МЕНЮ
Your Cart

Salmo

Salmo Pike 11 Floating Плуващ Воблер Salmo Pike 11 Floating Плуващ Воблер
Ново
Brand: Salmo Код: Salmo Pike 11 Floating
Salmo Pike 11 Floating Плуващ Воблер - цена и поръчкаSalmo Pike 11 Floating Плуващ Воблер. Страхотни воблери за щука Salmo Pike. Всички плуващи модели от тази серия могат да се използват много успешно при риболов на места с растителност и плитка вода! Тези воблери се водят сравнително бавно, но е хубаво от време на време да сменяте рязко скоростта и след това пак да се връщате към бавното водене! В големи реки водете воблера срещу течението, като от време на време го оставяте неподвижен върху места с потънали дървета и подводна растителност, където вероятно се крият големите хищници! Страхотен воблер за щука на Salmo.Характеристики:-Дължина: 11 см -Тегло: 15 грама -Дълбочина на газене: 0.50-1.00 метър..
14.20лв.
без ДДС:14.20лв.
Salmo Rattlin Hornet 3.5cm Floating Плуващ Воблер Salmo Rattlin Hornet 3.5cm Floating Плуващ Воблер
Ново
Brand: Salmo Код: Salmo Rattlin Hornet 3.5cm Floating
Salmo Rattlin Hornet 3.5cm Floating Плуващ Воблер - цена и поръчкаSalmo Rattlin Hornet 3.5cm Floating Плуващ Воблер. Страхотни воблери Salmo Rattlin Hornet. Salmo Rattlin’ Hornet може да бъде използван по много начини и е ефективен в почти всякакви ситуации. Той е много жива примамка, която можете да използвате, за да хващате почти всякакви хищни риби, за които се сетите. Всички стандартни методи за риболов с примамка ще свършат работа с Rattlin’ Hornet. Примамката е отлична за риболов при замятане срещу течението, само съобразете скоростта на прибиране да бъде по-висока от тази на течението. Воблерът работи също така добре и по течението - насочете го към по-дълбоки места, където очаквате да се крият по-големите екземпляри. На затворени водоеми е еднакво ефективен както при кастинг, така и при тролинг. С Rattlin’ Hornet се лови, както с по-голямата част от другите плуващи примамки – комбинация от различна скорост на прибиране и чести паузи заедно с леко тръскане на върха на ..
14.20лв.
без ДДС:14.20лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Butcher 5 Sinking
Salmo Butcher 5 Sinking - Потъващ Воблер 5cm - цена и поръчкаSalmo Butcher 5 Sinking - Потъващ Воблер 5cm. Много успешни потъващи воблери Salmo Butcher 5S. Много добър за риболов срещу течението на водата! Не забравяйте да оставяте воблера от време на време неподвижен за няколко секунди и след това отново да подновите игривите му движения!Характеристики:-Дължина: 5 см-Тегло: 7 гр. -Тип: Sinking/ Потъващ -Дълбочина на газене: 1.0m-2.0m -Куки: 2 тройни No 8..
11.20лв.
без ДДС:11.20лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Sparky Shad 4 Sinking
Salmo Sparky Shad 4 Sinking - Потъващ Воблер - цена и поръчкаSalmo Sparky Shad 4 Sinking - Потъващ Воблер. Sparky Shad е воблер с делта-образно сечение на тялото. Тази уникална конструкция и специално балансиране на теглото придават на примамката естествена акция, която много трудно може да се открие сред останалите масово произвеждани твърди примамки. При бавно прибиране Sparky Shad се движи с акция, която комбинира резки стрелкания настрани и широки заходи с опашката. Когато скоростта се увеличи, честотата на вибрациите се увеличава до стойности, които не можете да откриете в никоя подобна примамка. Дизайнът на лопатката е направен така, че да има множество ръбове и спомага за това воблерът да работи перфектно във всякакви условия. Sparky Shad се препоръчва на практика за всички сладководни хищници – костур, пъстърва, бяла риба, кефал и мъздруга.Как да ловим със Sparky ShadSparky Shad e една универсална примамка, с която можете да уловите повечето от хищниците, за които се сетит..
14.90лв.
без ДДС:14.90лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Frisky Shallow Runner 7 Floating
Salmo Frisky Shallow Runner 7 Floating - Плуващ Воблер - цена и поръчкаSalmo Frisky Shallow Runner 7 Floating - Плуващ Воблер. Frisky е сравнително нов модел на Salmo, който е спечелил много фенове благодарение на невероятите си движения, които са неустоими за всички хищни риби. Предлага се само плаващ, като може да се използва за риболов по и срещи течението, както и напреки на течението съчетано с кратки паузи при прибиране. Един от успешните методи представлява съчетание от няколко стъки, които се повтарят последователно: два/три оборота на макарата последвани от кратка пауза, след това подскачания с върха на пръчката съчетани с обиране на свободното влакно.Характеристики:-Дължина: 7 см-Тегло: 8 грама-Дълбочина на газене: 1.00 - 1.50м-Куки: две тройки куки №6..
14.90лв.
без ДДС:14.90лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Image Fanatic 7 Floating
Salmo Image Fanatic 7 Floating - Плуващ Воблер - цена и поръчкаSalmo Image Fanatic 7 Floating - Плуващ Воблер. Fanatic е също една от класиките на Salmo - чупещ се воблер с много жива акция. Много подходящ избор е при лайт спининг за поточета и дори езера. Предлага се в един универсален размер- 7 см и само в плуващ вариант. Fanatic работи най-добре в плитки води - от 0.5 до 2.0 метра и най-сигурните резултати се постигат с бавно прибиране в комбинация с периодични подръпвания. Можете да използвате Fanatic за тролинг с или без допълнителна тежест. Ако решите да използвате тежест, се препоръчва плетено влакно с диаметър 0.08 мм за тролинг.Характеристики:-Дължина: 7 см-Тегло: 5 грама-Дълбочина на газене: 0.50 - 1.00м..
14.50лв.
без ДДС:14.50лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Executor Shallow Runner 7 Floating
Salmo Executor Shallow Runner 7 Floating - Плуващ Воблер - цена и поръчкаSalmo Executor Shallow Runner 7 Floating - Плуващ Воблер. Подходящ е за тиха вода! Стандартният метод за риболов е да се води с променлива скорост, която позволява на EXECUTOR-a да се приближава почти до повърхността на на водата. Ако го ползваме за тролинг, най-добри резултати се получават, ако на влакното пред воблера добавим допълнителна тежест на около 0.8 - 1.2 м. При риболов в големи реки с голямо течение доказан метод е да се води примамката перпендикулярно на течението или да се следва посоката на водата, като при този случай скоростта на воблера трябва да бъде малко по-бърза от самото течение! При риболов в по-спокойни реки с бавно движеща се вода съвсем спокойно можете да ползвате този модел и при риболов срещу течението! Отново най-важното нещо е да намерите подходящата скорост, при която воблера вибрира максимално!Характеристики:-Дължина: 7 см-Тегло: 8 грама-Дълбочина на газене: 1.00 - 2.00м-Куки:..
14.50лв.
без ДДС:14.50лв.
Salmo Lil Bug 2 Floating - Плуващ Воблер Salmo Lil Bug 2 Floating - Плуващ Воблер
Изчерпан
Brand: Salmo Код: Salmo Lil Bug 2 Floating
Salmo Lil Bug 2 Floating - Плуващ Воблер - цена и поръчкаSalmo Lil Bug 2 Floating - Плуващ Воблер. Ново поколение повърхностна примамка – Salmo Полша вдига високо летвата, като представя новото попълнение към своето семейство от изкуствени примамки. Това е отговорът на набиращия все по-голяма популярност ултра лайт риболов. Воблерът се предлага в два размера от 2см и 3 см и 5 разцветки, които отлично наподобяват буболечка. Води се точно под повърхността на водата, като по този начин създава диря, която наподобява следата оставена от ранено насекомо. Ударът на рибата е изключително зрелищен и няма как да остане незабелязан. В допълнение на това за първи път толкова малка примамка е снабдена с иновативната система на Salmo – Infinity Cast System (SICS). Всички модели притежават 3D холографни очи и изключително остри Salmo куки.Характеристики:-Дължина: 2.5 см-Тегло: 2.8 грама-Куки: една тройна кука #10..
11.20лв.
без ДДС:11.20лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Pike 11 Jointed Floating
Salmo Pike 11 Jointed Floating Чупещ Воблер - цена и поръчкаSalmo Pike 11 Jointed Floating Чупещ Воблер. Salmo Pike 11 Jointed Floating Чупещ Воблер. Всички плуващи модели от тази серия могат да се използват много успешно при риболов на места с растителност и плитка вода! Тези воблери се водят сравнително бавно, но е хубаво от време на време да сменяте рязко скоростта и след това пак да се връщате към бавното водене! В големи реки водете воблера срещу течението, като от време на време го оставяте неподвижен върху места с потънали дървета и подводна растителност, където вероятно се крият големите хищници!Характеристики: -Дължина: 11 см -Тегло: 13 грама -Дълбочина на газене: 0.50 - 1.00м -Куки: Две тройки #4..
15.60лв.
без ДДС:15.60лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Pike 13 Jointed Floating
Salmo Pike 13 Jointed Floating Чупещ Воблер - цена и поръчкаSalmo Pike 13 Jointed Floating Чупещ Воблер. Всички плуващи модели от тази серия могат да се използват много успешно при риболов на места с растителност и плитка вода! Тези воблери се водят сравнително бавно, но е хубаво от време на време да сменяте рязко скоростта и след това пак да се връщате към бавното водене! В големи реки водете воблера срещу течението, като от време на време го оставяте неподвижен върху места с потънали дървета и подводна растителност, където вероятно се крият големите хищници!Характеристики:-Дължина: 13 см-Тегло: 21 грама-Дълбочина на газене: 1.20 - 2.00м-Куки: Две тройки #2..
16.30лв.
без ДДС:16.30лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Skinner 10 Floating
Salmo Skinner 10 Floating Воблер - цена и поръчкаSalmo Skinner 10 Floating Воблер. Ако си търсите воблер, който може да Ви свърши отлична работа, както в ролята на повърхностна примамка, така и при jerkbait и особено туичинг - това е Вашият избор. Skinner се представя с много добра акция, когато се прибира с ниска скорост, но разкрива своята класа, когато го подръпвате. Това е много лесно да се направи - просто прибирайте с постоянна скорост с кратки подръпвания от време на време. По-дълги и силни движения с пръчката ще накарат Skinner да подскача наляво и надясно - точно това, което големите хищници желаят да видят и на което отвръщат понякога с неконтролируема агресия. Когато го използвате за тролинг, ефективността на воблера се подобрява, ако подръпвате рязко от време на време.Характеристики:-Дължина: 10 см-Тегло: 13 грама-Дълбочина на газене: 0.50 - 1.50м-Две куки тройки №4..
14.10лв.
без ДДС:14.10лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Rattlin Slider 8 Sinking
Salmo Rattlin Slider 8 Sinking - Потъващ Воблер - цена и поръчкаSalmo Rattlin Slider 8 Sinking - Потъващ Воблер. Легендарната примамка Salmo Slider, сега е още по-атрактивна и има добавен Rattlin ефект, който дава допълнително завуково привличане. Моделът се отличава с живи и доказали ефективността си цветови схеми.Характеристики:-Дължина: 8 см-Тегло: 20 грама-Дълбочина на газене: 0.50-1.00м-Воблери Salmo..
20.90лв.
без ДДС:20.90лв.
Показва 1 до 12 от 47 (4 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.