МЕНЮ
Your Cart

Шаранджийски Куки

Ние от риболовен магазин "При Джото" Ви предлагаме разнообразие от куки за шаран на отлични цени. Предлагаме Ви куки от различни марки и класове, за да задоволим изцяло Вашите нужди. Част от марките куки за шаран с които работим са: Fox, Korda, Owner, Prologic, NGT, Kamasan, Gamakatsu и други.

CTEC Fast Rigs Allround Str 50 cm Вързани Куки CTEC Fast Rigs Allround Str 50 cm Вързани Куки
Ново
Brand: CTEC Код: CTEC Fast Rigs Allround Str 50 cm
CTEC Fast Rigs Allround Str 50 cm Вързани Куки - цена и поръчкаCTEC Fast Rigs Allround Str 50 cm Вързани Куки. Страхотни вързани куки за шаран. Здрави вързани куки подходящи за риболов на силни и едри риби. В опаковка по 10 бр. куки с 50 см. повод.Характеристики:-Πpeдлaгaт ce в cлeднитe paзмepи и дeбeлинa нa пoвoдa: -№6 c пoвoд 0,28 мм -№8 c пoвoд 0,26 мм -№10 c пoвoд 0,24 мм -№12 c пoвoд 0,22 мм -№14 c пoвoд 0,20 мм -№16 c пoвoд 0,18 мм ..
3.30лв.
без ДДС:3.30лв.
Brand: Fox Код: Fox Edges Armapoint Stiff Rig Beaked
Fox Edges Armapoint Stiff Rig Beaked Шаранджийски Куки - цена и поръчкаFox Edges Armapoint Stiff Rig Beaked Шаранджийски Куки. Страхотни куки за шаран на марката Fox. Куки Fox Edges Stiff Rig Beaked е най-новото въведение в аксесоарите на FOX. Серията аксесоари Edges е тествана в продължение на 3 години от рибари от цял свят. Всички модели са проектирани специално и индивидуално от нулата с помощта на най-новите софтуерни технологии за дизайн и производство, не просто взети от каталозите и пакетирани.Характеристики:-Версия създадена за рибарите, които предпочитат куки със закривен връх -Перфектни за pop-up презентации с монтажи като Chod -Подходящи за легнал монтаж -Използване на технологията Arma® Point -Матово покритие, което предотвратява отблясъци и ръждясване -Супер здрава и лека XC80 кована стоманена конструкция -По-остри от всякога -Остър закривен връх -Ухото на куката е извито навън под 25 градуса за използване със супер твърди влакна -Широко ухо, което позволява използван..
11.70лв.
без ДДС:11.70лв.
Brand: Fox Код: Fox Arma Point SSC
Fox Arma Point SSC Шаранджийски Куки - цена и поръчкаFox Arma Point SSC Шаранджийски Куки. Страхотни куки за шаран Fox от най-високо качество. Arma Point SSC са най-продаваните куки на FOX, като са станали първи избор на много от водещите шаранджий в Европа, което не е изненадващо, тъй като те са фантастични. Леко извитите рамо и ухо навътре към острието, което от своя страна е остро като бръснач, превръщат тази кука в универсален модел, от който шараните трудно ще се откачат. Един от най-добрите монтажи, с който може да ги ползвате е популярния KD Риг, който през последните години се доказа като много ефективен против откачания на риби. Характеристики:-Предлагат се 10 броя куки в луксозна опаковка, която гарантира остротата на всяка кука-Всички куки са с контра..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Gardner Continental Dark Mugga Шаранджийски Куки Gardner Continental Dark Mugga Шаранджийски Куки
Изчерпан
Brand: Gardner Код: Gardner Mugga Continental
Gardner Continental Dark Mugga Шаранджийски Куки - цена и поръчкаGardner Continental Dark Mugga Шаранджийски Куки. Страхотни куки за шаран на Gardner от най-високо качество. Тази серия куки е спецално разработена за екстремен риболов, тя е с 30% по-здрава от обикновената Mugga и по-дебела за да не ръзкъсва устите на рибите. Тази кука е тефлонова и изключително лека. Covert покритието намалява отблясъците и имитира преобладаващите цветове в околната среда. Кратко извита опашка на 25˚, с което се постига по-добро забиване на куката и по-малко откачени риби. Идеален за риболов на големи риби в обрасли водоеми и в близост до дънери.Характеристики:-Предлагат се в размери 2,4, 6, 8 и 10 номер-По 10 куки в пакет..
11.90лв.
без ДДС:11.90лв.
Brand: Fox Код: Fox Edges Curve Shank
Fox Edges Curve Shank Шаранджийски Куки - цена и поръчкаFox Edges Curve Shank Шаранджийски Куки. Страхотни куки за шаран Fox от най-високо качество. Най-новото попълнение в семейството на FOX Edges - изцяло новата гама куки FOX Edges Arma Point Curve Shank. Проектирани и тествани в продължение на 3 години. Тези куки не са просто взети от каталог и сложени в нова опаковка. Всички модели са създадени от нулата с помощта на най-новите софтуерни продукти за проектиране и дизайн, за да се гарантира, че всеки един детайл във всеки един модел е точно както трябва да бъде, за да отговори на нуждите на модерния риболовец. Крайният резултат е гамата куки Edges Arma Point, като по мнение на създателите ѝ и това на риболовните консултанти тествали ги, това са най-здравите и най-острите куки, които ще намерите на пазара.Характеристики:-Подобрена версия на оригиналните Arma Point SSC куки -Особено подходящи за дънни презентации на такъма -Агресивна извивка, която помага на куката да се завърти ..
11.70лв.
без ДДС:11.70лв.
Brand: Fox Код: Fox Edges Armapoint Stiff Rig Straight
Fox Edges Armapoint Stiff Rig Straight Шаранджийски Куки - цена и поръчкаFox Edges Armapoint Stiff Rig Straight Шаранджийски Куки. Страхотни куки за шаран Fox. Моделът куки FOX Edges Arma Point покриват всички съвременни стандарти за висококачествени и надеждни куки. Били са нужни цели три години, за да се появят като един краен и завършен продукт, като преди това техният дизайн и характеристики са били многократно тествани и усъвършенствани. Множество риболовци и експерти определят куките като най-здравите и надеждни, които може да се намерят на пазара.Характеристики:–Модел куки, който е спедиално създаден за риболовците, които търсят куки с прав връх; –Подходящи за pop-up монтаж, като например Chod; –Подходящи за bottom bait stiff rig (дънен монтаж); –Използвана е Arma Point технология; –Изключително здрави и с остър закривен връх; –Ухото на куката е извито навън под 25 градуса, за да се използва с твърди влакна; –Има широко ухо, което позволява на 30lb влакно да премине три път..
11.70лв.
без ДДС:11.70лв.
Brand: VMC Код: VMC Karpfen Gold 7710
VMC Karpfen Gold 7710 Вързани Куки - цена и поръчкаVMC Karpfen Gold 7710 Вързани Куки. Страхотни златисти вързани куки на VMC, подходящи за шаран. Много здрави куки за риболов.Характеристики:-10 броя в опаковка-#1 - 0.30 мм монофилно влакно-#2 - 0.35 мм монофилно влакно..
4.30лв.
без ДДС:4.30лв.
Brand: Kamasan Код: Куки Kamasan B982 Eyed X Strong
Куки Kamasan B982 Eyed X Strong - цена и поръчкаКуки Kamasan B982 Eyed X Strong. Страхотни единични куки с ухо за риболов на Kamasan. Куките на марката Kamasan са определяни от мнозина за най-добрите куки в света. Всяка една кука е изработена от високо въглеродна стомана и е химически заточена, за да се създаде една от най-острите и здрави куки някога, предлагани на световния пазар. За да задоволи нуждите на всички риболовци по света, Kamasan предлага много голямо разнообразие от модели и цветове. Kamasan B982 е изключително здрава кука с ухо за големи и борбени риби. Куката е права с обла извивка и ясно изразена контра. Подходяща е за всякакъв вид риболов. Предлага се в пакет по 10 броя с различни размери.Характеристики:-Куки с ухо-10 броя в опаковка..
3.50лв.
без ДДС:3.50лв.
Brand: Kamasan Код: Куки Kamasan B790 Golden Carp
Куки Kamasan B790 Golden Carp - цена и поръчкаКуки Kamasan B790 Golden Carp. Страхотни единични златисти куки на Kamasan. В790 ca дeбeли ĸoвaни ĸyĸи, в злaтиcт цвят. Te ca изĸлючитeлнo здpaви, ĸaтo имaт дocтa шиpoĸa извивĸa и извитo нaвътpe ocтpиe тип "opлoв нoĸът". Πpeднaзнaчeни ca зa pибoлoв нa шapaн, aмyp и дpyги eдpи pиби. B пpeдвид злaтиcтия цвят нa ĸyĸитe, тe ca oтличeн избop зa pибoлoв c цapeвицa. В790 e ĸyĸa c виcoĸo cъдъpжaниe нa въглepoд ( саrbоn ). Teзи ĸyĸи ca изĸлючитeлнo мoщни и здpaви. Kaĸтo пpи вcичĸи ĸyĸи нa Каmаѕаn, и тoзи мoдeл имaт xимичecĸи зaтoчeн вpъx. Kamasan бeшe пъpвaтa мapĸa в cвeтa, ĸoятo изпoлзвa тexниĸи нa xимичecĸo зaтoчвaнe въpxy cвoитe ĸyĸи - тexниĸa нa зaтoчвaнe, ĸoятo ceгa e нopмa в индycтpиятa. Taзи тexниĸa пpoизвeждa нaй-ocтpитe възмoжни ocтpиeтa и нaиcтинa peвoлюциoнизиpa pибoлoвния живoт. Извитoтo ocтpиe нa Каmаѕаn ocигypявa изĸлючитeлнo cигypнo зaдъpжaнe нa ĸyĸaтa вceĸи път и знaчитeлнo нaмaлявa шaнcoвeтe зa oтĸaчaнe. Зaoблeнaтa фopмa я ..
3.50лв.
без ДДС:3.50лв.
Brand: Penax Код: Penax Carp Corn Hooks
Penax Carp Corn Hooks Шаранджийски Куки - цена и поръчкаPenax Carp Corn Hooks Шаранджийски Куки. Куки за шаран на отлична цена на марката Penax. Много здрави и надеждни куки с тефлоново покритие, предназначени за шаранов риболов. Подходящи са за почти всички видове монтажи. Отличава се с малко по-дългото извито рамо.Характеристики:-Куки с тефлоново покритие..
3.70лв.
без ДДС:3.70лв.
Brand: Owner Код: Owner CT-3 Tsuyoshi
Owner CT-3 Tsuyoshi Шаранджийски Куки - цена и поръчкаOwner CT-3 Tsuyoshi Шаранджийски Куки. Изключително здрави и остри куки за шаран на марката Owner. Шаранджийски куки с тефлоново покритие от Owner. Неговото предназначение е да предпазва стоманата и острието от влиянието на водната среда за дълго време. Също така неутрализира отблясъка на слънчевите лъчи при риболов в плитки води. Специфичната извивка минимизира възможността рибата да се откачи. Ниското тегло на куката позволява лесно засмукване от всякакъв ъгъл. За улеснение на риболовците на всеки пакет е упоменато теглото и дебелината на всяка кука.Характеристики:-Подходящи куки за шаран-Куки с тефлоново покритие-Размери и брой в опаковка:-#2 - 6 броя-#4 - 7 броя-#6 - 8 броя-#8 - 9 броя..
6.90лв.
без ДДС:6.90лв.
Brand: Owner Код: Owner CT-4 Aya
Owner CT-4 Aya Шаранджийски Куки - цена и поръчкаOwner CT-4 Aya Шаранджийски Куки. Изключително здрави и остри куки за шаран на отлична цена на марката Owner. Нов модел шаранджийски куки с тефлоново покритие на Owner, изключително остри и здрави, подходящи както за дънни така и за pop-up монтажи. За улеснение на риболовците на всеки пакет е упоменато теглото и дебелината на всяка кука. Made in Japan. Върху всеки пакет е изписано колко тежи всяка кука и колко броя са в пакет.Характеристики:-Подходящи куки за шаран-Куки с тефлоново покритие-Размери и брой в опаковка:-#2 - 7 броя-#4 - 8 броя-#6 - 8 броя..
6.90лв.
без ДДС:6.90лв.
Показва 1 до 12 от 54 (5 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.