МЕНЮ
Your Cart

Salmo

Brand: Salmo Код: Salmo Hornet Super Deep Runner 5cm Floating
Salmo Hornet Super Deep Runner 5cm Floating Плуващ Воблер - цена и поръчкаSalmo Hornet Super Deep Runner 5cm Floating Плуващ Воблер. Това е много добър избор потъващи воблери Салмо. Тази серия воблери се е доказала, при риболова на всякакъв вид риба - пъстърва, костур, щука и много други. Страхотен воблер за риболов по течението! Прибирайте воблера малко по-бързо, отколкото е скоростта на самото течение и всичко ще бъде наред! Работи много добре и срещу течението на реката. Само задръжте воблера над дълбоките вирове, където очаквате да се крият големите риби.Характеристики:-Размер: 5 см-Тегло: 7 грама-Дълбочина на газене: 3.50 - 6.00м..
13.50лв.
без ДДС:13.50лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Slick Stick 6 Floating Плуващ Воблер
Salmo Slick Stick 6 Floating Плуващ Воблер - цена и поръчкаSalmo Slick Stick 6 Floating Плуващ Воблер. Отлични воблери за костур и пъстърва на супер цена от Salmo. Моделът Slick Stick е идеалната тролинг примамка за риболов на по-малки хищници като пъстърва и костур. Създаден е да имитира малка рибка, която може да бъде намерена във всеки водоем. Slick Stick е много ефективен при обиране и туич.Характеристики:-Размер: 6 см-Тегло: 4.50 грама-Long Cast система-Дълбочина на газене – от 0.5 до 1 м...
15.20лв.
без ДДС:15.20лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Hornet Deep Runner 9F Floating
Salmo Hornet Deep Runner 9F Floating Плуващ Воблер - цена и поръчкаSalmo Hornet Deep Runner 9F Floating Плуващ Воблер. Много добра и доказана серия плуващи воблери Салмо. Това е един отличен избор за дълбокогазещи воблери. Salmo Hornet 9 F вече се доказа във времето, че е също толкова успешен, колкото и по-малките си събратя. Много малко примамки могат да си съперничат с тази, когато става въпрос за надеждност и качество. Плуваща примамка с дълбоко гмуркане и силна акция, вече доказала се, че може да лови големи хищници в реки и езера.  Когато ловите в реки е препоръчително да заметнете примамката малко по-нагоре по течението и когато потъне до 1,5 - 2 метра, започнете прибиране с постоянна скорост. Когато пък ловите в спокойни води, е много ефективен трик да задържате прибирането от време на време. През това време примамката започва да се издига и си струва да бъде оставена близо до повърхността за известно време.Характеристики:-Размер: 9 см-Тегло: 36 грама-Дълбочина на газене: 3..
23.50лв.
без ДДС:23.50лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Rattlin Sting Suspending
Salmo Rattlin Sting Suspending Неутрален Воблер - цена и поръчкаSalmo Rattlin Sting Suspending Неутрален Воблер. Много успешен модел съспендинг воблери за щука от Salmo. Щуката най-често удря на паузата! Новият модел Rattlin’ Sting е истински шедьовър в туичбейт технологиите. Разработен е специално за bass, но се справя отлично и с щука, костур и распер. Неутралният воблер притежава вградена long cast система, така че дори със своето тегло от 11 грама много лесно постига големи разстояния при замятане. При прибиране пък вградената тракалка предизвиква хищниците с изключителна ефективност. За да постигнете малки промени в посоката, туичвайте примамката съвсем леко. При по-агресивно туичване, играта на воблера се превръща в неустоима имитация на ранена рибка. Когато е оставена в покой пък, примамката застава изкусително неподвижно. Rattlin’ Sting притежава 3D очи, Mustad KVD куки и Rasco split rings от неръждаема стомана. Както и всички останали Salmo примамки, Rattlin’ Sting е ръчн..
17.00лв.
без ДДС:17.00лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Butcher 5 Sinking
Salmo Butcher 5 Sinking - Потъващ Воблер 5cm - цена и поръчкаSalmo Butcher 5 Sinking - Потъващ Воблер 5cm. Много успешни потъващи воблери Salmo Butcher 5S. Много добър за риболов срещу течението на водата! Не забравяйте да оставяте воблера от време на време неподвижен за няколко секунди и след това отново да подновите игривите му движения!Характеристики:-Дължина: 5 см-Тегло: 7 гр. -Тип: Sinking/ Потъващ -Дълбочина на газене: 1.0m-2.0m -Куки: 2 тройни No 8..
11.20лв.
без ДДС:11.20лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Frisky Shallow Runner 7 Floating
Salmo Frisky Shallow Runner 7 Floating - Плуващ Воблер - цена и поръчкаSalmo Frisky Shallow Runner 7 Floating - Плуващ Воблер. Frisky е сравнително нов модел на Salmo, който е спечелил много фенове благодарение на невероятите си движения, които са неустоими за всички хищни риби. Предлага се само плаващ, като може да се използва за риболов по и срещи течението, както и напреки на течението съчетано с кратки паузи при прибиране. Един от успешните методи представлява съчетание от няколко стъки, които се повтарят последователно: два/три оборота на макарата последвани от кратка пауза, след това подскачания с върха на пръчката съчетани с обиране на свободното влакно.Характеристики:-Дължина: 7 см-Тегло: 8 грама-Дълбочина на газене: 1.00 - 1.50м-Куки: две тройки куки №6..
14.90лв.
без ДДС:14.90лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Image Fanatic 7 Floating
Salmo Image Fanatic 7 Floating - Плуващ Воблер - цена и поръчкаSalmo Image Fanatic 7 Floating - Плуващ Воблер. Fanatic е също една от класиките на Salmo - чупещ се воблер с много жива акция. Много подходящ избор е при лайт спининг за поточета и дори езера. Предлага се в един универсален размер- 7 см и само в плуващ вариант. Fanatic работи най-добре в плитки води - от 0.5 до 2.0 метра и най-сигурните резултати се постигат с бавно прибиране в комбинация с периодични подръпвания. Можете да използвате Fanatic за тролинг с или без допълнителна тежест. Ако решите да използвате тежест, се препоръчва плетено влакно с диаметър 0.08 мм за тролинг.Характеристики:-Дължина: 7 см-Тегло: 5 грама-Дълбочина на газене: 0.50 - 1.00м..
14.50лв.
без ДДС:14.50лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Executor Shallow Runner 7 Floating
Salmo Executor Shallow Runner 7 Floating - Плуващ Воблер - цена и поръчкаSalmo Executor Shallow Runner 7 Floating - Плуващ Воблер. Подходящ е за тиха вода! Стандартният метод за риболов е да се води с променлива скорост, която позволява на EXECUTOR-a да се приближава почти до повърхността на на водата. Ако го ползваме за тролинг, най-добри резултати се получават, ако на влакното пред воблера добавим допълнителна тежест на около 0.8 - 1.2 м. При риболов в големи реки с голямо течение доказан метод е да се води примамката перпендикулярно на течението или да се следва посоката на водата, като при този случай скоростта на воблера трябва да бъде малко по-бърза от самото течение! При риболов в по-спокойни реки с бавно движеща се вода съвсем спокойно можете да ползвате този модел и при риболов срещу течението! Отново най-важното нещо е да намерите подходящата скорост, при която воблера вибрира максимално!Характеристики:-Дължина: 7 см-Тегло: 8 грама-Дълбочина на газене: 1.00 - 2.00м-Куки:..
14.50лв.
без ДДС:14.50лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Lil Bug 2 Floating
Salmo Lil Bug 2 Floating - Плуващ Воблер - цена и поръчкаSalmo Lil Bug 2 Floating - Плуващ Воблер. Ново поколение повърхностна примамка – Salmo Полша вдига високо летвата, като представя новото попълнение към своето семейство от изкуствени примамки. Това е отговорът на набиращия все по-голяма популярност ултра лайт риболов. Воблерът се предлага в два размера от 2см и 3 см и 5 разцветки, които отлично наподобяват буболечка. Води се точно под повърхността на водата, като по този начин създава диря, която наподобява следата оставена от ранено насекомо. Ударът на рибата е изключително зрелищен и няма как да остане незабелязан. В допълнение на това за първи път толкова малка примамка е снабдена с иновативната система на Salmo – Infinity Cast System (SICS). Всички модели притежават 3D холографни очи и изключително остри Salmo куки.Характеристики:-Дължина: 2.5 см-Тегло: 2.8 грама-Куки: една тройна кука #10..
11.20лв.
без ДДС:11.20лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Pike 11 Jointed Floating
Salmo Pike 11 Jointed Floating Чупещ Воблер - цена и поръчкаSalmo Pike 11 Jointed Floating Чупещ Воблер. Salmo Pike 11 Jointed Floating Чупещ Воблер. Всички плуващи модели от тази серия могат да се използват много успешно при риболов на места с растителност и плитка вода! Тези воблери се водят сравнително бавно, но е хубаво от време на време да сменяте рязко скоростта и след това пак да се връщате към бавното водене! В големи реки водете воблера срещу течението, като от време на време го оставяте неподвижен върху места с потънали дървета и подводна растителност, където вероятно се крият големите хищници!Характеристики: -Дължина: 11 см -Тегло: 13 грама -Дълбочина на газене: 0.50 - 1.00м -Куки: Две тройки #4..
15.60лв.
без ДДС:15.60лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Pike 13 Jointed Floating
Salmo Pike 13 Jointed Floating Чупещ Воблер - цена и поръчкаSalmo Pike 13 Jointed Floating Чупещ Воблер. Всички плуващи модели от тази серия могат да се използват много успешно при риболов на места с растителност и плитка вода! Тези воблери се водят сравнително бавно, но е хубаво от време на време да сменяте рязко скоростта и след това пак да се връщате към бавното водене! В големи реки водете воблера срещу течението, като от време на време го оставяте неподвижен върху места с потънали дървета и подводна растителност, където вероятно се крият големите хищници!Характеристики:-Дължина: 13 см-Тегло: 21 грама-Дълбочина на газене: 1.20 - 2.00м-Куки: Две тройки #2..
18.30лв.
без ДДС:18.30лв.
Brand: Salmo Код: Salmo Skinner 10 Floating
Salmo Skinner 10 Floating Воблер - цена и поръчкаSalmo Skinner 10 Floating Воблер. Ако си търсите воблер, който може да Ви свърши отлична работа, както в ролята на повърхностна примамка, така и при jerkbait и особено туичинг - това е Вашият избор. Skinner се представя с много добра акция, когато се прибира с ниска скорост, но разкрива своята класа, когато го подръпвате. Това е много лесно да се направи - просто прибирайте с постоянна скорост с кратки подръпвания от време на време. По-дълги и силни движения с пръчката ще накарат Skinner да подскача наляво и надясно - точно това, което големите хищници желаят да видят и на което отвръщат понякога с неконтролируема агресия. Когато го използвате за тролинг, ефективността на воблера се подобрява, ако подръпвате рязко от време на време.Характеристики:-Дължина: 10 см-Тегло: 13 грама-Дълбочина на газене: 0.50 - 1.50м-Две куки тройки №4..
15.50лв.
без ДДС:15.50лв.
Показва 1 до 12 от 51 (5 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.