Salmo-Куки: две тройки №8..
12.80лв.
без ДДС:12.80лв.
Показва 1 до 12 от 44 (4 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.