МЕНЮ
Your Cart

NGT

Шаранджийски Сак NGT Camo Carryall 093-C Шаранджийски Сак NGT Camo Carryall 093-C
-12 %
Brand: NGT Код: Шаранджийски Сак NGT Camo Carryall 093-C
Шаранджийски Сак NGT Camo Carryall 093-C - цена и поръчкаШаранджийски Сак NGT Camo Carryall 093-C. Страхотен шаранджийски сак NGT от много добро качество. От външната страна се намират 3 големи джоба за допълнителни аксесоари. Повече място за съхранение означава повече комфорт на място за риболов. Така че можете да се концентрирате изцяло върху риболова и да извлечете предимствата от многото пространство, така че всичко да е необходимо. Характеристики:-Дължина 68см -Ширина 34см -Височина 35 см-Най-добра изработка и цена-качество на пазара-Устойчивост на разкъсване-Устойчива на влага-Лесен за поддръжка-Защита от външни влияния-Пространство за много аксесоари..
69.90лв. 79.00лв.
без ДДС:69.90лв.
Brand: NGT Код: Калъф за Въдици NGT 3+3 Deluxe Rod Holdall
Калъф за Въдици NGT 3+3 Deluxe Rod Holdall - цена и поръчкаКалъф за Въдици NGT 3+3 Deluxe Rod Holdall. Много удобен калъф за шаранджийски въдици. Този шаранджийски калъф за въдици е изработен от устойчив на абразия материал от полиестер, издръжлив и осигурява добро омекотяване на цялото съдържание в него. Той може да побере 3 въдици с макарите и 3 въдици без макари до 13ft/3,96см. За тази цел са налице отделни отделения и велкро лепки за тях. За да не се удрят пръчките помежду си в джоба, върху цялата част на калъфа е зашита подплатена покривка която да разграничава всяка въдица от другата. Към калъфа, за да са по-добре защитени въдиците по време на транспортирането, има джоб на гърба, в който може да се вмъкне пръчка, за да се избегне натиск върху въдиците. От предната страна на калъфа са разположени два джоба. Единия е идеален за съхранение на колчета, а другия за чадъра или кепа.Характеристики:-Дължина: 215 см-Устойчив за дълъг период на употреба • -Безопасно място за съхранени..
99.00лв.
без ДДС:99.00лв.
Brand: NGT Код: NGT PVA String 20m ПВА Конец
NGT PVA String 20m ПВА Конец - цена и поръчкаNGT PVA String 20m ПВА Конец. Страхотен pva конец на отлична цена. Висококачествен и здрав пва конец за шаранджийски риболов - PVA String от NGT, който се разтваря за около 30 секунди при контакт с водата. Използва се за връзване на PVA торби, за нанизване на протеинови топчета, пелети и царевица. Изключително добри показатели при далечни замятания. Предлага се в опаковка от 20 метра.Характеристики:-Размер: 20 метра..
4.50лв.
без ДДС:4.50лв.
Brand: NGT Код: NGT Ring Protectors
NGT Ring Protectors Протектори за водачи - цена и поръчкаNGT Ring Protectors Протектори за водачи. Страхотни протектори за водачи на въдица на марката NGT. Предлагаме ви три защитни предпазители за водачи изработени от неопрен. Проектирани, за да пасват прилепнало на всеки първо водач, включително и 50мм. Разработен, за да смекчи всеки удар и да защити водачите от наранявания.Характеристики:-3 броя в опаковка-Предназначени за 50мм водачи..
15.00лв.
без ДДС:15.00лв.
Комплект Снаг Барове NGT XPR Twin Pack Snag Bars 2 Броя Комплект Снаг Барове NGT XPR Twin Pack Snag Bars 2 Броя
Изчерпан
Brand: NGT Код: Комплект Снаг Барове NGT XPR Twin Pack Snag Bars 2 Броя
Комплект Снаг Барове NGT XPR Twin Pack Snag Bars 2 Броя - цена и поръчкаКомплект Снаг Барове NGT XPR Twin Pack Snag Bars 2 Броя. Много полезен комплект снаг барове NGT на отлична цена - 2 броя в опаковка. Тези снаг барове са предназначени за предотвратяване на падането на въдицата встрани. Изработени от ново поколение закалена смола, по този начин те са изключително здрави, трайни и леки.Характеристики:-2 броя в опаковка-Снаг бар за риболов..
12.00лв.
без ДДС:12.00лв.
Класьор за Монтажи NGT Plastic Stiff Rig Box Класьор за Монтажи NGT Plastic Stiff Rig Box
Изчерпан
Brand: NGT Код: Класьор за Монтажи NGT Plastic Stiff Rig Box
Класьор за Монтажи NGT Plastic Stiff Rig Box - цена и поръчкаКласьор за Монтажи NGT Plastic Stiff Rig Box. Много удобен класьор за шаранджийски монтажи. Това е един много полезен аксесоар за вашият шаранджийски сак. Кутията е изработена от ABS пластмаса. Тя разполага с две малки отделения с игли. Дизайнът на кутията и иглите, които са в нея, позволяват да съхранявате поводите си в изпънато състояние, без значение от дължината им.Характеристики:-Класьор за монтажи..
8.90лв.
без ДДС:8.90лв.
Антибиотик за Риба NGT Fish Aid Spray
-11 % Изчерпан
Brand: NGT Код: Антибиотик за Риба NGT Fish Aid Spray
Антибиотик за Риба NGT Fish Aid Spray - цена и поръчкаАнтибиотик за Риба NGT Fish Aid Spray. Качествен антибиотик за риболов на марката NGT. Този антибиотик за риби е с локално лечение. След убождане и изваждане на рибите се получават рани по устата и тялото им, които трябва да бъдат третирани външно с антибиотик, за да ги запазим живи и здрави. Пазете очите и хрилете на рибите при третирането им. Оставете антибиотика да подейства около минута след което върнете рибата във водатa.Характеристики:-Разфасовка: 50 мл..
8.50лв. 9.50лв.
без ДДС:8.50лв.
Шаранджийски Сак NGT Camo Insulated Carryall 709-L-C Шаранджийски Сак NGT Camo Insulated Carryall 709-L-C
Изчерпан
Brand: NGT Код: NGT Camo Insulated Carryall 709-L-C
Шаранджийски Сак NGT Camo Insulated Carryall 709-L-C - цена и поръчкаШаранджийски Сак NGT Camo Insulated Carryall 709-L-C. Страхотен шаранджийски сак NGT. В този сак може да се поставят както протеиновите топчета, така и всякакви други аксесоари. Мощната изолация навсякъде около нея предпазва от повреда, наводняване, замръзване и т.н на съдържанието в чантата. Големият капацитет не оказва влияние върху материала, тъй като е направен от супер резистентния 600D полиестерен материал, който има идеални свойства срещу износване и висока съпротива при разкъсване. В допълнение, тя е по-малко податлива на слънчевото лъчение, лесна за почистване и изключително издръжлива. Разполага с допълнителни три големи външни джоба, дръжки и регулируема презрамка за носене. На дъното са разположени гумени крачета, с цел да се предотврати износването на материала при поставянето му на земята.Характеристики:-Дължина 83см -Ширина 35см -Височина 35 см -Материал 100% полиестер-Идеална както за дълготрайни ..
89.90лв.
без ДДС:89.90лв.
Шаранджийски Сак NGT Camo Insulated Carryall 709 Шаранджийски Сак NGT Camo Insulated Carryall 709
Изчерпан
Brand: NGT Код: Шаранджийски Сак NGT Camo Insulated Carryall 709
Шаранджийски Сак NGT Camo Insulated Carryall 709 - цена и поръчкаШаранджийски Сак NGT Camo Insulated Carryall 709. Страхотен сак за шаранджийски риболов NGT. В този сак може да се поставят както протеиновите топчета, така и всякакви други аксесоари. Мощната изолация навсякъде около нея предпазва от повреда, наводняване, замръзване и т.н на съдържанието в чантата. Големият капацитет не оказва влияние върху материала, тъй като е направен от супер резистентния 600D полиестерен материал, който има идеални свойства срещу износване и висока съпротива при разкъсване. В допълнение, тя е по-малко податлива на слънчевото лъчение, лесна за почистване и изключително издръжлива. Разполага с допълнителни три големи външни джоба, дръжки и регулируема презрамка за носене. На дъното са разположени гумени крачета, с цел да се предотврати износването на материала при поставянето му на земята.Характеристики:Дължина 52см -Ширина 36см -Височина 42 см -Материал 100% полиестер -Идеална както за дълг..
57.90лв.
без ДДС:57.90лв.
NGT Bait Carryall Термо Шаранджийски Сак NGT Bait Carryall Термо Шаранджийски Сак
Изчерпан
Brand: NGT Код: NGT Bait Carryall Термо Шаранджийски Сак
NGT Bait Carryall Термо Шаранджийски Сак - цена и поръчкаNGT Bait Carryall Термо Шаранджийски Сак. Много удобен сак за риболов на отлична цена от NGT. Много здрава и устойчива термо чанта NGT Bait Carryall за страстните любители на шарана, тази термо чанта за риболов е подходящият аксесоар при подготовката на скривалището ви и при планирането на дневните сесии. В тази чанта може да се поставят както протеиновите топчета, така и всякакви други аксесоари. Мощната изолация навсякъде около нея предпазва от повреда, наводняване, замръзване и т.н на съдържанието в чантата. Големият капацитет не оказва влияние върху материала, тъй като е направен от супер резистентния 600D полиестерен материал, който има идеални свойства срещу износване и висока съпротива при разкъсване. В допълнение, тя е по-малко податлива на слънчевото лъчение, лесна за почистване и изключително издръжлива. Разполага с допълнителен голям външен джоб, дръжки и регулируема презрамка за носене. На дъното са разположени гумени..
59.90лв.
без ДДС:59.90лв.
NGT Quickfish 3+3 Rod Holdall Калъф за Шаранджийски Въдици NGT Quickfish 3+3 Rod Holdall Калъф за Шаранджийски Въдици
Изчерпан
Brand: NGT Код: NGT Quickfish 3+3 Rod Holdall
NGT Quickfish 3+3 Rod Holdall Калъф за Шаранджийски Въдици - цена и поръчкаNGT Quickfish 3+3 Rod Holdall Калъф за Шаранджийски Въдици. Много удобен шаранджийски калъф за въдици на отлична цена. Това е нов шаранджийски калъф за въдици, който е чудесен за начинаещи и може да побира до шест пръчки за шаран от 12ft/3,66м. (3 с макари и 3 без макари) Това е наистина чудесен избор за тези, които са начинаещи.Характеристики:-Събира до 6 шаранджийски въдици-Калъф за въдици NGT..
49.90лв.
без ДДС:49.90лв.
NGT Baiting Spoon Лопатка За Захранка NGT Baiting Spoon Лопатка За Захранка
Изчерпан
Brand: NGT Код: NGT Baiting Spoon Лопатка За Захранка
NGT Baiting Spoon Лопатка За Захранка - цена и поръчкаNGT Baiting Spoon Лопатка За Захранка. Страхотна лопатка за захранка NGT на отлична цена. Лопатка с дръжка за захранване при риболов на шаран. Изработена от лека и здрава пластмаса. Формата на лопатката и дължината на дръжката спомагат за максимална далечина и прецизна точност при замятане. Подходяща за захранване на средни дистанции с царевица, пелети, протеинови топчета.Характеристики:-Лопатка за захранка-1 брой в опаковка..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Показва 1 до 12 от 31 (3 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.