МЕНЮ
Your Cart

Глави, куки и аксесоари за Fiiish

В риболовен магазин "При Джото" ще намерите едни от най-добрите силикони на българския пазар, а именно силиконови примамки Fiiish. В тази категория ще намерите най-различни аксесоари за силикони Fiiish - джиг глави за Fiiish, куки за Fiiish силикони, лепило на Fiiish силикони, както и всичко необходимо за страхотните силиконови примамки Fiiish.

Brand: Fiiish Код: No3 Jig Head 25g Off Shore
Fiiish Black Minnow No3 Jig Head 25g Off Shore Джиг глава - цена и поръчкаFiiish Black Minnow No3 Jig Head 25g Off Shore Джиг глава. Джиг глави за силиконовите примамки Fiiish. Тези глави са направени специално за силиконите на Fiiish. Начин за водене на Black Minnow за най-добро представяне: Оставете примамката да стигне и удари дъното и след това вдигнете пръта за да започнете воденето. По-добре е да да започнете с бавно към средно като бързина навиване с макарата, а не бързо да започнете воденето на примамката. Поддържайте постоянен контакт с примамката. Важно е да засечете здраво, когато рибата клъвне примамката, за да си осигурите по-сигурно захващане на рибата. Изберете правилното тегло на джиг главата. Изберете правилния размер и тегло на джиг главата в зависимост от дълбочината в която ловите, за да сте сигурни, че тя достига до морското дъно. Провокирайте атака на хищниците За по-капризни видове риби използвайте по-тежка глава.Характеристики:-Тегло: 25 грама -Размер #3, п..
13.00лв.
без ДДС:13.00лв.
Brand: Fiiish Код: Лепило Fiiish
Fiiish лепило за силиконови примамки - цена и поръчкаFiiish лепило за силиконови примамки. Лепилото е специално разработено за Fiiish, за да залепя и поправя перфектно всички меки примамки! Подобрява ефективността след залепяне! Правилното залепяне на главата и тялото позволява по-добро плуване и увеличава силата на вашата примамка. Изсъхва за секунди!Характеристики:-Не втвърдява силикона!-Изсъхва за секунди!..
18.00лв.
без ДДС:18.00лв.
Brand: Fiiish Код: No5 Jig Head 15g Shallow
Fiiish Black Minnow No5 Jig Head 15g Shallow - цена и поръчкаFiiish Black Minnow No5 Jig Head 15g Shallow. Джиг глави за силиконовите примамки Fiiish. Тези глави са направени специално за силиконите на Fiiish. Начин за водене на Black Minnow за най-добро представяне: Оставете примамката да стигне и удари дъното и след това вдигнете пръта за да започнете воденето. По-добре е да да започнете с бавно към средно като бързина навиване с макарата, а не бързо да започнете воденето на примамката. Поддържайте постоянен контакт с примамката. Важно е да засечете здраво, когато рибата клъвне примамката, за да си осигурите по-сигурно захващане на рибата. Изберете правилното тегло на джиг главата. Изберете правилния размер и тегло на джиг главата в зависимост от дълбочината в която ловите, за да сте сигурни, че тя достига до морското дъно. Провокирайте атака на хищниците За по-капризни видове риби използвайте по-тежка глава.Характеристики:-Цвят: Kaki-Тегло: 15 грама -Размер #5, предназначен за ..
17.00лв.
без ДДС:17.00лв.
Brand: Fiiish Код: No4 Jig Head 10g Shallow
Fiiish Black Minnow No4 Jig Head 10g Shallow Джиг глава - цена и поръчкаFiiish Black Minnow No4 Jig Head 10g Shallow Джиг глава. Джиг глави за силиконовите примамки Fiiish. Тези глави са направени специално за силиконите на Fiiish. Начин за водене на Black Minnow за най-добро представяне: Оставете примамката да стигне и удари дъното и след това вдигнете пръта за да започнете воденето. По-добре е да да започнете с бавно към средно като бързина навиване с макарата, а не бързо да започнете воденето на примамката. Поддържайте постоянен контакт с примамката. Важно е да засечете здраво, когато рибата клъвне примамката, за да си осигурите по-сигурно захващане на рибата. Изберете правилното тегло на джиг главата. Изберете правилния размер и тегло на джиг главата в зависимост от дълбочината в която ловите, за да сте сигурни, че тя достига до морското дъно. Провокирайте атака на хищниците За по-капризни видове риби използвайте по-тежка глава.Характеристики: -Тегло: 10 грама -Размер #4,..
15.00лв.
без ДДС:15.00лв.
Brand: Fiiish Код: No2 Jig Head 20g
Fiiish Black Minnow No2 Jig Head 20g Extra Deep - цена и поръчкаFiiish Black Minnow No2 Jig Head 20g Extra Deep. Джиг глави за силиконовите примамки Fiiish. Тези глави са направени специално за силиконите на Fiiish. Начин за водене на Black Minnow за най-добро представяне: Оставете примамката да стигне и удари дъното и след това вдигнете пръта за да започнете воденето. По-добре е да да започнете с бавно към средно като бързина навиване с макарата, а не бързо да започнете воденето на примамката. Поддържайте постоянен контакт с примамката. Важно е да засечете здраво, когато рибата клъвне примамката, за да си осигурите по-сигурно захващане на рибата. Изберете правилното тегло на джиг главата. Изберете правилния размер и тегло на джиг главата в зависимост от дълбочината в която ловите, за да сте сигурни, че тя достига до морското дъно. Провокирайте атака на хищниците За по-капризни видове риби използвайте по-тежка глава.Характеристики:-Цвят: Син -Тегло: 20 грама -Размер #2, предн..
13.00лв.
без ДДС:13.00лв.
Brand: Fiiish Код: No2 Jig Head 8g Search
Fiiish Black Minnow No2 Jig Head 8g Search - цена и поръчкаFiiish Black Minnow No2 Jig Head 8g Search. Джиг глави за силиконовите примамки Fiiish. Тези глави са направени специално за силиконите на Fiiish. Начин за водене на Black Minnow за най-добро представяне: Оставете примамката да стигне и удари дъното и след това вдигнете пръта за да започнете воденето. По-добре е да да започнете с бавно към средно като бързина навиване с макарата, а не бързо да започнете воденето на примамката. Поддържайте постоянен контакт с примамката. Важно е да засечете здраво, когато рибата клъвне примамката, за да си осигурите по-сигурно захващане на рибата. Изберете правилното тегло на джиг главата. Изберете правилния размер и тегло на джиг главата в зависимост от дълбочината в която ловите, за да сте сигурни, че тя достига до морското дъно. Провокирайте атака на хищниците За по-капризни видове риби използвайте по-тежка глава.Характеристики:-Цвят: Kaki -Тегло: 8 грама -Размер #2, предназначен за сили..
11.00лв.
без ДДС:11.00лв.
Brand: Fiiish Код: No2 Jig Head 5g Shore
Fiiish Black Minnow No2 Jig Head 5g Shore - цена и поръчкаFiiish Black Minnow No2 Jig Head 5g Shore. Джиг глави за силиконовите примамки Fiiish. Тези глави са направени специално за силиконите на Fiiish. Начин за водене на Black Minnow за най-добро представяне: Оставете примамката да стигне и удари дъното и след това вдигнете пръта за да започнете воденето. По-добре е да да започнете с бавно към средно като бързина навиване с макарата, а не бързо да започнете воденето на примамката. Поддържайте постоянен контакт с примамката. Важно е да засечете здраво, когато рибата клъвне примамката, за да си осигурите по-сигурно захващане на рибата. Изберете правилното тегло на джиг главата. Изберете правилния размер и тегло на джиг главата в зависимост от дълбочината в която ловите, за да сте сигурни, че тя достига до морското дъно. Провокирайте атака на хищниците За по-капризни видове риби използвайте по-тежка глава.Характеристики:-Цвят: Kaki -Тегло: 5 грама -Размер #2, предназначен за силико..
11.00лв.
без ДДС:11.00лв.
Brand: Fiiish Код: Jig Head 12 g Extra Deep
Fiiish Black Minnow No1 Jig Head 12 g Extra Deep - цена и поръчкаFiiish Black Minnow No1 Jig Head 12 g Extra Deep. Изключително допълнение към гамата глави за най-малкия размер Fiiish Black Minnow силиконите. Глава, която е създадена специално за тях, позволяваща ви да облавяте дълбочини и дистанции, които досега не бяха достижими! Тези глави са направени специално за силиконите на Fiiish. Начин за водене на Black Minnow за най-добро представяне: Оставете примамката да стигне и удари дъното и след това вдигнете пръта за да започнете воденето. По-добре е да да започнете с бавно към средно като бързина навиване с макарата, а не бързо да започнете воденето на примамката. Поддържайте постоянен контакт с примамката. Важно е да засечете здраво, когато рибата клъвне примамката, за да си осигурите по-сигурно захващане на рибата. Изберете правилното тегло на джиг главата. Изберете правилния размер и тегло на джиг главата в зависимост от дълбочината в която ловите, за да сте сигурни, ч..
11.00лв.
без ДДС:11.00лв.
Brand: Fiiish Код: Jig Head 6g Off Shore
Джиг глави Fiiish Black Minnow No1 Jig Head 6g Off Shore - цена и поръчкаДжиг глави Fiiish Black Minnow No1 Jig Head 6g Off Shore. Джиг глави за силиконовите примамки Fiiish. Тези глави са направени специално за силиконите на Fiiish. Начин за водене на Black Minnow за най-добро представяне: Оставете примамката да стигне и удари дъното и след това вдигнете пръта за да започнете воденето. По-добре е да да започнете с бавно към средно като бързина навиване с макарата, а не бързо да започнете воденето на примамката. Поддържайте постоянен контакт с примамката. Важно е да засечете здраво, когато рибата клъвне примамката, за да си осигурите по-сигурно захващане на рибата. Изберете правилното тегло на джиг главата. Изберете правилния размер и тегло на джиг главата в зависимост от дълбочината в която ловите, за да сте сигурни, че тя достига до морското дъно. Провокирайте атака на хищниците За по-капризни видове риби използвайте по-тежка глава.Характеристики:-Цвят: Kaki -Тегло: 6 грама -Раз..
11.00лв.
без ДДС:11.00лв.
Brand: Fiiish Код: Jig Head 4.5 g Search
Fiiish Black Minnow No1 Jig Head 4.5 g Search - цена и поръчкаFiiish Black Minnow No1 Jig Head 4.5 g Search. Джиг глави за силиконовите примамки Fiiish. Тези глави са направени специално за силиконите на Fiiish. Начин за водене на Black Minnow за най-добро представяне: Оставете примамката да стигне и удари дъното и след това вдигнете пръта за да започнете воденето. По-добре е да да започнете с бавно към средно като бързина навиване с макарата, а не бързо да започнете воденето на примамката. Поддържайте постоянен контакт с примамката. Важно е да засечете здраво, когато рибата клъвне примамката, за да си осигурите по-сигурно захващане на рибата. Изберете правилното тегло на джиг главата. Изберете правилния размер и тегло на джиг главата в зависимост от дълбочината в която ловите, за да сте сигурни, че тя достига до морското дъно. Провокирайте атака на хищниците За по-капризни видове риби използвайте по-тежка глава.Характеристики:-Цвят: Kaki-Тегло: 4.5 грама -Размер #1, предназначен ..
10.00лв.
без ДДС:10.00лв.
Brand: Fiiish Код: No1 Jig Head 3g Shore
Джиг глави Fiiish Black Minnow No1 Jig Head 3g Shore - цена и поръчкаДжиг глави Fiiish Black Minnow No1 Jig Head 3g Shore. Джиг глави за силиконовите примамки Fiiish. Тези глави са направени специално за силиконите на Fiiish. Начин за водене на Black Minnow за най-добро представяне: Оставете примамката да стигне и удари дъното и след това вдигнете пръта за да започнете воденето. По-добре е да да започнете с бавно към средно като бързина навиване с макарата, а не бързо да започнете воденето на примамката. Поддържайте постоянен контакт с примамката. Важно е да засечете здраво, когато рибата клъвне примамката, за да си осигурите по-сигурно захващане на рибата. Изберете правилното тегло на джиг главата. Изберете правилния размер и тегло на джиг главата в зависимост от дълбочината в която ловите, за да сте сигурни, че тя достига до морското дъно. Провокирайте атака на хищниците За по-капризни видове риби използвайте по-тежка глава.Характеристики:-Цвят: Kaki-Тегло: 3 грама-Размер #1, предназ..
10.00лв.
без ДДС:10.00лв.
Brand: Fiiish Код: VMC Krog Premium
Куки Fiiish Black Minnow VMC Krog Premium - цена и поръчкаКуки Fiiish Black Minnow VMC Krog Premium. Куки от най-високо качество на Fiiish. Тези куки на Fiiish са направени специално за силиконовите примамки на Fiiish Black Minnow. Предлагат се пет варианта: #1, #2, #3, #4, #5. Всяко пакетче съдържа 4 броя куки.Характеристики:-Куки за Fiiish Black Minnow-4 броя в опаковка-Кука No 1 за BM 70  /  7 cm-Кука No 2 за BM 90  /  9 cm-Кука No 3 за BM120 / 12cm-Кука No 4 за BM140 / 14cm-Кука No 5 за BM160 / 16cm..
6.00лв.
без ДДС:6.00лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.