МЕНЮ
Your Cart

Глави, куки и аксесоари за Fiiish

В риболовен магазин "При Джото" ще намерите едни от най-добрите силикони на българския пазар, а именно силиконови примамки Fiiish. В тази категория ще намерите най-различни аксесоари за силикони Fiiish - джиг глави за Fiiish, куки за Fiiish силикони, лепило на Fiiish силикони, както и всичко необходимо за страхотните силиконови примамки Fiiish.

Fiiish Mud Digger 65 Jig Head 2g Джиг Глава
Ново
Brand: Fiiish Код: Fiiish Mud Digger 65 Jig Head 2g
Fiiish Mud Digger 65 Jig Head 2g Джиг Глава - цена и поръчкаFiiish Mud Digger 65 Jig Head 2g Джиг Глава. Новият модел от 2021 година Fiiish Mud Digger 65 е тук! Това са джиг глави за силиконовите примамки Fiiish Mud Digger 65, главите са с тегло 2 грама, една опаковка съдържа 2 броя глави.Характеристики:-Тегло: 2 грама-2 броя в опаковка..
11.20лв.
без ДДС:11.20лв.
Brand: Fiiish Код: Fiiish Black Minnow No3 Jig Head 12g Shor
Fiiish Black Minnow No3 Jig Head 12g Shore Джиг Глава - цена и поръчкаFiiish Black Minnow No3 Jig Head 12g Shore Джиг Глава. Джиг глави за Fiiish номер 3. Глава, подходяща за силиконови тела и офсетни куки Fiiish Black Minnow No3 - 12 cm. Тежестта е предназначена за облавяне на средно дълбоки участъци, в преследването на както на щуки и бели риби, така и на множество морски хищници.Характеристики:-Тегло: 12 грама..
13.00лв.
без ДДС:13.00лв.
Brand: Fiiish Код: Fiiish Black Minnow No3 Jig Head 18g Search
Fiiish Black Minnow No3 Jig Head 18g Search Джиг Глава - цена и поръчкаFiiish Black Minnow No3 Jig Head 18g Search Джиг Глава. Джиг глави за Fiiish номер 3. Глава, съвместима с куки и силиконови тела Fiiish Black Minnow No3 - 12cm. Тази джиг глава позволява облавянето на по-дълбоките участъци лесна задача и благодарение на формата си задържа силикона под ъгъл нагоре, докато се намира на дъното. Това го прави изключително реалистичен и неустоим за всяка една бяла риба и щука. Подходяща примамка и за морски риболов. Задължително комбинирайте с куки и тела от същия размер.Характеристики:-Тегло: 18 грама..
13.00лв.
без ДДС:13.00лв.
Brand: Fiiish Код: Fiiish Black Minnow No2 Jig Head 10g Off Shore
Fiiish Black Minnow No2 Jig Head 10g Off Shore Джиг Глава - цена и поръчкаFiiish Black Minnow No2 Jig Head 10g Off Shore Джиг Глава. Джиг глави за Fiiish номер 2. Джиг глава, подходяща за комбинация с куки и тела Fiiish Black Minnow No2 - 9cm. Предназачена за риболов в по-дълбоки води и активна презентация на силикона. Използвайте в комбинация със силиконови тела и куки в означения размер.Характеристики:-Тегло: 10 грама..
11.00лв.
без ДДС:11.00лв.
Brand: Fiiish Код: No3 Jig Head 25g Off Shore
Fiiish Black Minnow No3 Jig Head 25g Off Shore Джиг глава - цена и поръчкаFiiish Black Minnow No3 Jig Head 25g Off Shore Джиг глава. Джиг глави за силиконовите примамки Fiiish. Тези глави са направени специално за силиконите на Fiiish. Начин за водене на Black Minnow за най-добро представяне: Оставете примамката да стигне и удари дъното и след това вдигнете пръта за да започнете воденето. По-добре е да да започнете с бавно към средно като бързина навиване с макарата, а не бързо да започнете воденето на примамката. Поддържайте постоянен контакт с примамката. Важно е да засечете здраво, когато рибата клъвне примамката, за да си осигурите по-сигурно захващане на рибата. Изберете правилното тегло на джиг главата. Изберете правилния размер и тегло на джиг главата в зависимост от дълбочината в която ловите, за да сте сигурни, че тя достига до морското дъно. Провокирайте атака на хищниците За по-капризни видове риби използвайте по-тежка глава.Характеристики:-Тегло: 25 грама -Размер #3, п..
13.00лв.
без ДДС:13.00лв.
Brand: Fiiish Код: Лепило Fiiish
Fiiish лепило за силиконови примамки - цена и поръчкаFiiish лепило за силиконови примамки. Лепилото е специално разработено за Fiiish, за да залепя и поправя перфектно всички меки примамки! Подобрява ефективността след залепяне! Правилното залепяне на главата и тялото позволява по-добро плуване и увеличава силата на вашата примамка. Изсъхва за секунди!Характеристики:-Не втвърдява силикона!-Изсъхва за секунди!..
18.00лв.
без ДДС:18.00лв.
Brand: Fiiish Код: No5 Jig Head 15g Shallow
Fiiish Black Minnow No5 Jig Head 15g Shallow - цена и поръчкаFiiish Black Minnow No5 Jig Head 15g Shallow. Джиг глави за силиконовите примамки Fiiish. Тези глави са направени специално за силиконите на Fiiish. Начин за водене на Black Minnow за най-добро представяне: Оставете примамката да стигне и удари дъното и след това вдигнете пръта за да започнете воденето. По-добре е да да започнете с бавно към средно като бързина навиване с макарата, а не бързо да започнете воденето на примамката. Поддържайте постоянен контакт с примамката. Важно е да засечете здраво, когато рибата клъвне примамката, за да си осигурите по-сигурно захващане на рибата. Изберете правилното тегло на джиг главата. Изберете правилния размер и тегло на джиг главата в зависимост от дълбочината в която ловите, за да сте сигурни, че тя достига до морското дъно. Провокирайте атака на хищниците За по-капризни видове риби използвайте по-тежка глава.Характеристики:-Цвят: Kaki-Тегло: 15 грама -Размер #5, предназначен за ..
17.00лв.
без ДДС:17.00лв.
Brand: Fiiish Код: No4 Jig Head 10g Shallow
Fiiish Black Minnow No4 Jig Head 10g Shallow Джиг глава - цена и поръчкаFiiish Black Minnow No4 Jig Head 10g Shallow Джиг глава. Джиг глави за силиконовите примамки Fiiish. Тези глави са направени специално за силиконите на Fiiish. Начин за водене на Black Minnow за най-добро представяне: Оставете примамката да стигне и удари дъното и след това вдигнете пръта за да започнете воденето. По-добре е да да започнете с бавно към средно като бързина навиване с макарата, а не бързо да започнете воденето на примамката. Поддържайте постоянен контакт с примамката. Важно е да засечете здраво, когато рибата клъвне примамката, за да си осигурите по-сигурно захващане на рибата. Изберете правилното тегло на джиг главата. Изберете правилния размер и тегло на джиг главата в зависимост от дълбочината в която ловите, за да сте сигурни, че тя достига до морското дъно. Провокирайте атака на хищниците За по-капризни видове риби използвайте по-тежка глава.Характеристики: -Тегло: 10 грама -Размер #4,..
15.00лв.
без ДДС:15.00лв.
Brand: Fiiish Код: No2 Jig Head 20g
Fiiish Black Minnow No2 Jig Head 20g Extra Deep - цена и поръчкаFiiish Black Minnow No2 Jig Head 20g Extra Deep. Джиг глави за силиконовите примамки Fiiish. Тези глави са направени специално за силиконите на Fiiish. Начин за водене на Black Minnow за най-добро представяне: Оставете примамката да стигне и удари дъното и след това вдигнете пръта за да започнете воденето. По-добре е да да започнете с бавно към средно като бързина навиване с макарата, а не бързо да започнете воденето на примамката. Поддържайте постоянен контакт с примамката. Важно е да засечете здраво, когато рибата клъвне примамката, за да си осигурите по-сигурно захващане на рибата. Изберете правилното тегло на джиг главата. Изберете правилния размер и тегло на джиг главата в зависимост от дълбочината в която ловите, за да сте сигурни, че тя достига до морското дъно. Провокирайте атака на хищниците За по-капризни видове риби използвайте по-тежка глава.Характеристики:-Цвят: Син -Тегло: 20 грама -Размер #2, предн..
13.00лв.
без ДДС:13.00лв.
Brand: Fiiish Код: No2 Jig Head 8g Search
Fiiish Black Minnow No2 Jig Head 8g Search - цена и поръчкаFiiish Black Minnow No2 Jig Head 8g Search. Джиг глави за силиконовите примамки Fiiish. Тези глави са направени специално за силиконите на Fiiish. Начин за водене на Black Minnow за най-добро представяне: Оставете примамката да стигне и удари дъното и след това вдигнете пръта за да започнете воденето. По-добре е да да започнете с бавно към средно като бързина навиване с макарата, а не бързо да започнете воденето на примамката. Поддържайте постоянен контакт с примамката. Важно е да засечете здраво, когато рибата клъвне примамката, за да си осигурите по-сигурно захващане на рибата. Изберете правилното тегло на джиг главата. Изберете правилния размер и тегло на джиг главата в зависимост от дълбочината в която ловите, за да сте сигурни, че тя достига до морското дъно. Провокирайте атака на хищниците За по-капризни видове риби използвайте по-тежка глава.Характеристики:-Цвят: Kaki -Тегло: 8 грама -Размер #2, предназначен за сили..
11.00лв.
без ДДС:11.00лв.
Brand: Fiiish Код: No2 Jig Head 5g Shore
Fiiish Black Minnow No2 Jig Head 5g Shore - цена и поръчкаFiiish Black Minnow No2 Jig Head 5g Shore. Джиг глави за силиконовите примамки Fiiish. Тези глави са направени специално за силиконите на Fiiish. Начин за водене на Black Minnow за най-добро представяне: Оставете примамката да стигне и удари дъното и след това вдигнете пръта за да започнете воденето. По-добре е да да започнете с бавно към средно като бързина навиване с макарата, а не бързо да започнете воденето на примамката. Поддържайте постоянен контакт с примамката. Важно е да засечете здраво, когато рибата клъвне примамката, за да си осигурите по-сигурно захващане на рибата. Изберете правилното тегло на джиг главата. Изберете правилния размер и тегло на джиг главата в зависимост от дълбочината в която ловите, за да сте сигурни, че тя достига до морското дъно. Провокирайте атака на хищниците За по-капризни видове риби използвайте по-тежка глава.Характеристики:-Цвят: Kaki -Тегло: 5 грама -Размер #2, предназначен за силико..
11.00лв.
без ДДС:11.00лв.
Fiiish Black Minnow No1 Jig Head 12 g Extra Deep Fiiish Black Minnow No1 Jig Head 12 g Extra Deep
Изчерпан
Brand: Fiiish Код: Jig Head 12 g Extra Deep
Fiiish Black Minnow No1 Jig Head 12 g Extra Deep - цена и поръчкаFiiish Black Minnow No1 Jig Head 12 g Extra Deep. Изключително допълнение към гамата глави за най-малкия размер Fiiish Black Minnow силиконите. Глава, която е създадена специално за тях, позволяваща ви да облавяте дълбочини и дистанции, които досега не бяха достижими! Тези глави са направени специално за силиконите на Fiiish. Начин за водене на Black Minnow за най-добро представяне: Оставете примамката да стигне и удари дъното и след това вдигнете пръта за да започнете воденето. По-добре е да да започнете с бавно към средно като бързина навиване с макарата, а не бързо да започнете воденето на примамката. Поддържайте постоянен контакт с примамката. Важно е да засечете здраво, когато рибата клъвне примамката, за да си осигурите по-сигурно захващане на рибата. Изберете правилното тегло на джиг главата. Изберете правилния размер и тегло на джиг главата в зависимост от дълбочината в която ловите, за да сте сигурни, ч..
11.00лв.
без ДДС:11.00лв.
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.