МЕНЮ
Your Cart

Примамки за риболов

Ние от риболовен магазин "При Джото" Ви предлагаме различни видове примамки за риболов, за да задоволим Вашите нужди. Имаме разнообразие от примамки за спининг, блесни, воблери, пилкери, силиконови примамки и т.н. Примамки Savage Gear, примамки Fiiish, примамки Salmo, примамки Fox, примамки Jackson, примамки Lurenfas, примамки Fanatik, примаки Awaruna и други видове примамки.

Keitech Easy Shiner 4" 429 Tennessee Shad Силиконова Примамка 102мм
Ново
Brand: Keitech Код: Keitech Easy Shiner 4" 429 Tennessee Shad
Keitech Easy Shiner 4" 429 Tennessee Shad Силиконова Примамка 102мм - цена и поръчкаKeitech Easy Shiner 4" 429 Tennessee Shad Силиконова Примамка 102мм. Доказано успешни ароматизирани японски силикони за бяла риба и щука от Keitech. Примамките Keitech Easy Shiner са комбинация от несиметричното тяло на Shad Impact с реалистична игра на опашката. Изработени са в Япония по тествана технология, подобряваща баланса и играта за по-добри резултати. Силно ароматизирани с атрактант от риба. Могат да се монтират със стандартна джиг глава, както и с офсетна кука.Характеристики:-Размер: 102мм, 4 инча -Цената е за брой -Японски силиконови примамки за бяла риба..
2.20лв.
без ДДС:2.20лв.
Keitech Easy Shiner 4" LT51 Smoky Yellow Силиконова Примамка 102мм
Ново
Brand: Keitech Код: Keitech Easy Shiner 4" LT51 Smoky Yellow
Keitech Easy Shiner 4" LT51 Smoky Yellow Силиконова Примамка 102мм - цена и поръчкаKeitech Easy Shiner 4" LT51 Smoky Yellow Силиконова Примамка 102мм. Доказано успешни ароматизирани японски силикони за бяла риба и щука от Keitech. Примамките Keitech Easy Shiner са комбинация от несиметричното тяло на Shad Impact с реалистична игра на опашката. Изработени са в Япония по тествана технология, подобряваща баланса и играта за по-добри резултати. Силно ароматизирани с атрактант от риба. Могат да се монтират със стандартна джиг глава, както и с офсетна кука.Характеристики:-Размер: 102мм, 4 инча -Цената е за брой -Японски силиконови примамки за бяла риба..
2.20лв.
без ДДС:2.20лв.
Keitech Easy Shiner 4" LT56 Chart Red Gold Силиконова Примамка 102мм
Ново
Brand: Keitech Код: Keitech Easy Shiner 4" LT56 Chart Red Gold
Keitech Easy Shiner 4" LT56 Chart Red Gold Силиконова Примамка 102мм - цена и поръчкаKeitech Easy Shiner 4" LT56 Chart Red Gold Силиконова Примамка 102мм. Доказано успешни ароматизирани японски силикони за бяла риба и щука от Keitech. Примамките Keitech Easy Shiner са комбинация от несиметричното тяло на Shad Impact с реалистична игра на опашката. Изработени са в Япония по тествана технология, подобряваща баланса и играта за по-добри резултати. Силно ароматизирани с атрактант от риба. Могат да се монтират със стандартна джиг глава, както и с офсетна кука.Характеристики:-Размер: 102мм, 4 инча -Цената е за брой -Японски силиконови примамки за бяла риба..
2.20лв.
без ДДС:2.20лв.
Keitech Easy Shiner 4" LT53 Fire Chart Силиконова Примамка 102мм
Ново
Brand: Keitech Код: Keitech Easy Shiner 4" LT53 Fire Chart
Keitech Easy Shiner 4" LT53 Fire Chart Силиконова Примамка 102мм - цена и поръчкаKeitech Easy Shiner 4" LT53 Fire Chart Силиконова Примамка 102мм. Доказано успешни ароматизирани японски силикони за бяла риба и щука от Keitech. Примамките Keitech Easy Shiner са комбинация от несиметричното тяло на Shad Impact с реалистична игра на опашката. Изработени са в Япония по тествана технология, подобряваща баланса и играта за по-добри резултати. Силно ароматизирани с атрактант от риба. Могат да се монтират със стандартна джиг глава, както и с офсетна кука.Характеристики:-Размер: 102мм, 4 инча -Цената е за брой -Японски силиконови примамки за бяла риба..
2.20лв.
без ДДС:2.20лв.
Keitech Easy Shiner 4" 472 Crystal Shrimp Силиконова Примамка 102мм
Ново
Brand: Keitech Код: Keitech Easy Shiner 4" 472 Crystal Shrimp
Keitech Easy Shiner 4" 472 Crystal Shrimp Силиконова Примамка 102мм - цена и поръчкаKeitech Easy Shiner 4" 472 Crystal Shrimp Силиконова Примамка 102мм. Доказано успешни ароматизирани японски силикони за бяла риба и щука от Keitech. Примамките Keitech Easy Shiner са комбинация от несиметричното тяло на Shad Impact с реалистична игра на опашката. Изработени са в Япония по тествана технология, подобряваща баланса и играта за по-добри резултати. Силно ароматизирани с атрактант от риба. Могат да се монтират със стандартна джиг глава, както и с офсетна кука.Характеристики:-Размер: 102мм, 4 инча -Цената е за брой -Японски силиконови примамки за бяла риба..
2.20лв.
без ДДС:2.20лв.
Keitech Easy Shiner 4" LT64 Grape Stardust Силиконова Примамка 102мм
Ново
Brand: Keitech Код: Keitech Easy Shiner 4" LT64 Grape Stardust
Keitech Easy Shiner 4" LT64 Grape Stardust Силиконова Примамка 102мм - цена и поръчкаKeitech Easy Shiner 4" LT64 Grape Stardust Силиконова Примамка 102мм. Доказано успешни ароматизирани японски силикони за бяла риба и щука от Keitech. Примамките Keitech Easy Shiner са комбинация от несиметричното тяло на Shad Impact с реалистична игра на опашката. Изработени са в Япония по тествана технология, подобряваща баланса и играта за по-добри резултати. Силно ароматизирани с атрактант от риба. Могат да се монтират със стандартна джиг глава, както и с офсетна кука.Характеристики:-Размер: 102мм, 4 инча -Цената е за брой -Японски силиконови примамки за бяла риба..
2.20лв.
без ДДС:2.20лв.
Keitech Easy Shiner 4" LT61 Purple Shad Силиконова Примамка 102мм
Ново
Brand: Keitech Код: Keitech Easy Shiner 4" LT61 Purple Shad
Keitech Easy Shiner 4" LT61 Purple Shad Силиконова Примамка 102мм - цена и поръчкаKeitech Easy Shiner 4" LT61 Purple Shad Силиконова Примамка 102мм. Доказано успешни ароматизирани японски силикони за бяла риба и щука от Keitech. Примамките Keitech Easy Shiner са комбинация от несиметричното тяло на Shad Impact с реалистична игра на опашката. Изработени са в Япония по тествана технология, подобряваща баланса и играта за по-добри резултати. Силно ароматизирани с атрактант от риба. Могат да се монтират със стандартна джиг глава, както и с офсетна кука.Характеристики:-Размер: 102мм, 4 инча -Цената е за брой -Японски силиконови примамки за бяла риба..
2.20лв.
без ДДС:2.20лв.
Keitech Easy Shiner 4" EA16 Cotton Candy Blue Силиконова Примамка 102мм
Ново
Brand: Keitech Код: Keitech Easy Shiner 4" EA16 Cotton Candy Blue
Keitech Easy Shiner 4" EA16 Cotton Candy Blue Силиконова Примамка 102мм - цена и поръчкаKeitech Easy Shiner 4" EA16 Cotton Candy Blue Силиконова Примамка 102мм. Доказано успешни ароматизирани японски силикони за бяла риба и щука от Keitech. Примамките Keitech Easy Shiner са комбинация от несиметричното тяло на Shad Impact с реалистична игра на опашката. Изработени са в Япония по тествана технология, подобряваща баланса и играта за по-добри резултати. Силно ароматизирани с атрактант от риба. Могат да се монтират със стандартна джиг глава, както и с офсетна кука.Характеристики:-Размер: 102мм, 4 инча -Цената е за брой -Японски силиконови примамки за бяла риба..
2.20лв.
без ДДС:2.20лв.
Keitech Easy Shiner 4.5" LT22 Mat Wakasagi Силиконова Примамка 114мм
Ново
Brand: Keitech Код: Keitech Easy Shiner 4.5" LT22 Mat Wakasagi
Keitech Easy Shiner 4.5" LT22 Mat Wakasagi Силиконова Примамка 114мм - цена и поръчкаKeitech Easy Shiner 4.5" LT22 Mat Wakasagi Силиконова Примамка 114мм. Доказано успешни ароматизирани японски силикони за бяла риба и щука от Keitech. Примамките Keitech Easy Shiner са комбинация от несиметричното тяло на Shad Impact с реалистична игра на опашката. Изработени са в Япония по тествана технология, подобряваща баланса и играта за по-добри резултати. Силно ароматизирани с атрактант от риба. Могат да се монтират със стандартна джиг глава, както и с офсетна кука.Характеристики:-Размер: 114мм, 4.5 инча -Цената е за брой -Японски силиконови примамки за бяла риба..
2.65лв.
без ДДС:2.65лв.
Keitech Easy Shiner 4.5" LT56 Chart Red Gold Силиконова Примамка 114мм
Ново
Brand: Keitech Код: Keitech Easy Shiner 4.5" LT56 Chart Red Gold
Keitech Easy Shiner 4.5" LT56 Chart Red Gold Силиконова Примамка 114мм - цена и поръчкаKeitech Easy Shiner 4.5" LT56 Chart Red Gold Силиконова Примамка 114мм. Доказано успешни ароматизирани японски силикони за бяла риба и щука от Keitech. Примамките Keitech Easy Shiner са комбинация от несиметричното тяло на Shad Impact с реалистична игра на опашката. Изработени са в Япония по тествана технология, подобряваща баланса и играта за по-добри резултати. Силно ароматизирани с атрактант от риба. Могат да се монтират със стандартна джиг глава, както и с офсетна кука.Характеристики:-Размер: 114мм, 4.5 инча -Цената е за брой -Японски силиконови примамки за бяла риба..
2.65лв.
без ДДС:2.65лв.
Keitech Easy Shiner 4" 445 Electric Shrimp Силиконова Примамка 102мм
Ново
Brand: Keitech Код: Keitech Easy Shiner 4" 445 Electric Shrimp
Keitech Easy Shiner 4" 445 Electric Shrimp Силиконова Примамка 102мм - цена и поръчкаKeitech Easy Shiner 4" 445 Electric Shrimp Силиконова Примамка 102мм. Доказано успешни ароматизирани японски силикони за бяла риба и щука от Keitech. Примамките Keitech Easy Shiner са комбинация от несиметричното тяло на Shad Impact с реалистична игра на опашката. Изработени са в Япония по тествана технология, подобряваща баланса и играта за по-добри резултати. Силно ароматизирани с атрактант от риба. Могат да се монтират със стандартна джиг глава, както и с офсетна кука.Характеристики:-Размер: 102мм, 4 инча -Цената е за брой -Японски силиконови примамки за бяла риба..
2.20лв.
без ДДС:2.20лв.
Keitech Easy Shiner 4.5" 422 Sight Flash Силиконова Примамка 114мм
Ново
Brand: Keitech Код: Keitech Easy Shiner 4.5" 422 Sight Flash
Keitech Easy Shiner 4.5" 422 Sight Flash Силиконова Примамка 114мм - цена и поръчкаKeitech Easy Shiner 4.5" 422 Sight Flash Силиконова Примамка 114мм. Доказано успешни ароматизирани японски силикони за бяла риба и щука от Keitech. Примамките Keitech Easy Shiner са комбинация от несиметричното тяло на Shad Impact с реалистична игра на опашката. Изработени са в Япония по тествана технология, подобряваща баланса и играта за по-добри резултати. Силно ароматизирани с атрактант от риба. Могат да се монтират със стандартна джиг глава, както и с офсетна кука.Характеристики:-Размер: 114мм, 4.5 инча -Цената е за брой -Японски силиконови примамки за бяла риба..
2.65лв.
без ДДС:2.65лв.
Показва 1 до 12 от 548 (46 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.