МЕНЮ
Your Cart

CPK Carp & More

Brand: CPK Carp & More Код: CPK Boilies XXL 14-16-20mm - Белашан и калмар
Протеинови топчета с дип CPK Boilies XXL 14-16-20mm - Белашан и калмар - цена и поръчкаПротеинови топчета с дип CPK Boilies XXL 14-16-20mm - Белашан и калмар. Страхотни протеинови топчета с дип с аромат на белашан и калмар. Протеинови топчета s дип създадени по специална рецепта и технология с отлично качество. Съдържащите се в тях частици повишават апетита на рибите и ги задържат в зоната на хранителното петно. Съдържат аминокиселини, минерали, добавки и стимуланти. Предлагат се в бурканче с широк отвор, удобно за употреба. Опаковката е с уплътнение, което предотвратява проникването на въздуха, като по този начин поддържа бойлите свежи. Съдържа високи дози на основните съставки и атрактанти, които се освобождават постепенно във водата. Включено има и малко бурканче с дип, което можете да изсипете в кутията за да поддържа топчетата ароматни.Характеристики:-Тегло: 250 гр -Диаметър: 14/16/20 мм -Аромат: Belachan & Squid - белашан и калмар..
13.20лв.
без ДДС:13.20лв.
Brand: CPK Carp & More Код: CPK CSL Natural 500ml
Течен атрактант CPK CSL Natural 500ml - цена и поръчкаТечен атрактант CPK CSL Natural 500ml. Страхотен течен атрактант от CPK Carp and More. CSL Natural е висококачествен течен атрактант, който подобрява шансовете за улавяне на шаран. Перфектна добавка не само за риболов с протеинови топчета, но и за фидер/метод. Може да се използва през цялата година за подсилване на бойлита, пелети, захранки и стръв или при правене на смес. Може да се използва с PVA материали.Характеристики:-Разфасовка: 500ml -250ml са достатъчни за 3-5кг захранка..
5.60лв.
без ДДС:5.60лв.
Brand: CPK Carp & More Код: CPK Boilies Stinky Fish 14-16-20mm
Протеинови топчета с дип CPK Boilies Stinky Fish 14-16-20mm - цена и поръчкаПротеинови топчета с дип CPK Boilies Stinky Fish 14-16-20mm. Страхотни протеинови топчета с дип от CPK Carp and More. Протеинови топчета с дип създадени по специална рецепта и технология с отлично качество. Съдържащите се в тях частици повишават апетита на рибите и ги задържат в зоната на хранителното петно. Съдържат аминокиселини, минерали, добавки и стимуланти. Предлагат се в бурканче с широк отвор, удобно за употреба. Опаковката е с уплътнение, което предотвратява проникването на въздуха, като по този начин поддържа бойлите свежи. Съдържа високи дози на основните съставки и атрактанти, които се освобождават постепенно във водата. В кутията има изсипана течност дип, за да поддържа топчетата ароматни.Характеристики:-Тегло: 300 гр -Диаметър: 16/18/20 мм -Аромат: Stinky Fish..
13.20лв.
без ДДС:13.20лв.
Brand: CPK Carp & More Код: CPK Boilies Next 14-16-20mm - Калмар и Боровинка
Протеинови топчета с дип CPK Boilies Next 14-16-20mm - Калмар и Боровинка - цена и поръчкаПротеинови топчета с дип CPK Boilies Next 14-16-20mm - Калмар и Боровинка. Страхотни протеинови топчета с дип с аромат на калмар и боровинка от CPK Carp and More. Протеинови топчета с дип създадени по специална рецепта и технология с отлично качество. Съдържащите се в тях частици повишават апетита на рибите и ги задържат в зоната на хранителното петно. Съдържат аминокиселини, минерали, добавки и стимуланти. Предлагат се в бурканче с широк отвор, удобно за употреба. Опаковката е с уплътнение, което предотвратява проникването на въздуха, като по този начин поддържа бойлите свежи. Съдържа високи дози на основните съставки и атрактанти, които се освобождават постепенно във водата. В кутията има изсипана течност дип, за да поддържа топчетата ароматни.Характеристики:Тегло: 300 гр -Диаметър: 16/18/20 мм -Аромат: NEXT Squid & Cranberry - калмар и боровинка..
13.20лв.
без ДДС:13.20лв.
Brand: CPK Carp & More Код: CPK Fluoro Attract 16-20mm - Канела
Протеинови топчета в дип CPK Fluoro Attract 16-20mm - Канела - цена и поръчкаПротеинови топчета в дип CPK Fluoro Attract 16-20mm - Канела. Страхотни протеинови топчета в дип с аромат на канела от CPK Carp and More. Изключително ефективни Румънски потъващи протеинови топчета с дип. В бурканчето са комбинирани размери 16мм и 20мм топчета. Сред съставките, които се намират в тези бойли са: рибено брашно, млечни протеини, зърнено брашно. Ние също така говорим за вкусни съставки в бойлери с ролята на подобряване на вкуса и бетаин с чистота от 99%.Характеристики:-Съдържа аромати, атрактанти, аминокиселини -Флава риба, протеин -Бетаин с концентрация 99% --Аромат: Канела (Scortisoara) -Предлагат се в бурканче с широк отвор за по-лесна употреба-Количество 160гр..
7.70лв.
без ДДС:7.70лв.
Brand: CPK Carp & More Код: CPK Boilies Next 16-20mm - Калмар и Боровинка
Разтворими топчета с дип CPK Boilies Next 16-20mm - Калмар и Боровинка- Калмар и Боровинка - цена и поръчкаРазтворими топчета с дип CPK Boilies Next 16-20mm - Калмар и Боровинка. Страхотни разтворими топчета с дип 20мм от CPK Carp and More. Протеинови топчета в дип създадени по специална рецепта и технология с отлично качество. Съдържащите се в тях частици повишават апетита на рибите и ги задържат в зоната на хранителното петно. Съдържат аминокиселини, минерали, добавки и стимуланти. Предлагат се в бурканче с широк отвор, удобно за употреба. Опаковката е с уплътнение, което предотвратява проникването на въздуха, като по този начин поддържа бойлите свежи. Съдържа високи дози на основните съставки и атрактанти, които се освобождават постепенно във водата. В кутията има изсипана течност дип, за да поддържа топчетата ароматни.Характеристики:-Тегло: 250 гр-Диаметър: 16/20 мм -Аромат: NEXT Squid & Cranberry - калмар и червена боровинка..
13.20лв.
без ДДС:13.20лв.
Brand: CPK Carp & More Код: CPK Boilies XXL Belachan & Squid 20mm
Разтворими топчета в дип CPK Boilies XXL Belachan & Squid 20mm - цена и поръчкаРазтворими топчета в дип CPK Boilies XXL Belachan & Squid 20mm. Страхотни разтворими топчета в дип с аромат на белашан и калмар от CPK Carp and More. Протеинови топчета s дип създадени по специална рецепта и технология с отлично качество. Съдържащите се в тях частици повишават апетита на рибите и ги задържат в зоната на хранителното петно Съдържат аминокиселини, минерали, добавки и стимуланти. Предлагат се в бурканче с широк отвор, удобно за употреба. Опаковката е с уплътнение, което предотвратява проникването на въздуха, като по този начин поддържа бойлите свежи. Съдържа високи дози на основните съставки и атрактанти, които се освобождават постепенно във водата. Включено има и малко бурканче с дип, което можете да изсипете в кутията за да поддържа топчетата ароматни.Характеристики:-Тегло: 250 гр -Диаметър: 20 мм -Аромат: Belachan & Squid - белашан и калмар..
13.20лв.
без ДДС:13.20лв.
Brand: CPK Carp & More Код: CPK Fluoro Attract 16-20mm - Калмар
Протеинови топчета в дип CPK Fluoro Attract 16-20mm - Калмар - цена и поръчкаПротеинови топчета в дип CPK Fluoro Attract 16-20mm - Калмар. Страхотни протеинови топчета в дип с аромат на калмар от CPK Carp and More. Изключително ефективни Румънски потъващи протеинови топчета с дип. В бурканчето са комбинирани размери 16мм и 20мм топчета. Сред съставките, които се намират в тези бойли са: рибено брашно, млечни протеини, зърнено брашно. Ние също така говорим за вкусни съставки в бойлери с ролята на подобряване на вкуса и бетаин с чистота от 99%.Характеристики:-Съдържа аромати, атрактанти, аминокиселини -Флава риба, протеин -Бетаин с концентрация 99% -Цвят: Синьо зелен -Аромат: Сепия (Squid) -Предлагат се в бурканче с широк отвор за по-лесна употреба-Количество 160гр..
7.70лв.
без ДДС:7.70лв.
Brand: CPK Carp & More Код: CPK IQ Boillies Scopex & Squid 20mm - 5kg
Протеинови Топчета CPK IQ Boillies Scopex & Squid 20mm - 5kg - цена и поръчкаПротеинови Топчета CPK IQ Boillies Scopex & Squid 20mm - 5kg. Страхотни протеинови топчета 5кг с аромат на скопекс и калмар от CPK Carp and More. Новата гама IQ HighCarb Base Mix е проектирана с идеята за постепенно разграждане в рамките на 12 часа - 24 часа. Тук говорим за балансирана, ефирна смес, която ще позволи по-добра дисперсия на използваните атрактанти. Поради високите смилаеми съставки, рибите ще продължат да се хранят, стига да намерят топчета в тази зона. Сместа е зърнена каша, лесно смилаема, съдържаща соево брашно, царевично брашно, овесени ядки, ръжено брашно, тиквено семе, сладка царевица и семена, които ще придадат на боилите проветрив състав. Акцентът е ясно върху течната страна, а използваните масла и аромати са много ефективни. Силата на привличане се засилва от прахообразните аромати, които имат тези бойли, чрез специалния мирис и вкус, които придават на сместа, като ефек..
45.00лв.
без ДДС:45.00лв.
Brand: CPK Carp & More Код: CPK Sirop De Porumb 500ml
CPK Sirop De Porumb 500ml - Царевичен сироп - цена и поръчкаCPK Sirop De Porumb 500ml - Царевичен сироп. Страхотен царевичен сироп за риболов от CPK Carp and More. Екстракт от царевица с най-високо качество! Sirop De Porumb от CPK е съставката, която помага да се привличат рибите, ако се използва като свързващо вещество, за да се направят ароматни миксове. Това е основната съставка за производство на разтворими топчета и е 100% естествен консервант за тях. Това е идеална добавка за подготовка на семена. Разпръсква специфична миризма на царевица и има ролята на подсладител.Характеристики:-Аромат: Царевица-Разфасовка: 500мл..
6.50лв.
без ДДС:6.50лв.
Brand: CPK Carp & More Код: CPK Fluoro Attract 16-20mm - Плодове
Протеинови топчета в дип CPK Fluoro Attract 16-20mm - Плодове - цена и поръчкаПротеинови топчета в дип CPK Fluoro Attract 16-20mm - Плодове. Страхотни протеинови топчета в дип с аромат на плодове от CPK Carp and More. Супер ефективни Румънски потъващи протеинови топчета с дип. В бурканчето са комбинирани размери 16мм и 20мм топчета. Сред съставките, които се намират в тези бойли са: рибено брашно, млечни протеини, зърнено брашно. Ние също така говорим за вкусни съставки в бойлери с ролята на подобряване на вкуса и бетаин с чистота от 99%.Характеристики:-Размер: 16-20 мм-Съдържа аромати, атрактанти, аминокиселини -Флава риба, протеин -Бетаин с концентрация 99% -Цвят: Червен -Аромат: Плодове (Special Fruits) -Предлагат се в бурканче с широк отвор за по-лесна употреба-Количество 160гр..
7.70лв.
без ДДС:7.70лв.
Brand: CPK Carp & More Код: CPK Fluoro Attract 16-20mm - Чесън
Протеинови топчета в дип CPK Fluoro Attract 16-20mm - Чесън - цена и поръчкаПротеинови топчета в дип CPK Fluoro Attract 16-20mm - Чесън. Страхотни топчета в дип с аромат на чесън от CPK Carp and More. Супер ефективни Румънски потъващи протеинови топчета с дип. В бурканчето са комбинирани размери 16мм и 20мм топчета. Сред съставките, които се намират в тези бойли са: рибено брашно, млечни протеини, зърнено брашно. Ние също така говорим за вкусни съставки в бойлери с ролята на подобряване на вкуса и бетаин с чистота от 99%.Характеристики:-Размер: 16-20мм-Съдържа аромати, атрактанти, аминокиселини -Флава риба, протеин -Бетаин с концентрация 99% -Цвят: Бял -Аромат: Чесън (Ustoroi) -Предлагат се в бурканче с широк отвор за по-лесна употреба-Количество 160гр..
7.70лв.
без ДДС:7.70лв.
Показва 1 до 12 от 46 (4 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.