МЕНЮ
Your Cart

Къмпинг аксесоари

Ние от риболовен магазин "При Джото" Ви предлагаме различни къмпинг аксесоари като: шапки за риболов, чанти за риболов, столове за риболов, ръкавици за риболов, челници за риболов, фенери за риболов и други. Част от марките с които работим са: Savage Gear, ProLogic, Daiwa, NGT и други.

Brand: Fox Код: Зимна Шапка Fox Black & Orange Collection
Зимна Шапка Fox Black & Orange Collection - цена и поръчкаЗимна Шапка Fox Black & Orange Collection. Много удобна зимна шапка Fox от популярната колекция Black & Orange. Тази шапка е подходяща, както за риболов, така и за ежедневие. Характеристики:-Материал: 100 % полиестер отвън, полар отвътре..
23.50лв.
без ДДС:23.50лв.
Шаранджийски Сак NGT Camo Insulated Carryall 709-L-C Шаранджийски Сак NGT Camo Insulated Carryall 709-L-C
-10 %
Brand: NGT Код: NGT Camo Insulated Carryall 709-L-C
Шаранджийски Сак NGT Camo Insulated Carryall 709-L-C - цена и поръчкаШаранджийски Сак NGT Camo Insulated Carryall 709-L-C. Страхотен шаранджийски сак NGT. В този сак може да се поставят както протеиновите топчета, така и всякакви други аксесоари. Мощната изолация навсякъде около нея предпазва от повреда, наводняване, замръзване и т.н на съдържанието в чантата. Големият капацитет не оказва влияние върху материала, тъй като е направен от супер резистентния 600D полиестерен материал, който има идеални свойства срещу износване и висока съпротива при разкъсване. В допълнение, тя е по-малко податлива на слънчевото лъчение, лесна за почистване и изключително издръжлива. Разполага с допълнителни три големи външни джоба, дръжки и регулируема презрамка за носене. На дъното са разположени гумени крачета, с цел да се предотврати износването на материала при поставянето му на земята.Характеристики:-Дължина 83см -Ширина 35см -Височина 35 см -Материал 100% полиестер-Идеална както за дълготрайни ..
68.30лв. 75.90лв.
без ДДС:68.30лв.
Шаранджийски Сак NGT Camo Insulated Carryall 709 Шаранджийски Сак NGT Camo Insulated Carryall 709
-11 %
Brand: NGT Код: Шаранджийски Сак NGT Camo Insulated Carryall 709
Шаранджийски Сак NGT Camo Insulated Carryall 709 - цена и поръчкаШаранджийски Сак NGT Camo Insulated Carryall 709. Страхотен сак за шаранджийски риболов NGT. В този сак може да се поставят както протеиновите топчета, така и всякакви други аксесоари. Мощната изолация навсякъде около нея предпазва от повреда, наводняване, замръзване и т.н на съдържанието в чантата. Големият капацитет не оказва влияние върху материала, тъй като е направен от супер резистентния 600D полиестерен материал, който има идеални свойства срещу износване и висока съпротива при разкъсване. В допълнение, тя е по-малко податлива на слънчевото лъчение, лесна за почистване и изключително издръжлива. Разполага с допълнителни три големи външни джоба, дръжки и регулируема презрамка за носене. На дъното са разположени гумени крачета, с цел да се предотврати износването на материала при поставянето му на земята.Характеристики:Дължина 52см -Ширина 36см -Височина 42 см -Материал 100% полиестер -Идеална както за дълг..
51.75лв. 58.00лв.
без ДДС:51.75лв.
Шаранджийски Сак NGT Camo Carryall 093-C Шаранджийски Сак NGT Camo Carryall 093-C
-10 %
Brand: NGT Код: Шаранджийски Сак NGT Camo Carryall 093-C
Шаранджийски Сак NGT Camo Carryall 093-C - цена и поръчкаШаранджийски Сак NGT Camo Carryall 093-C. Страхотен шаранджийски сак NGT от много добро качество. От външната страна се намират 3 големи джоба за допълнителни аксесоари. Повече място за съхранение означава повече комфорт на място за риболов. Така че можете да се концентрирате изцяло върху риболова и да извлечете предимствата от многото пространство, така че всичко да е необходимо. Характеристики:-Дължина 68см -Ширина 34см -Височина 35 см-Най-добра изработка и цена-качество на пазара-Устойчивост на разкъсване-Устойчива на влага-Лесен за поддръжка-Защита от външни влияния-Пространство за много аксесоари..
66.29лв. 74.00лв.
без ДДС:66.29лв.
Brand: Savage Gear Код: Savage Gear Neoprene Half Finger
Savage Gear Neoprene Half Finger Ръкавици - цена и поръчкаSavage Gear Neoprene Half Finger Ръкавици. Отлични ръкавици за спининг с изрязани пръсти. Отличават се с мек и разтеглив неопрен на гърба на ръката, за да предпазват от вятъра и структурирана подобна на кожа на дланите за фантастично сцепление. Китката може да бъде здраво затегната с велкро закопчаване, а палецът разполага с мек гъвкав материал за комфорт.Характеристики:-Мек и топъл неопрен -Регулиране на китката с велкро -Структурирано захващане на дланта -40 % полиуретан / 40 % найлон / 20 % полиетер / 10 % еластан-Ръкавици за риболов..
32.00лв.
без ДДС:32.00лв.
NGT Bait Carryall Термо Шаранджийски Сак NGT Bait Carryall Термо Шаранджийски Сак
-15 %
Brand: NGT Код: NGT Bait Carryall Термо Шаранджийски Сак
NGT Bait Carryall Термо Шаранджийски Сак - цена и поръчкаNGT Bait Carryall Термо Шаранджийски Сак. Много удобен сак за риболов на отлична цена от NGT. Много здрава и устойчива термо чанта NGT Bait Carryall за страстните любители на шарана, тази термо чанта за риболов е подходящият аксесоар при подготовката на скривалището ви и при планирането на дневните сесии. В тази чанта може да се поставят както протеиновите топчета, така и всякакви други аксесоари. Мощната изолация навсякъде около нея предпазва от повреда, наводняване, замръзване и т.н на съдържанието в чантата. Големият капацитет не оказва влияние върху материала, тъй като е направен от супер резистентния 600D полиестерен материал, който има идеални свойства срещу износване и висока съпротива при разкъсване. В допълнение, тя е по-малко податлива на слънчевото лъчение, лесна за почистване и изключително издръжлива. Разполага с допълнителен голям външен джоб, дръжки и регулируема презрамка за носене. На дъното са разположени гумени..
50.98лв. 59.90лв.
без ДДС:50.98лв.
NGT Quickfish 3+3 Rod Holdall Калъф за Шаранджийски Въдици NGT Quickfish 3+3 Rod Holdall Калъф за Шаранджийски Въдици
-14 %
Brand: NGT Код: NGT Quickfish 3+3 Rod Holdall
NGT Quickfish 3+3 Rod Holdall Калъф за Шаранджийски Въдици - цена и поръчкаNGT Quickfish 3+3 Rod Holdall Калъф за Шаранджийски Въдици. Много удобен шаранджийски калъф за въдици на отлична цена. Това е нов шаранджийски калъф за въдици, който е чудесен за начинаещи и може да побира до шест пръчки за шаран от 12ft/3,66м. (3 с макари и 3 без макари) Това е наистина чудесен избор за тези, които са начинаещи.Характеристики:-Събира до 6 шаранджийски въдици-Калъф за въдици NGT..
42.98лв. 49.90лв.
без ДДС:42.98лв.
Калъф за Въдици NGT 3+3 Deluxe Rod Holdall Калъф за Въдици NGT 3+3 Deluxe Rod Holdall
-14 %
Brand: NGT Код: Калъф за Въдици NGT 3+3 Deluxe Rod Holdall
Калъф за Въдици NGT 3+3 Deluxe Rod Holdall - цена и поръчкаКалъф за Въдици NGT 3+3 Deluxe Rod Holdall. Много удобен калъф за шаранджийски въдици. Този шаранджийски калъф за въдици е изработен от устойчив на абразия материал от полиестер, издръжлив и осигурява добро омекотяване на цялото съдържание в него. Той може да побере 3 въдици с макарите и 3 въдици без макари до 13ft/3,96см. За тази цел са налице отделни отделения и велкро лепки за тях. За да не се удрят пръчките помежду си в джоба, върху цялата част на калъфа е зашита подплатена покривка която да разграничава всяка въдица от другата. Към калъфа, за да са по-добре защитени въдиците по време на транспортирането, има джоб на гърба, в който може да се вмъкне пръчка, за да се избегне натиск върху въдиците. От предната страна на калъфа са разположени два джоба. Единия е идеален за съхранение на колчета, а другия за чадъра или кепа.Характеристики:-Дължина: 215 см-Устойчив за дълъг период на употреба • -Безопасно място за съхранени..
84.98лв. 99.00лв.
без ДДС:84.98лв.
Ръкавици за Спининг Select Master
-11 %
Brand: Select Tackles Код: Ръкавици за Спининг Select Master
Ръкавици за Спининг Select Master - цена и поръчкаРъкавици за Спининг Select Master. Отлични ръкавици с изрязани пръсти за риболов, подходящи са за спининг. Благодарение на трите отворени пръста, риболовецът има възможност да извършва свободно всякакви манипулации с такъмите, без да сваля ръкавиците. Доста плътният, но дишащ материал има висока еластичност, така че ръкавиците изобщо не пречат на движението по време на риболов. От вътрешната страна има релефно противоплъзгащо покритие за сигурно задържане на пръта. Ръкавиците Select Master се предлагат в два размера M и L, за най-удобно прилягане. Характеристики:-Ръкавици за спининг с изрязани пръсти-Ръкавици Select Master-Релефно противоплъзгащо покритие-Висока еластичност..
20.99лв. 23.50лв.
без ДДС:20.99лв.
Brand: Savage Gear Код: Savage Gear Neoprene Reel Cover Калъф за Макара
Savage Gear Neoprene Reel Cover Калъф за Макара - цена и поръчкаSavage Gear Neoprene Reel Cover Калъф за Mакара. Удобни неопренови калъфи за макари, предлагат се в два размер.Характеристики:-Размер S: за макари с размер от 1000 до 2500-Размер L: за макари с размер от 3000 до 6000-Savage Gear калъф за макари..
18.50лв.
без ДДС:18.50лв.
Brand: Filstar Код: Риболовен Стол FilStar - FC009
Риболовен Стол FilStar - FC009 - цена и поръчкаРиболовен Стол FilStar - FC009. Много удобен, голям и масивен стол за риболов FilStar. Този риболовен стол ще ви подсигури нужното удобство в часовете отделени на любимото хоби. Моделът притежава стабилна стоманена конструкция (диаметър на тръбите 25 mm) и удобна седалка с мек пълнеж и облицовка от високоусточиви материи. Отличен шаранджийски стол FilStar.Характеристики:-Стабилна стоманена конструкция с диаметър на тръбите 25 mm -Материя на седалката: 600D полиестерна материя с PVC покритие; полестерен плюш -Регулируеми крака с въртящи се лапи за кал -Клик механизъм за бързо регулиране на ъгъла на облегалката -Подлакътници с мека облицовка, която може да се сваля за лесно почистване -Комфортна възглавница в горната част на облегалката, добре подплатена и облицована с еластична полиестерна материя -Размери на облегалката: 58 x 65 cm -Размери на седалката: 58 x 60 cm -Размери: 68 x 93 x 110 cm Тегло: 7.95 kg-Шаранджийски стол Филстар..
195.00лв.
без ДДС:195.00лв.
Brand: Filstar Код: Риболовен Стол FilStar - FC010
Риболовен Стол FilStar - FC010 - цена и поръчкаРиболовен Стол FilStar - FC010. Удобен и масивен стол за риболов FilStar. Това е шаранджийски стол притежаващ стабилна стоманена конструкция и диаметър на тръбите 25 mm и комфортна седалка с мек пълнеж и облицовка от високоусточиви материи. Отличен модел за шаранджийски риболов, който ще ви донесе удобство във времето прекарано край брега.Характеристики:-Стабилна стоманена конструкция с диаметър на тръбите 25 mm -Материя на седалката: 600D полиестерна материя с PVC покритие и полестерен плюш -Регулируеми крака с въртящи се лапи за кал -Клик механизъм за бързо регулиране на ъгъла на облегалката -Подлакътници с мека облицовка, която може да се сваля за лесно почистване -Комфортна възглавница в горната част на облегалката, добре подплатена и облицована с еластична полиестерна материя -Размери на облегалката: 56 x 60 cm -Размери на седалката: 56 x 50 cm -Размери: 64 x 88 x 105 cm Тегло: 6.95 kg-Шаранджийски стол Filter..
180.00лв.
без ДДС:180.00лв.
Показва 1 до 12 от 99 (9 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.